Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by jukie
Ne znam da li iko drugi gleda tu seriju, ali da li vam se čini da Fiti (automehaničar) baš fizički i ne liči na lik koji bi trebalo da glumi?![]()
Originally posted by bigirlI ja sam se rastuzio iako sam je pratio periodicno (zbog obaveza)...
Dušu sam isplakala kad je Lusija poginula...![]()
Originally posted by ZaljubljenaPa u opisu lika je bilo da je jedan od tri matora debela lika koji ni na šta ne liče (tj. sposoban samo za uloge očeva), a on fizički izgleda prilično dobro po mainstream standardima i neodredljivih je godina po izgledu lica.Originally posted by jukieKakvo pitanje
Ne znam da li iko drugi gleda tu seriju, ali da li vam se čini da Fiti (automehaničar) baš fizički i ne liči na lik koji bi trebalo da glumi?![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by bigirlNjih dvoje su meni sada jako slatki. Doduse ponekad me iznervira Tete kucka.
Koj moj dolaze Gilje i Tete...
Originally posted by MachkodlakMene je tako svojevremeno jako nervirala Felon iz Dinastije a svi su je puno voleli i negde su rekli da je jedini lik koji ima izražene emocije. Samo se nešto bunila i sve joj je smetalo i nikad joj ništa nije bilo pravo.
Doduse ponekad me iznervira Tete kucka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!