Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By iWanna
i'm in

meni se samo jedan rendzer svidjao i bio je beli ja mislim
nije tomi
ne secam se lika :/
Korisnikov avatar
By walt333
Mocni rendzeri su bili veoma bitan deo moje seksualnosti i spoznavanje iste. Tako da su se u to doba javile moje prve dve ljubavi, obe su bile sa Tv, i jedan je upravo bio iz mocnih rendzera. To je Zejn Srebrni rendzer.

Slika

Ljubim te rendzeru i moja prva erekcijo
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ne mogu da verujem da se jos neko seca moje omiljene decije serije. Meni je omiljeni bio Justin iz Turbo Rendzera jer je bio najmladji. Ah, naviru secanja Rita, Zed, Nindzor, Alfa, Astronomka...
By iWanna
Originally posted by walt333
Mocni rendzeri su bili veoma bitan deo moje seksualnosti i spoznavanje iste. Tako da su se u to doba javile moje prve dve ljubavi, obe su bile sa Tv, i jedan je upravo bio iz mocnih rendzera. To je Zejn Srebrni rendzer.

Slika

Ljubim te rendzeru i moja prva erekcijo

LOL

jaoo daaa pa srebrni ne beli

ne mogu da verujem :lol:

a sad mi i nije nesto :sigh:
Korisnikov avatar
By walt333
ni meni ali sav nesto zablistam kad ga vidim, ah secanja
Valjda sam se tad lozio na fazon princ iz bajke:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By decko
Je l' na kraju ko od one prvobitne postave rendzera uradio nesto nakon serije?
Ona mucena Amy Jo Johnson dzabe sto je bila u gomili tv filmova i snimila par albuma, ako ne racunamo sto je glumila i u "Felicity" prve dve sezone, ostace ceo zivot upamcena kao pink rendzer :lol:

Mozda je i to nesto posto ostalima ne samo da ne znam imena vec se ne secam ni face :)
Korisnikov avatar
By Sparkstron
Johnny Yong Bosch koji je glumio Adama (drugi crni rendzer) je sasvim dobro prošao pozajmljujući glasove likovima u igricamo i animama, ali mu zato ljudi ne pamte lice, već samo glas.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Obozavao sam ih, pogotovu prvu postavu... kasnije su preterali sa menjanjem i likova, i uopste ranger looka!

Inca kao bad guys sam najvise voleo Ritu i Zeda :love:

I najdrazi momenat mi je bio kada su se ponovo iznenada vratili, i povratili svoj tron od onih nekih robota smaracha, ili sta god da su bili!

I da, Pink power ranger mi je bio omiljen lik od njih, odnosno Kimberly, iz prve postave... koja se najduze i zadrzala od sviju!
Korisnikov avatar
By mOwbid
go go power raaangers :D hehe uvek sam bila Kim :D
Korisnikov avatar
By disaster blue
E ja sam voleo onu sto je zamenila Kimberli..odnosno Ketrin.. tako mi je bila :sweet:
a sad kad gledam.. ni Kimberli ni Ketrin mi nisu nista posebno :/
znam da mi se svidjala i zuta u onim svemirsik rendzerima..kako god se zvala.. valjda Esli... :D
uglavnom..skinuo sam prve tri sezone..i prosto ne mogu da verujem sta sam gledao.. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!