Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Pauceti
Trenutno medju najgledanijim animiranim serijama. Gleda li ko? Mislim da sam gledajuci prijateljski duo prvi put naisao na seriju u kojoj apslutno ne mogu da predpostavim razvoj fabule. Postoje stereotipi vezani za same likove ali su tu samo zbog razvoja price, ideje i zapleti su vise nego random. Ko vam je omiljen? Koju ulogu bi ste pripisali kom forumasu?

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
omiljena serija IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKADA

jake the dog mi je car nad carevima

bacon pancakes mi je bio ringtone mesecima

i tako.

volim i lumpy space princess. ma sve volim <3

Adventure Time,
C'mon grab your friends,
We'll go to very
distant lands. With
Jake the Dog and
Finn the Human,
The fun will never
end, it's Adventure
Time!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Odgledao jednu epizodu zahvaljujući osobi iznad, ali nikako da se setim da pogledam još koju :s
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
obozavam! mislim da sam pisao vec o AT na temi o serijama.
i meni je lumpy space princess omiljena. scenario je fenomenalan i ima dosta simbolike.

Pogledajte i Bravest Warriors na yt, isti lik je autor.
Korisnikov avatar
By Madonna
gde god naletim na 1-4 sezone, svi se žale da su korumpirane, krnjave, raznih formata i kvaliteta... ako si našao nešto što valja send pls :geisha:
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2527120#p2527120]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Odgledao jednu epizodu zahvaljujući osobi iznad, ali nikako da se setim da pogledam još koju :s
20 YEARS DUNGEON!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@MDNA: Svi packovi su malo ubagovane rezolucije. Skidao sam jedan po jedan HD verziju, mislim da jos nema objedinjen. Neko ce postaviti eventualno...

@Clockwork: Kad sam pretrazivao forum da vidim jel pisao neko samo tvoj post je izasao u serijama. Zato sam napravio posebnu temu za fanove. Vise scenarista ima, pise na wiki, mislim da je oko 4-5 ljudi koji se menjaju.

Volim sve likove i neam omiljenog, simpaticni su mi doduse: Prismo, Magic Man, Lemonhead, Lady R...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Jel se u svakoj epizodi pojavljuje? Video ga par puta i bas se zapitao sta ce puz tamo :D
Korisnikov avatar
By Pauceti
Da, imaju max izrazene boje, mislim da su koloristi namerno izabrali takvo prezentovanje likova radi lakseg pamcenja i kontrasta. Meni licno jako prija sto je sve tako sarenooo :cvetduga:
Korisnikov avatar
By CosmicLover
gledao sam onu kad kradu kristal šećera ... priča nije ništa epohalno... ali mi se jako sviđa što je potpuno nepredvidivo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!