Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By PollySaid
Dobrovece svima,
zovem se Danka i pisem sa profila moje devojke posto ona ne prica srpski, zato ako bude odgovarala ona bice na engleskom.
Priprema doktorat o queer filmovima u ex Yugoslaviji i u drzavama koje su joj pripadale zato bi htele da vas pitamo dali poznate neke titlove filmova koji su tu bili snimani i proizvedeni.
Vec su nam poznati Fine Mrtve Djevojke, Go West i Parada ali bi na vise trebalo.
Hvala vam :)
Korisnikov avatar
By Srklet
pa bilo bi dobro pogledati filmove živka nikolića, pa recimo i 'maskeradu' boštjana hladnika, pa neke filmove želimira žilnika, pa 'dečka koji obećava', pa 'špijuna na štiklama' itd.

ekšli, o svemu tome zapravo ima već dosta napisanog, što nekome na nivou doktorata uopće ne bi trebao biti problem istražiti...

meni je ovaj topic sumnjiv and that's that ^^
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa danka je uglavnom nabrojala sve queer filmove koji postoje, a to su ovi noviji, ovi stariji iz jugoslavije imaju samo neke nagovestaje i elemente, a ne kao pratecu temu.... no tu se tema malo prosiruje...

ako je za doktorat - postoji jedan tekst u ovom broju tq magazina, ako uspes da nabavis knjigu...
http://www.gay-serbia.com/qt-magazin-ca ... turu-4553/" target="_blank
Korisnikov avatar
By PollySaid
Hvala vam, "disi duboko" nismo spomenule jer se nismo setile, ali smo ga vec poznavale :)
Neznam zasto izgleda sumnjiv ali problem je sto pisanoga nema bas toliko ili ja nisam sposobna da nadjem, tj. nalaze se lako samo noviji titlovi, ali ne vidim nista starije...

Ona bi trebala vise filmove koji su kasniji od bivse Yu, i ako su i stariji potrebni, ali samo delomicno.
Tog pisanog vec ima, nasla je, ali se prica o jako malo filmova, a to su ti o kojima smo vec pricali, najvise ima o "fine mrtve djevojke" i "disi duboko"...
Ima vec studije Kevina Mossa koji se bavi o tome, ali bi htela da ima veci opsir informacija, tj. da rasiri studiju na vise titlova.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Znači samo striktno queer filmovi, a ne queer u filmovima ex-yu?
Što se tiče ovog prvog, jedino što mi pada na pamet da nije pomenutno je Marble Ass. Nemam pojma jel to ono što tražiš.
A što se tiče ovog drugog, toga zapravo i ima, pa ne strahovito mnogo, ali ima, iako se ti likovi ne pojavljuju u baš preterano pozitivnim kontekstima.
Korisnikov avatar
By PollySaid
Hvala ti za Marble Ass, nasle smo informacije i idealan je :)
Da, queer filmove a me queer u filmovima... Pa ako znas i o tome drugom mozes da mi das titlove najbitnijih?

Jeste ikada culi o ili videli Izlet (Slovenski film 2011.)??
Korisnikov avatar
By PollySaid
Sada cemo da pokusamo da ga nadjemo i da ga vidimo :)
U italiji je lakse naci kratkometrazne filmove posto postoji LGBT Torino Film Festival (imaju database sa titlovima, od kojih je par sa Balkana).
Ako se iko seti kniga ili artikla o ovoj temi (svaki savet je dobrodosao).
Istrazitelji te teme su skoro svi iz Evrope ili Amerike i jedini unutrasnji glasovi su bloggeri ili stvari koje se mogu naci na netu.
Hvala vam, svi ste jako ljubazni :))
Korisnikov avatar
By olga_diktator
aj javite mi se na u2u sa više detalja, koji tačno period, koja je teza, itd. verovatno mogu da pomognem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!