Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Ulix
Meni trejler estetski deluje fantastično, ali moram priznati da mi nije baš najjasnije kuda cilja sa filmom.

Cenim da ne može biti loš, on još nije napravio loš film. :)
Korisnikov avatar
By Misfit
imam dosta poverenja u andersona, tako da se isto nadam makar dobrom filmu, ali nadam se da me (visoka) očekivanja neće sjebati. u principu imam istu zebnju koju pominje ovaj tekst iznad: pripovedanje je jedan od najvećih andersonovih kvaliteta, a u 'the master' imamo nešto sasvim drugo. jedino da vidimo kako se snašao sa drugačijim pristupom.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424102#p2424102]Misfit napisao:[/url]imam dosta poverenja u andersona, tako da se isto nadam makar dobrom filmu, ali nadam se da me (visoka) očekivanja neće sjebati. u principu imam istu zebnju koju pominje ovaj tekst iznad: pripovedanje je jedan od najvećih andersonovih kvaliteta, a u 'the master' imamo nešto sasvim drugo. jedino da vidimo kako se snašao sa drugačijim pristupom.
Dosta poverenja je blago rečeno. Od njegovih 6 filmova, 3 su remek-dela, 1 je vrlo dobar. Jednom mora imati i neki promašaj... ovaj šesti možda... videćemo. :awesome:
Korisnikov avatar
By Laerem
When everyone likes you, something stinks. Evo jedan od rijetkih kriticarskih disidenta.

http://www.indyweek.com/indyweek/there- ... id=1206064" target="_blank

Basically, ja sam bio apsolutno impresioniran s There Will Be Blood, i zaljubio se u film cak i prije nego sto je izasao (Day-Lewis and Anderson in a story about a demented Oilman? What could go wrong?), ali s vremenom mi je nekako sve vise padao u ocima. I mislim da je ova kritika precizno dijagnosticirala prilicno duboke mane u njegovom radu.
Korisnikov avatar
By Hys.
Opa, Thomas Pynchon....zivo me zanima kako je prisao njegovom delu.

edit:

Da ne bude zabune, mislim na Inherent Vice :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!