Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

bioskop ili piraterija?

bioskop
7
33%
piraterija
14
67%
Korisnikov avatar
By constantine
da li radije idete u bioskop ili skinete film sa neta?
da li postoje odredjeni filmovi koje obavezno gledate u bioskopu?
ako skidate sa neta jel cekate dvdrip/blu-ray ili moze cam/TS?
By Simor
Teoretski, radije idem u bioskop. A ako gledam film sa neta nikada ne gledam cam/TS verzije.
Korisnikov avatar
By svejedno
pocinje black march.

trenutno - nista.

Slika

(inace bioskop :lol: )
Bioskop.

U idealnom slučaju bez ikakve pratnje, kako bih izbEgao dosadna ćeretanja, zapitkivanja i slične trice i kur...., pardon kučine. U bioskop idem da gledam film, ne da vučem prikolice za sobom niti da se socijalizujem.

GdE god da sam. :ozbiljan:
By polarlicht4.1
Kad bih čekao da filmovi koje gledam budu u bioskopu nikada ništa ne bih pogledao. Tako da hteo ne hteo moram da skidam filmove sa neta. Kakvog će kvaliteta, pak, biti to što skidam zavisi od dostupnosti samih filmova jer je neke jednostavno nemoguće naći a da ne budu ripovi sa VHS-a n-te generacije.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359911#p2359911]polarlicht4.1 napisao:[/url]Kad bih čekao da filmovi koje gledam budu u bioskopu nikada ništa ne bih pogledao. Tako da hteo ne hteo moram da skidam filmove sa neta. Kakvog će kvaliteta, pak, biti to što skidam zavisi od dostupnosti samih filmova jer je neke jednostavno nemoguće naći a da ne budu ripovi sa VHS-a n-te generacije.

to je vec, kako sam ja shvatio, drugo pitanje ,)

pitanje je - sta biste radije. ja radije bioskop.
(preferably kucni bioskop. iz bazena ,)

..

ali odgledacu film koji me zanima i bez dovoljnog kvaliteta slike & zvuka, realno, da.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam obozavao da idem sa drustvom u bioskop...ceo taj dan, kada znas da uvece ides tamo...nalazenje, cekanje ispred...pa ceo proces unutra, onaj zagor, sretanje sa drugim ljudima, sedenje...i trenutak kada se ugase svetla...

Meni to magija.

Drago mi je da ovde gde sam sada bioskopi vrlo zive i vrlo su poseceni, samo sto ih ima toliko mnogo i toliko mnogo sala u njima, i toliko projekcija u toku dana...da su sale i uz hit filmove u najboljem slucaju poluprazne, a najcesc bude 10, 15 ljudi unutra.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359913#p2359913]svejedno napisao:[/url]pitanje je - sta biste radije. ja radije bioskop.
U tom slučaju biram svoj dom. Mogu lepo da stisnem pauzu kad hoću, zapalim cigaretu, namestim se kako mi volja, itd, itd. U bioskopu se samo koprcam i izađem polu-ušinut od pokušaja da pronađem najmanje bolni položaj.
Korisnikov avatar
By Rakunica
Najlepsi spoj bi bio kucni bioskop + piraterija (mada ako bih imala za kucni bioskop, sigurno bih imala da kupujem originalni DVD, Blu-ray, sta god).
Ne znam ko to ne bi zeleo da uziva u takvom komforu...

Ovako, piraterija :D
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359950#p2359950]polarlicht4.1 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359913#p2359913]svejedno napisao:[/url]pitanje je - sta biste radije. ja radije bioskop.
U tom slučaju biram svoj dom. Mogu lepo da stisnem pauzu kad hoću, zapalim cigaretu, namestim se kako mi volja, itd, itd. U bioskopu se samo koprcam i izađem polu-ušinut od pokušaja da pronađem najmanje bolni položaj.
Ali meni upravo to: nemogucnost da se zaustavi, pauzira, vrati nazad - prisiljava da budem fokusiraniji na film!

I mislim da stvarno nesto ima u dinamici, u tome da film izkonzumiras upravo u onom periodu koji traje, 1:1...a ne ovo kuci sto radim...sednem, ustanem, sednem, nastavim...pozvoni telefon, ustanem, napravim sendvic, vratim se, nastavim...

Meni bar.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa ok, svako ima svoje... ja npr. isto volim da odgledam ceo film bez prekida - poput predstave - ali brate ta sedista su stvarno mala a i ja sam strastveni pusac -
dakle 'kichmobolja' & smanjenje uzitka od realnih 40% zbog nedostatka nikotina
(ili thc-a -- ima nekih stvari koje zaista idu jedna uz drugu ...uzivanje u filmu & opustanje uz sveti dim, jel, je jedna od njih)
su zagarantovane u bioskopu - sto duzi film, to veci bol na oba polja.

..prva stvar koju uradim po izlasku iz sale je vadjenje cigarete. obavezno. odmah.
zaboravim sta sam gledao dok ne uzmem dim.

ne znate kako je to, ako niste pusac. zaista.

..

sa druge strane - slika, velicina slike, zvuk ...sve to su bitni elementi, meni.

..

stoga - kucni bioskop.

Slika

(i onda pustas filmove koje si izpiraterisao...just because u can ,)
Korisnikov avatar
By Mars
Ja moram da jedem u bioskopu :blentavi:

Ne baš pečeno pile u alu-foliji, ali tako...da ima i slano i slatko i gazirano i negazirano.

U idealnom slučaju nešto u skladu sa filmom (caciki čips i grisini sa ruzmarinom i maslinovim uljem za "My Big Fat Greek Wedding", na primer...ili neko fino vince za "French Kiss")

Bože, kad se setim kad sam na gledanje "Chocolat" pošao samo sa smokijem :lood: - tedoh da UMREM do kraja filma! Ma makar jafu da sam imao, ili medeno srce - ništa!!
Korisnikov avatar
By nsc
piraterija i kucni bioskop danas

ali kad se setim zadovoljstva grickanja semenki na balkonu "Balkana" krajem 50ih i bacanja ljuski na glave onih u parteru
ili kad su me zamalo prebili i bacili sa balkona "Kozare" na premijeri "8. putnika" dok sam otvarao celofansku kesu i vadio "Bronhi" bombonu, zatvarao kesicu i odmotavao celofan sa bombone, guzvao ga i otvarao kesu, ubacivao lopticu u kesu, zatvarao kesu i sa zadovoljstvom jeo "Lakse se dise", zatim sve ispocetka - otvorio kesu ...
a tek kad sam poceo histericno da se smejem kad se ono probilo njemu iz grudi i kao patka upala u ulupana belanca odgegalo ispod namestaja kvaknuvsi 2 x ...

eh. to su bili dani
a nije ni pola veka proslo :deda:
Korisnikov avatar
By *deni*
Piraterija i to zato što neredo plaćam kartu, a i nije mi prijatno da sedim u bioskopu tokom čitavog filma. Ne znam gde ću s nogama već posle 20 minuta filma.
Volim da menjam položaje, a često i da prilegnem i zaspim tokom filma. :sleep:
To mi se jedared desilo u bioskopu, glava mi samo odvisila nazad kad sam utonuo u san. :sleep:
Zato lepo najvećma volem da gledam filmove u kućnim uslovima, jer ako zaspim, bez problema vratim posle film i gledam ga od mesta na kojem me je uhvatio san.
:sleep:
By Paris
Gde mi je svejedno da porazgovaramo o bioskopu kao kolektivnom programiranju masa :cigareta:

Enivej, biram kucnu varijantu koja ne mora da bude piraterija, jel? Ljudi kupuju i originalne stvari od distributera.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U bioskopu volim da gledam vizuelno primamljive filmove, action-fantasy žanra, koji su poslednjih godina najčešće u 3D tehnologiji. Sve ostale filmove ću radije pogledati kući. Uvek čekam da izaće DVD(rip :krezavi: ).

Dakle I, ne ILI.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bih u auto bioskop, ili bar u onaj gde daju klasike i kultne filmove.

Do tad sedim kući i uživam u pirateriji.
By polarlicht4.1
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359997#p2359997]Mars napisao:[/url]
Ali meni upravo to: nemogucnost da se zaustavi, pauzira, vrati nazad - prisiljava da budem fokusiraniji na film!

I mislim da stvarno nesto ima u dinamici, u tome da film izkonzumiras upravo u onom periodu koji traje, 1:1...a ne ovo kuci sto radim...sednem, ustanem, sednem, nastavim...pozvoni telefon, ustanem, napravim sendvic, vratim se, nastavim...
Pevao bi drugu pesmu da film traje 6-10 sati. :D

U mom slučaju, gledanje filma kod kuće znači veću koncentraciju. Sad kad je bio Festival autorskog filma hteo sam da poludim od kretena koji je sedeo pored mene, a tako sam se radovao filmu koji sam pokušao da gledam. Kreten se sve ali SVE vreme cerekao na svaku drugu rečenicu a pritom film je bio sve samo ne komedija.

U bioskop jedino idem kad znam da film neće biti dostupan neko duže vreme. Na svu sreću takvih je jako malo, a prilika za to je jednom ili dva puta godišnje (FEST i FAF).
Korisnikov avatar
By Dominion
piraterija.

ako je nesto nenormalno natrpano vizualnim/zvucnim efektima onda bioskop (npr. avatar i sl blokbasteri)...mada ni to vishe nije pravilo, imam kuci plazmu+projektor i 5.1 home theater marantz + pioneer + focal zvucnici tako da je svejedno.

naravno, piraterija je savrsena ako hoces da vidish film koji te ne interesuje preterano ali cisto da ga vidish. npr iron lady, totalno bezvezna i pointless prica (bez obzira na fantasticnu glumi streep-ove). i eto, ustedio sam 10 evra za bioskopsku kartu.
Korisnikov avatar
By Torry
piraterija

ne volim kad mi mljackaju, suskaju, grokcu, smeju se za nesto sto uopste nije smesno....ali ajde i to nekako, ali vecito ispred mene sedne neki glavati i visoki..
Korisnikov avatar
By nsc
blago teeebi
ispred mene je uvek sedela neka gospodja sa natapiranom frizurom
Korisnikov avatar
By Mars
Jao u šta su se to ljudi pretvorili napretkom tehnike...

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!