Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Nisam gledao. Kako se tebi dopao? Hocemo li za svaki film posebno otvarati teme?
Korisnikov avatar
By Srklet
gledao sam ga.

omiljena uloga meryl streep ovog milenija, ona je tako prisutna u svakom kadru, tako živa, tako tjelesna, užitak za gledanje, kao i chris cooper i nicolas cage.

kužim koji je point posljednje trećine ali sam i dalje ambivalentan prema njoj.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je odlican film, mislim da je scenario dobar. Orhideje se provlace kroz film, a treba znati da mnoge orhideje obmanjuju svoje oprasivace - lice na biljke koje daju polen, nektar tj. nagradu, ali ne daju, nego samo izgledom privlace. U filmu postoje tragaci za divljom orhidejom, retkom vrstom, sto je negde i opste poznata pojava - traganje za retkom osobom, za lepotom, srecom. Ali, do kraja filma nije bilo jasno zasto junak traga za tom orhidejom, i postoje elementi iznenadjenja na kraju filma. Posebno mi se dopao dijalog dva brata u mocvari u kom jedan prica o tome da je voleo devojku bez obzira na to sto ga ona nije volela, sto ga je ismejavala itd. Ili Meril Strip kada kaze otprilike: Hocu ponovo da budem beba, hocu sve ispocetka.
Kompleksan je film i zaista preporucujem!
Korisnikov avatar
By Sunce
pobogu, one su koriscene kao metafora. ti o orhidejama ne znas nista, prema tome, ucuti. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro, sad bar znamo zašto je otvorena posebna tema o filmu iz 2002. godine.

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Otvorena je tema da bismo diskutovali o filmu. Da bi ljude zainteresovao za film.

:)
Korisnikov avatar
By nsc
Prostakluk iz sebe ne mozes isterati
By Ulix
Veoma volim taj film, a volim i knjigu. Zapravo mi nije jasno kako bi se to drugačije adaptiralo. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2679883#p2679883]Srklet napisao:[/url]gledao sam ga.

omiljena uloga meryl streep ovog milenija, ona je tako prisutna u svakom kadru, tako živa, tako tjelesna, užitak za gledanje, kao i chris cooper i nicolas cage.
I meni je ovo njena omiljena uloga. Njena gluma je uvek dobra, mislim da kod nje čak ne postoje ni te neke očekivane oscilacije, ali ovde je otišla na jedan sasvim drugi nivo.
Korisnikov avatar
By IriS
baš sam skoro htela opet da ga gledam, pošto me je uhvatila manija da gledam filmove sa Meryl... a nije mi ostavio utisak tada kad je izašao...
no, kontam da ću ga sada drugačije doživeti, ne znajem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!