Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417043#p2417043]Misfit napisao:[/url]ukratko: daleko najslabiji u trilogiji.

post-dentovska postavka je šupljikava. catwoman više služi kao ukras. rupa u scenariju na pregršt, posebno u drugoj polovini kada film kreće da se raspada. glavni twist je konvencionalan. talia al gul dosadna. nolan reciklira teme iz prethodna dva dela. čitava filozofija sa vol stritom je banalna.

ipak, zabavio sam se, uprkos tome što ni akcione scene nisu na nivou prethodnika. mada moram priznati da je najzabavniji deo bio čitati kritike poput ove:
A Rejected Superhero Ends Up at Ground Zero
Korisnikov avatar
By constantine
meni je super :) imam par primedbi ali u poslednje vreme nisam gledao nista bolje
Korisnikov avatar
By Srklet
prosječan film oko kojeg se ne mogu ni iznervirati.
pravljen da glupi ljudi pomisle kako je sve to oh so deep. :seronjo:

ps
preokret je bio lako predvidljiv. pasivni pozitivac je uvijek the real bad guy.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Tokom gledanja filma sam shvatio zašto je onaj lik poludeo i pobio onaj narod na premijeri u USA.Poželeo sam ili da ubijem nekog ili da sebi iskopam oči. A umal' se i ne upišah :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
to što si napisao, nit je šala nit smisao za humor. odvratno je.
Korisnikov avatar
By Delete
Nakon gledanja filma, pitala sam se da li sam ikad u zivotu na tako besmislen nacim protracila preko 2h svoje mladosti.
Nezanimljivo i dosadno.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mogu da shvatim potpuno ozbiljno film u kome glavni lik kada stavi masku koja nedovoljno sakriva lice, koristi polu-šapat dok govori kako bi prikrio sopstveni identitet, i zvuči potpuno retardirano. Može biti vizuelno vrlo dopadljivo, ali budimo realni, suština se završava na tome.
Korisnikov avatar
By Mia123
Jedini Batman kojeg sam ja još kao klinka gledala je onaj s kraja osamdesetih sa Michael Keaton-om, Kim Basinger i J. Nickolson-om i to je dovoljno vremena posvećeno ovom čoveku-slepom mišu sa moje strane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!