Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Ja sam hteo da ga gledam mesecima i sad za vikend sam odgledao. Predobar. Iako mi je kraj malo confusing
RECI MI POPEYE ZASTO SE ONO DETENCE NA KRAJU OKRENE!?!??!?! Jeri to zato sto se kao sad probudilo nesto u njemu sto je dugo bilo zakopato???!!?
Korisnikov avatar
By Srklet
tako nekako.

mladi chiron se okrene i pogleda direktno u kameru, u nas gledatelje. podsjeca nas da i mi imamo neku odgovornost prema svemu prikazanom. prica je njegova, no drustvo u koje se rodio stvorili smo svi, pa i kroz to da se nismo potrudili mijenjati stvari.

plus je kraj parafraza truffaitovih '400 udaraca'.

Korisnikov avatar
By *deni*
Sad ću da skinem sa piratskog torrenza da gledam. I tako se na forumu informišem o preporukama za filmove.
Korisnikov avatar
By Madonna
Hvala. Odlican film

I naravno da porucim odraslom Chironu glasom debele belkinje koja se snima za tamnoputog decka - hi nigger :drool:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Kakav film jbt!! Saosecao sam se Sa Sharonom jer sam slicno detinjstvo i ja prolazio,kraj me je baš emotivno pogodio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!