Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Da li imate neku nepopularnu emisiju koju redovno pratite? Neku na Avali ili EMMu u nekom šugavom terminu, satima udaljenom od prime time-a?

Slika

Ja obožavam ovu seriju Animal Cops, ali ne poznajem nekog ko je takođe gleda. Ako je neko kod mene u terminima prikazivanja, obavezno se smori ...

Jako se fino osećam da neko, poput mene, ume da se ophodi prema životinjama kao prema ljudima. A najdraže mi je kada neka životinjica dođe da teškim problemom, a izađe bez tog problema ... Pre par nedelja je bila priča o keruši koja je usled dijabetesa bila kratkotrajno slepa (tužno za gledati), ali kada su joj ustanovili terapiju, vid se vratio i ona se sa srećnim pokretima repića vratila kući :)
Korisnikov avatar
By walt333
Ja gledam stalno one filmove u 14h na RTS2 i niko iz moje okoliine ne voli te stare(najcesce crno bele) filmove. Ja cesto tako pun utisaka pomenem da sam gledao neki takav film, na sta mi se ljudi najcesce smeju i kazu da nisam normalan. Slepci, ne znaju sta je dobar film.

Sada su svi naucili da u to vreme gledam te klasike, tako da niko i ne svraca kod mene u to vreme.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by walt333
Ja gledam stalno one filmove u 14h na RTS2 i niko iz moje okoliine ne voli te stare(najcesce crno bele) filmove. Ja cesto tako pun utisaka pomenem da sam gledao neki takav film, na sta mi se ljudi najcesce smeju i kazu da nisam normalan. Slepci, ne znaju sta je dobar film.

Sada su svi naucili da u to vreme gledam te klasike, tako da niko i ne svraca kod mene u to vreme.
Znam ja lika koji ih gleda! Redovno! :)
Korisnikov avatar
By Delete
Kiwi, nisi jedini. I ja volim Animal Cops.
Korisnikov avatar
By jukie
Gledam crtaće na Minimaxu

Ja inače ne volim Animal Cops iz nekoliko razloga:

-speciizam (ili kako se već kaže, rasizam za vrste a ne rase) - neke vrste, a pre svega konji, imaju skoro više prava nego ljudi*, psi imaju manje, a mačke još manje (mačku ubiju ako joj curi vodica iz očiju, a psa leče)
*praktično ne možeš da izvedeš da sam pravilno gajiš konja ako baš nemaš savršene uslove koje imaju samo organizacije, jer kako god da im napraviš smeštaj nešto im navodno fali

-ubijanje inače pitomih pasa ako ujedu onu plastičnu ruku koju im guraju u usta dok jedu, pod izgovorom da neće moći da ih udome jer su potencijalno opasni za decu, iako postoje ljudi koji nemaju decu po kući iz nekog razloga, a sami su dovoljno inteligentni da znaju da se sisaru mesožderu sa velikim očnjacima ne gura ruka u usta dok jede

-nedostatak bilo kakvih vidljivih (bar tokom emisije) akcija obrazovanja stanovništva o zakonskim uslovima kako se životinje gaje, nego se isključivo ide na sudske kazne za zlostavljanje ako u roku od sutra drastično ne promeniš uslove u kojima životinja živi. Tu vidim i element rasizma, jer sam video veliki broj ljudi koji su očigledno nedavno imigrirali u SAD i ne umeju dobro da pričaju engleski, i siguran sam da im niko nije rekao kakve uslove moraju da imaju da bi npr. gajili kuniće u dvorištu

-u bar dva slučaja su pokazali da, ako ti se pojavi pas lutalica ispred zgrade i ti mu daš malo salame i vode, postaješ odgovoran za njega u smislu vlasnika i moraš da plaćaš lekarske troškove što taj pas šepa ili ima ranu; dakle, bolje je okrenuti glavu na drugu stranu nego dati životinji da jede i pije
By iWanna
:wow:

ja bas podjoh da napisem kako su mi ti likovi sumnjivi
izgledaju ka neka banda zoofila na onoj slici
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by iWanna
:wow:

ja bas podjoh da napisem kako su mi ti likovi sumnjivi
izgledaju ka neka banda zoofila na onoj slici
Boginja će te kazniti za takav rečnik! Oni su tako fini!!!!
By Sixto
Ja sam ti sav giga mega ultra popularnoscu zarazen tako da nisa bez udarnog VB termina!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odavno ne gledam TV, ali voleo sam te animal cops.
Jedina stvar koju redovno pratim su sad one nindže na FOXu :) i to zato što moja majka to ne propušta pa znam kad da palim TV, inače bi i to zaboravio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!