Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Od nominovanih pogledao jedino Blue Jasmine i Hobita. Nominacije tih filmova podržavam.

Ako Cate Blanchett ne osvoji oskara za glavnu ulogu, serem ti se na dodelu nagrada.

Ako je Jennifer Lawrence prošle godine osvojila oskara za Silver Linings Playbook - i film i uloga meh (iako nju obožavam takođe), ne želim da verujem da postoji mogućnost da Cate izvisi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ček bre, da li je moguće da je American Hustle toliko izvanredan da je nominovan za sve moguće?!

Kada je natrpano toliko velikih imena na jednom mestu, obično je šuplje, da ne kažem sranje!
Korisnikov avatar
By IriS
American hustle je dosadan film sa odličnom glumom.
Pogledala sam sve nominirane filmove u kategoriji Best Picture.
Daleko mi je bolja ova filmska godina od prethodne.

Poredala bih ovako filmove, počevši od najdražeg:

1. Her
2. The Wolf Of Wall Street
3. 12 Years A Slave
4. Nebraska
5. Dallas Buyers Club
6. Philomena
7. Captain Phillips
8. Gravity
9. American Hustle

Mislim da će dosta toga osvojiti 12 Years A Slave i Dallas Buyers Club.
Ovo je jedna od rijetkih uloga Meryl Streep za koju joj ne bih dala nagradu.
Nadam se da će ju osvojiti Cate Blanchett i da će Julia Roberts dobiti Oscara za sporednu.
Korisnikov avatar
By V25
I ja sam. Oko prva dva se slažemo. Kao i oko poslednjeg :)

1. "Her"
2. "The Wolf go Wall Street"
3. "Nebraska"
4. "Gravity"
5. "Captain Phillips"
6. "Dallas Buyesrs Club"
7. "Philomena"
8. "12 Years A Slave"
9. "American Hustle"
sa ove vase liste, recimo da ima 2, pa cak i 3 filma o kojima ne vredi trositi vreme, al' ajde, moje subjektivno misljenje :)

nadam se da su buduci oskarovci Jared, Julia, Cate B, i ajde neka vise Leonardo

ostalo mi je da pogledam Nebraska i Philomena
Korisnikov avatar
By Mars
tesko sam podneo oskara sandre bulok, ali sve je to NISTA u poredjenju koliko cu da patim ako ga dobije LIO
Korisnikov avatar
By V25
Julia, nažalost teško… Gledaćemo "plantažaru"… Tj. Lupitu… Već mi se povraća. Kada su Monique i Octavia dobile to su bili zasluženi Oskari, a ovo je toliko jadno i na silu boga… Jebali ih više filmovi o robovima...
By Ханс
Nisam gledao Her i Hustle. Ali čekaju. Čekaju... :kokice:
Meni isto ne smeta. Uz to mi je 12YAS jako dobar i volim McQueena.
Btw, ne vjerujem da će Lupita dobiti nagradu.

Što se drugačijeg pristupa toj temi tiče, pa kud ćete bolje i drugačije od prošlogodišnjeg (sezonski) Tarantinovog Djanga. :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615012#p2615012]Aven napisao:[/url]Meni isto ne smeta. Uz to mi je 12YAS jako dobar i volim McQueena.
Btw, ne vjerujem da će Lupita dobiti nagradu.

Što se drugačijeg pristupa toj temi tiče, pa kud ćete bolje i drugačije od prošlogodišnjeg (sezonski) Tarantinovog Djanga. :D

jasta, samo sto su teski filmovi zahvaljujuci tematici
Korisnikov avatar
By V25
Šta je dobro sem Fassbendera u 12YAS? Dajte, nemojte mi prodavati to - sviđa mi se jer je politički korektan.

Brate, ne da nisam rasista ni bilo šta slično, ali film je teško sranje. Patetičan scenario, precenjene uloge - naročito Lupita. Šta je odglumila? Za šta da dobije Oskara, zbog toga što je vrištala sa onim sapunom u ruci. Da te scene nije bilo, najiskrenije ne bih ni znao koja je.

Jeste li saznali nešto novo? Niste. Ako niste čitali ili gledali ovakve priče - mogu da vam kažem da ih ima milion i ova je očajno ekranizovana.

"American Hustle" je dosadan film, ali ima svoje momente. Što se "Slave-a" tiče jedva sam čekao da se završi.

I šta ćeš ti posle da radiš sa Lupitom u Hollywoodu? Šta će da glumi? Služavke, plantažare i potlačene crnkinje koje crkavaju od gladi sa čoporom dece…

Samo se setite kako je Monique pokidala, pa Octavia Spencer! E to su sjajne uloge! To su glumice koje mogu dosta toga, a ne ova nesretnica.

@Mars - Verujem da je taj komentar na Globusima bio sarkastičan.
Korisnikov avatar
By Mars
Drago mi je da tako mislis, inace bismo morali da sednemo i ozbiljno porazgovaramo.

:B

I absolutno se slazem sa tvojom analizom gore.
By Sixto
Da li je dobila ista ona Sandra Bulok...? Kamera nije silazila s nje!
Korisnikov avatar
By V25
Ali Lupita Nyong'o… Znao sam da će dobiti ali sam opet ispizdeo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogledaj listu, odmah ti izađe na googlu.

Nije Sandra dobila. Cate je dobila i samo je to bitno :awesome:

Korisnikov avatar
By Tungi
Ma onaj Gravity nije trebalo da dobije nijednog, a kamoli 7 Oscara. Sandra Bullock je odvratna, kao i uvek.

Ovo je mislim najbolja dodela dosada. Svidela mi Ellen, atmosfera, glumci koji su dobili Oscara i za koje sam i navijao. Žao mi je što Judy Dench nije bila prisutna.
Korisnikov avatar
By IriS
mislim da je Dallas Buyers Club neuporedivo bolji film od 12 years a slave i da je oskara za sporednu žensku ulogu trebalo da dobije Julia Roberts.

Gravity ne mogu da se nateram da gledam, jer mislim da će me smoriti.

Jaredov govor je bio :love:
nekoliko puta sam se dobro nasmejala Ellen, a i onom majmunu sa RTSa koji je radio nesrećni simultani prevod. ono je bila bruka i sramota.

Andja mi je nešto, za divno čudo, lepa bila sinoć kao i Bradly Cooper :sweet:

A Pink je bila :leviathan:
Korisnikov avatar
By IriS
pa ja kontam da ga neću ni gledati. mesec dana mi džedži u kompu i ništa
Korisnikov avatar
By Trilian
meni ovo sa leonardom di kapriom i oskarom postaje tragikomično... :D
nisam odgledala sve nominovane filmove ali kejt je bila zaista dobra u blue jasmin :)
e i bred pit ,eto našao način da dobije oskara... :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!