Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
mislim da je bila tema ...

slažem se, burtalna je i iznova uspeva da šokira ...

priča me nije posebno takla jer ne volim filmove i serije o zatvorima (izuzev Green Mile), ali sam odgledao veći deo serije zbog golotinje i par zanimljivih likova

Samo mi nije jasno kako zatvorenici imaju taj nivo slobode u zatvoru sa najviše obezbeđenja?
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by KiWi
Samo mi nije jasno kako zatvorenici imaju taj nivo slobode u zatvoru sa najviše obezbeđenja?

Pa oni su u experimentalnom odelenju.....mada ni meni to nije bas najjasnije...

Btw,ja trazio temu...ako je ima, spojice moderatori vec...valjda....
Korisnikov avatar
By ROYAL
:pickme: :pickme: :pickme:

Ja sam FAN :D Ja sam FAN :D

Baš sam sinoć odgledao zadnju epizodu :( i malo mi krivo što nema više :(
Serija je stvarno odlična, likovi sjajno prikazani, sviđa mi se i to što niko nije ni skroz crn, ni skroz beo....ma sve mi se sviđa :D (a ima dosta i golotinje :D )

A što se tiče njihovog odnosa - tu ne znam stvarno kakav stav da zauzmem. Tačno je da je odnos skroz uvrnut, ali meni je fascinantna ljubav koja ipak dominira nad svim sranjima koja im se dešavaju, čak i onim koja prave jedan drugom. Čak sam i razmišljao kako bih se ja ponašao da sam u takvoj vezi. I nisam baš došao do konačnog zaključka i odgovora. S jedne strane, ma koliko ja priželjkivao da me neko toliko (da ne kažem ludački) voli, ipak me takva odnos malo i plaši. Malo je meni frka od gubljenja kontrole. Stvarno ne znam, reći ću ti kad još malo porastem :lol:

Ali Chris je toliko dooobar da bih mu sve oprostio, majke mi!
E, da mi je da nađem jednog takvog, pa mogu i da umrem :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
ako postoji, spojiće sigurno :)

btw. ima po netu jako dobrih screenshotova iz serije, posebno muške golotinje :) fenomenalan materijal :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
oz - fan! :up:

moderatori u poslednje vreme samo zakljucaju temu i ostave neki zgodan komentar tipa ''sisaj ga'' i sl. :roll:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KiWi
ako postoji, spojiće sigurno :)

btw. ima po netu jako dobrih screenshotova iz serije, posebno muške golotinje :) fenomenalan materijal :)
prezentuj nam ih. :sudija:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by ns.happy
oz - fan! :up:
me 2
Korisnikov avatar
By jukie
Ma sve je to fino nego je taj Kris takav psihopata
posle Oza jednostavno nisam mogao da gledam Zakon i red
Tamo su svi obrnuli uloge, pa je Kris bleeding heart koji spasava sirotu silovanu/zlostavljanu dečicu, i navodno ih lako pripitomljava da se opuste od stresa, pošto je majčinska muška figura
I sad mu se to neko dete jada i otvara dušu, a meni dođe da vrištim "Beži dete, to je psihopata, ubiće te"
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam gledala seriju, nazalost, niti sam imala pojma da se daje na nekom kanalu, a pravi sam zaludjenik za serije.. :hm:

Po ovom insertu cini mi se da je ovaj Tobi neki muchenik, placipickica, a Kris neka mushkarcina...

Ali, da je dooooobar Kris, dooooooooooooooooooooobar je.. :dude:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zwezdica
Po ovom insertu cini mi se da je ovaj Tobi neki muchenik, placipickica, a Kris neka mushkarcina...
Tobijas je u prvoj sezoni bio plačipičkica na kvadrat, da te boli kada ga gledaš
(ne znam kako je preživeo treći-četvrti razred osnovne a da ga druga deca ne ubiju),
pa je posle malo poludeo i onda mu je bilo svejedno,
a na kraju je bio koliko-toliko normalan.
On kao predstavlja ono dobro u čoveku blablabla
On je jedan od retkih kojima smeš da okreneš leđa a da se ne plašiš da će ti zabiti nož
On, i ona dva dede, i mislim da je bio i neko četvrti

A Kris je psihopata koji je sam za sebe dovoljno jak igrač da ga bande ne diraju (postoji recimo 4-5 bandi u zatvoru),
kao lav mužjak među čoporima hijena
a ko god mu zasmeta ubija ga; neke prvo namami seksom

Ali činjenica je da je bio lud za Bičerom (tj. Tobijasom)
Bili su kao bračni par, mislim da se nisu ni tukli
Doduše Kris kad se naljuti zgrabi nekog za glavu i cimne u stranu i slomi mu vrat

Jednom mu se ruga trenutni upravnik zatvora: "Čujem da mu ga pušiš"
(to je najveća sramota u zatvoru da budeš pasivni pri seksu)
A on sleže ramenima pa kaže: "Pa i on meni puši"

Kris je jedno vreme bio u drugom zatvoru pa se vraća, a Tobijas se licka i nervozno skakuće po velikoj sali dok čeka da mu se dragi vrati, pa pita ovu dvojicu deda: "Kako izgledam?" a jedan kaže "Izbezumljeno". A on odgovara "Uf, mislio sam da ćeš da kažeš jebozovno"
Korisnikov avatar
By Rei
Secam se da se davalo na BK... Ali sam bio mali da gledam (nije me ni zanimalo, opazio sam cool tipove na reklami i to je to)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by jukie

Ma sve je to fino nego je taj Kris takav psihopata
posle Oza jednostavno nisam mogao da gledam Zakon i red

Nisam ni ja...

Samo ja nisam mogao bas zato jer mi je Chris popaljiv samo i iskljucivo zbog psihe svog lika u ovoj seriji.
Fizicki mi uopste ne bi bio interesantan da nije te bolesne psihe...

:elektro:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ali, ali...on je meni fitički inetersantan kakvu god ulogu da igra :D Jesam li to već napomenuo? :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
More, je l` ovaj crni igrao u filmu " Sudar " ?
To je film o grupi osobenjaka koji se pale na prizore saobraćajnih nesreća i seksualno se uzbuđuju i zadovoljavaju na te prizore.
Toliko ih to pali, da čak i sami izazivaju sudare.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by *deni*
More, je l` ovaj crni igrao u filmu " Sudar " ?
To je film o grupi osobenjaka koji se pale na prizore saobraćajnih nesreća i seksualno se uzbuđuju i zadovoljavaju na te prizore.
Toliko ih to pali, da čak i sami izazivaju sudare.
Jeste,jeste...

Btw, film je odlican..

:namig2:
Korisnikov avatar
By Stanwik
Bio sam zaljubjen u Melonija. Savrsen karakter i u Oz-u i u Sudaru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!