Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
Kad stignem, neku u 00:15 na rts2, ne znam kako se bese zove
By Gost
Ja sam toliko izlapela da ne mogu više nikakve serije da pratim. Svaki drugi dan oko 17h skapiram da su Simpsoni prošli pre sat vremena, ubeda?im se, ?vrsto odlu?im da ?u ih slede?i put gledati, onda zaboravim da podesim reminder na telefonu, i jope isto iznova...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spliff
csi (las vegas) na obn-u
ja se samo smejuljim kad vidim kako je Gile izgledao kad je bio mlad i mršav... sa velikim izražajnim o?ima...
a sa druge strane Bras je uvek isti... ja ga nisam ni prime?ivao prvih nekoliko sezona??? dok ga ona njegova ?erka nije pljunula
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by krepa?
Ja sam toliko izlapela da ne mogu više nikakve serije da pratim. Svaki drugi dan oko 17h skapiram da su Simpsoni prošli pre sat vremena, ubeda?im se, ?vrsto odlu?im da ?u ih slede?i put gledati, onda zaboravim da podesim reminder na telefonu, i jope isto iznova...
Ja još gore, podesim reminder, ali ga odlažem jer upravo tada nešto drugo radim, pa se setim u 16:10 da pogledam šta je to toliko zvonilo...
Korisnikov avatar
By bambola
Pocela sam da pratim i Dosije zatvor na RTS1,posle forenzicarske serije,iz cisto licnih razloga-u svakoj epizodi se pojavljuje moj muz(zatamnjen naravski)...
By Gost
Originally posted by jukie
Ja još gore, podesim reminder, ali ga odlažem jer upravo tada nešto drugo radim, pa se setim u 16:10 da pogledam šta je to toliko zvonilo...
[/quote]

Mislim da si mi upravo opisao blisku budu?nos'... :zvezdice:
Korisnikov avatar
By jukie
btw ako sam dobro razumeo pregled programa na b92, od nedelje nema više Darme i Grega nego opet daju Vilmu i Gre(g)js.
Korisnikov avatar
By bambola
Poceli su u petak na RTS1 u 20h da daju `Grlom u jagode`-moju omiljenu seriju svih vremena!!!

Uff...odjednom sam pocela da gledam RTS vise nego bilo koji drugi kanal...
By Çâðê_DUP
Zna?i, Tijani? ti je napipao puls :lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by radoznala
NEje losa nimalo. Posebno sto glumi omiljeni mi glumac koji se zove .................(popuniti). Postao mi je omiljen posle 'Surdara' sa Spajderom i Debrom Unger.
Korisnikov avatar
By Marvin
Poslednje što sam pogledao je Mad Men.

Na tvu više ne pratim ni jednu.
A više volim na tvu nego na kompu da gledam... no, ko će ih dočekati...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Kupper
Originally posted by radoznala
NEje losa nimalo. Posebno sto glumi omiljeni mi glumac koji se zove .................(popuniti). Postao mi je omiljen posle 'Surdara' sa Spajderom i Debrom Unger.
boston legal ili tako nekako. advokati oni?
Korisnikov avatar
By kolepg
Gledam: Gossip Girl (super teenage serija), Lost, Ugly Betty, Heroes, Desperate Housewives... :)
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Naravno uvek pratim Sex and the City, Will and Grace, i jednu nemacku seriju Verbotene Liebe na prvom programu nemacke drzavne televizije
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Hung
True blood
Nurse Jackie
Weeds
Easy money

Čekam nove sezone još par serija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!