Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by MusicManiac
ja sam tek odgledao prvu sezonu i odmah se navukao

Sylar :love:

inace hdtv ripovi su oko minut duzi od dvd ripova, a dvd ripovi imaju i end titles; i guess deleted scenes su ta razlika od minut-dva
Pa dajte neki link, mrzi me da trazim, a vi ste vec skinuli pa...
Korisnikov avatar
By Rei
Prva sezona je bila fantastichna, odgledao sam skoro. Sad gledam drugu ali mi se manje svidja, dodushe tek sam pocheo.

Adrian Pasdar :love: (igra Nathana Petrellija) I onaj shto igra Kenseia u drugoj sezoni nije losh.

Ma svi mi se svidjaju i mushki i zhenski :)
Ima onaj jedan shto me tako podseca na Superstara/Zoncheta :)

SPOILER WARNING (prva sezona):

Nije mi jasno neshto iz prve sezone, ako bi neko mogao da mi objasni...

Kad su bili zarobili Sylara u prvoj sezoni posle Homecomminga, epizodu ili dve posle toga Sylar ubija onu devojku shto ima moc ubedjivanja, nije mi jasno kako jer su mu moci sve vreme nekako bile blokirane, sem tada, plus razbio je to staklo i mogao pobeci, ali ipak nije? Ili jesta pa su ga opet uhvatili, ali nisu prikazali kako...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
pobegao je ali ga nisu ga uhvatili
verovatno su mu moci bile blokirane jer je ta prostorija bila zatvorena, ali kada je Benet otvorio vrata, misleci da je on mrtav, verovatno je tad prestala blokada, kao i kada je strazar otvorio vrata (epizoda 1.14)
Korisnikov avatar
By Rei
SPOILER again (lepo je naglashavati spoilere kad se pricha o serijama, filmovima...)
Originally posted by MusicManiac
pobegao je ali ga nisu ga uhvatili
verovatno su mu moci bile blokirane jer je ta prostorija bila zatvorena, ali kada je Benet otvorio vrata, misleci da je on mrtav, verovatno je tad prestala blokada, kao i kada je strazar otvorio vrata (epizoda 1.14)
Ne ne, ne pricham o tome, nego kad mu je devojka shto se druzhila sa Mohinderom i radila za Beneta (nisam joj ime zapamtio) donela pishtolj i pokushala da ga natera da se ubije, on je razbio staklo i nju ubio. U sledecoj sceni u kojoj se pojavljuje opet je zarobljen a staklo je chitavo... Sad cu naci u kojoj se epizodi to desilo.

edit: epizoda 1.11, 00:38:45
u epizodi 1.12 00:03:50 eto ga opet sedi zatvoren...
Korisnikov avatar
By MusicManiac
opet nagadjam: mozda je uspeo to da uradi jer tada nije bio oslabljen, kao kad je ubio strazara....
Korisnikov avatar
By Rei
Druga sezona je takvo razocharanje... Svi neshto plachljivi i pekmezavi, svi redom umiru pa onda ohivljavaju... Kakav smor.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ja sam vec duze vreme uveren da su Hiro i Ando u vezi, a posle one scene sa bebom Met Parkmanom sam sasvim siguran :B .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja skidam pa cu onda sve odgledati odjednom.
Hvala MusicManiac-u na linkovima.
Korisnikov avatar
By MusicManiac
Originally posted by Nocturnal
Ja sam vec duze vreme uveren da su Hiro i Ando u vezi, a posle one scene sa bebom Met Parkmanom sam sasvim siguran :B .
:sesir:
njih dvoje su skroz cool

bas mi je zao sto je kraj 3. sezone, ko ce docekati 4.
i glupo mi je sto ce Sylar sad biti Nathan.......
Korisnikov avatar
By Rei
Uvrnut kraj trece sezone ... Meni je samo zhao shto sjebashe Pitera, napravishe od slatkog nevinashceta u prvoj sezoni jednu cinichnu i mrachnu osobu na kraju, iako je na strani dobra, jel...
Korisnikov avatar
By horus.
od kako sam poceo da spremam ispite za jun odgledao sam prvu, drugu i naceo trecu sezonu... :lol: :drama:

sad polako gledam treci serijal koji je daleko dinamicniji od drugog, ali je se pretvorio u latino sapunicu...

oni momenti "djo soj tu madre" su malo vise hevi... :iskolacen:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Rei
Nije mi jasno neshto iz prve sezone, ako bi neko mogao da mi objasni...

Kad su bili zarobili Sylara u prvoj sezoni posle Homecomminga, epizodu ili dve posle toga Sylar ubija onu devojku shto ima moc ubedjivanja, nije mi jasno kako jer su mu moci sve vreme nekako bile blokirane, sem tada, plus razbio je to staklo i mogao pobeci, ali ipak nije? Ili jesta pa su ga opet uhvatili, ali nisu prikazali kako...
ni meni ovo nikako nije bilo jasno... :nerd:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by horus.

sad polako gledam treci serijal koji je daleko dinamicniji od drugog, ali je se pretvorio u latino sapunicu...

oni momenti "djo soj tu madre" su malo vise hevi... :iskolacen:
Identichno mislimo... Ali, volume 4 Fugitives, koji je takodje deo trece sezone je daleko kvalitetniji...

Shta vishe mozhesh komotno preskochiti treci volume i krenuti da gledash Fugitives, necesh nishta propustiti, a i pricha se ne nastavlja direktno tako da posledica preskakanja nece biti.
Korisnikov avatar
By horus.
a zasto negde stoji da 3 serijal ima 25 epizoda, a negde da su to ustvari 3 i 4 serijal?
Korisnikov avatar
By Rei
Serija je po radnji podeljena u volumes, prva sezona je ceo jedan volume (Genesis), duga sezona je trebala da sadrzhi dva volumea, Generations i Villains, ali zbog chuvenog writers guild shtrajka je imala takodje samo jedan volume. Villains je prebachen u trecu sezonu, ima 12 ili 13 epizoda, i onda krece Fugitives.

Tri sezone, chetiri celine. :)

Evo jedan quote shto se tiche Fugitivesa, vezano za moj prethodni post...

Tim Kring had said in a statement: "This volume starts us pretty much from scratch. There is almost nothing that the audience needs to know from the previous volume in order to follow the storyline."
Korisnikov avatar
By horus.
hvala... :)

kad odgledam do kraja, pisem utiske...
Korisnikov avatar
By Rei
Upravo sam chitajuci wiki saznao da ce u chetvrtoj sezoni da se pojavi Madlene Zima, klinka shto je igrala najmladju cerku u Dadilji :D

u kakvu je kuravu izrasla :qqlele:

Slika
Korisnikov avatar
By horus.
:iskolacen:

to su te slatke devojcice koje talentom krce svoj put ka vrhu...
Korisnikov avatar
By horus.
odlgedao sam treci serijal... :hyper:

definitivno je najdinamicniji, ali i najkonfuzniji... u poslednja 2 volumea (citaj: 3 serijal) su sve vreme nesigurno trazili pravac u kom ce se radnja odvijati, pa je bilo nekih drasticnih promena...

ja ne znam zasto ali larter moraju da ubiju u svakom serijalu... sad se verovatno vraca kao 3 sestra... :roll:

sam kraj serije je malo bzvz, ali to je temelj na kome ce graditi 4 serijal...

i dalje je galactica neprevazidjena... :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Rei
Prva sezona je bila fantastichna, odgledao sam skoro. Sad gledam drugu ali mi se manje svidja, dodushe tek sam pocheo.
Sve posle prve sezone je za bacanje believe me
Ko????
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Superstar!

Ko????
Onaj dechko shto leti, shto se Kler zabavljala sa njim :)

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam deblji pa ne bih mogao da poletim :lol:
Korisnikov avatar
By kolepg
Druga sezona mi je bila bzvz, kanim da pogledam trecu, ali sam zaglavio na Lost-u, peta sezona ;)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kraaaaaaaaaaaaaaj... :bye:

Dopada mi se kako su zavrsili...bar to nisu sjebali kad sve ostalo jesu
Korisnikov avatar
By Rei
Odustao sam na pola sezone, bilo mi je previshe trashy :)
By Orion
Kraj serije? :wow:

Možda onda i skinem jednog dana i pogledam ovo što nisam.
Ja beše stao na pola treće. Ili četvrte.

:maska:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Paaaa...nisi mnogo propustio...mozda samo da odgledas par epizoda i poslednju hahaha...
By Orion
Znam da nisam. Krivo mi što su upropastili seriju.
Prve dve sezone su bile tako dobre. Sve posle mi je bilo manje-više bzvz.

:piski:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!