Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da li neko ima engl sub za ovaj film?
Umirem :placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Lars brze snima svoje filmove nego sto ja mogu da konzumiram.

I uopste svaki njegov film moras konopcima da me dovuces i vezes da odgledam, uz tesko otimanje, a posle mi svaki postane omiljeni.
Korisnikov avatar
By IriS
ako bi mi neka dobra duša poslala torrent link sa ovim filmom na u2u, bila bih jako zahvalna. ono na šta ja nailazim bojim se da nije taj film :shrug:

EDIT: dobila sam link :cheer:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

I ja ga ne volim. Iz nekih drugih razloga.

Što se tiče ovog filma, ne razumem šta je kontroverzno. I šta je uopšte kontroverzno u njegovim filmovima, ako izuzmem možda jedino Antihrista?
Toliko je filmskih stvaralaca i filmova koji zaslužuju tu titulu kontroverze, al niko nije ni čuo za njih.
By Aven
Prvi dio sam gledala u kinu pa sam zaključila kako je to ipak tip filma koji bih voljela pogledati u intimnijem okruženju. Za drugi čekam da izađe u 1080/720p BluRay formatu.

Btw, negdje sam ubrala kako je Von Trieru dijagnosticirana depresija(?). Nije da se ne vidi kroz izbor i način obrade tema. :D Nisam ga još dobro upoznala, a ono što jesam mi je bilo vrlo zanimljivo i sadržajno i estetski. To be honest, malo ga izbjegavam zbog straha da me ne povuče u neka tamnija stanja, pogotovo ako mi se jako svidi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se dopada samo Kroz talase, Evropa i Sef nad sefovima.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619561#p2619561]Tungi napisao:[/url]^

Što se tiče ovog filma, ne razumem šta je kontroverzno. I šta je uopšte kontroverzno u njegovim filmovima, ako izuzmem možda jedino Antihrista?.
Kod njega ima provokativnog, ali to je sve. To je lako. (Meni se dopadao Dogvil kao pokušaj, ali Kroz talase je, sad kad pogledam iz ove perspektive, možda jedini njegov zaista dobar film.)

A Antihrist je tek posebna priča. To je verovatno jedan o najlošijih filmova koje sam u životu video. Zaista je teško napraviti toliko nekoherentan film ispunjen najbanalnijom zamislivom simbolikom, jedan paprikaš Von Trirovih ličnih problema koje ne uspeva da iskomunicira jer ih valjda ni sam ne razume.... uspeti da napraviš film u kom ni jedan jedini kadar nije vredan ponovnog gledanja, gde baš ništa ne valja. To je zaista zavidan uspeh.
Korisnikov avatar
By gossip
antihrist je sranje

nije mi jasno sto se digla prasina oko ovog filma

ali ajde pogledacu ga prvom prilikom
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619634#p2619634]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619561#p2619561]Tungi napisao:[/url]^

Što se tiče ovog filma, ne razumem šta je kontroverzno. I šta je uopšte kontroverzno u njegovim filmovima, ako izuzmem možda jedino Antihrista?.
Kod njega ima provokativnog, ali to je sve. To je lako. (Meni se dopadao Dogvil kao pokušaj, ali Kroz talase je, sad kad pogledam iz ove perspektive, možda jedini njegov zaista dobar film.)

A Antihrist je tek posebna priča. To je verovatno jedan o najlošijih filmova koje sam u životu video. Zaista je teško napraviti toliko nekoherentan film ispunjen najbanalnijom zamislivom simbolikom, jedan paprikaš Von Trirovih ličnih problema koje ne uspeva da iskomunicira jer ih valjda ni sam ne razume.... uspeti da napraviš film u kom ni jedan jedini kadar nije vredan ponovnog gledanja, gde baš ništa ne valja. To je zaista zavidan uspeh.
absolument.
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619634#p2619634]Ulix napisao:[/url]

Rame uz rame s njim je Melanholija.

Dogvil mi je danas neuporedivo slabiji nego u vreme kad sam ga gledao prvi put.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619654#p2619654]dharmox napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619634#p2619634]Ulix napisao:[/url]

Rame uz rame s njim je Melanholija.

Dogvil mi je danas neuporedivo slabiji nego u vreme kad sam ga gledao prvi put.
thank yew.
Korisnikov avatar
By V25
Meni je zapravo "Melancholia" jedino smisleno što je Trier snimio i za divno čudo deluje kao koherentna celina.

"Nymphomaniac" je... (odgledah tu integralnu verziju), kupus, kako sam i očekivao. "Mnogo buke ni oko čega". Mada je meni bio jako smešan (mislim da svi na forumu mogu da zaključe zašto) - sa onim vakumiranjem pičaka kada je sa drugaricom u toaletu i pljeskanje peškirom po istoj.

U trećoj četvrtini filma je skroz odlutao sa onom debilnom krimi-lezbo pričom. I ono što me je začudilo, nekako se vratio "suštini", te je zaokružio tu, odista nepotrebno tako dugu priču.

"Dogville" je meni uvek bio precenjen. Ok, I get it. Sve je jako čitko šta je autor hteo da kaže, glumačka postava je dobra, al se bojim da su se ljudi više oduševili onim kredom omeđenim prostorima kao bog zna kako inventivnim rešenjem na fimu, a ne samom sadržinom, jer kada se ogoli - postoji mali milion filmova kao što je "Dogville".

"Antichrist" je baš zabavan. Ne znam šta vam je svima, niti zašto ste to tako ozbiljno shvatili? Pobogu, lisica koja priča? Žena baštanskim makazama seče klitoris, udara čekićem muža po kurcu... Gomila wtf momenata, i moram priznati - jako dobra fotografija.

Ja od njega nikad ne očekujem ništa sjajno pa se i ne razočaram, ali je, eto, primera radi "Melancholia" jedan od meni najdražih filmova u poslednjih par godina. Nisam mislio da Kirsten Dunst ume da glumi, ali eto, zalomi se nekad i njoj. No, Charlotte Rampling i scena za trpezarijskim stolom (ili makar taj njen delić) je sjajan!
Korisnikov avatar
By Srklet
iako sam skinuo 'nymphomaniac', nisam ga još pogledao. izgubio sam interes za von triera, postao mi je nekako izlišan.
Korisnikov avatar
By V25
Nije li uvek, prećutno, bio svima "izlišan" :) Samo se širi auditorijum ložio da ima "ludog umetnika" i "kao" iščekivao produkte tog blistavog uma...
Korisnikov avatar
By Laerem
Ljudi koji nisu dirnuti scenom u kojoj Charlotte Gainsbourg stoji na vrhu litice propeta na koljeno nasuprot osamljenom drvu iskrivljenom naletima vjetra, dok pozadinom kola u jednakoj mjeri tužna i prkosna sonata Cesara Francka, takvi nemaju srca. Sviđa mi se film, ponajviše zato što suosjeća i želi emancipirati jednu duboko oštećenu osobu; u osnovi je bildungsilm njenog emotivnog razvoja. Charlotte je nikad bolja, Stellan actually glumi intelektualno dociranje, što je tako rijetko za vidjeti na filmu, da ne pričamo o humoru i osvježavajućoj vizualnoj anarhiji, a von Trierova čuvena 'manipulacija' gledateljima ovdje se pretvara u dobrohotni snošaj s publikom (s predigrom i kajanjem poslije) - u jednom trenutku bukvalno, putem split screena i paralelne montaže. Koga to nije zagolicalo taj ima nula gledateljske intuicije.

Zanimljivo mi je kako ama baš nikome Nimfomanka nije kontroverzna, ali istovremeno toliko mnogo ljudi (i kritičara) se pita 'kome je to kontroverzno', što je samo nedovitljiv način da priznaš kako te nešto nagnalo da uspostaviš distancu spram činjenice da se unutra ljudi jebu. Niti je normalno, niti zrelo, biti indiferentan spram seksualnosti na filmu.

Inače, svi ljudi koji ne vole von Triera izdvajaju 1-2 filma koja ipak strašno cijene, ali među njima ne možeš naći dvoje ljudi - niti kritičara - koji će ti navesti iste filmove.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Laerem napisao: 12 Apr 2014, 02:57 Ljudi koji nisu dirnuti scenom u kojoj Charlotte Gainsbourg stoji na vrhu litice propeta na koljeno nasuprot osamljenom drvu iskrivljenom naletima vjetra, dok pozadinom kola u jednakoj mjeri tužna i prkosna sonata Cesara Francka, takvi nemaju srca. Sviđa mi se film, ponajviše zato što suosjeća i želi emancipirati jednu duboko oštećenu osobu; u osnovi je bildungsilm njenog emotivnog razvoja. Charlotte je nikad bolja, Stellan actually glumi intelektualno dociranje, što je tako rijetko za vidjeti na filmu, da ne pričamo o humoru i osvježavajućoj vizualnoj anarhiji, a von Trierova čuvena 'manipulacija' gledateljima ovdje se pretvara u dobrohotni snošaj s publikom (s predigrom i kajanjem poslije) - u jednom trenutku bukvalno, putem split screena i paralelne montaže. Koga to nije zagolicalo taj ima nula gledateljske intuicije.

Zanimljivo mi je kako ama baš nikome Nimfomanka nije kontroverzna, ali istovremeno toliko mnogo ljudi (i kritičara) se pita 'kome je to kontroverzno', što je samo nedovitljiv način da priznaš kako te nešto nagnalo da uspostaviš distancu spram činjenice da se unutra ljudi jebu. Niti je normalno, niti zrelo, biti indiferentan spram seksualnosti na filmu.

Inače, svi ljudi koji ne vole von Triera izdvajaju 1-2 filma koja ipak strašno cijene, ali među njima ne možeš naći dvoje ljudi - niti kritičara - koji će ti navesti iste filmove.
Zbog ovog posta vredi pogledati film još jednom.
Film zapravo opisuje ženu koja je usvojila muški cinizam i prilagodila ga svojoj seksualnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=qiyCQ6hnzcI
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!