Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
#2369474
E 'vako... Film je iz osamdesetih, rane, kasne , nemam pojma... Klinac (4-5, možda i više godina) gine u saobraćajnoj nesreći ( u stvari ne znam, jer se tog dela ne sećam), anyhow, umire somehow, sestra koja ima otprilike isto godina počinje da ga viđa u kući, želi da je povede sa sobom, jer je usamljen na onom svetu (guess), majka ga takođe vidi.. Film kao da sam juče gledao, a ne mogu ničeg osim ovih nekih sitnih detalja da se setim.. E da, tražio je i jaknu, jer mu je hladno, i dok se majka autom približava groblju, sneg veje, on stoji pored svog nadgrobnog spomenika i čeka. Ili će biti da je sve vreme imao na sebi tu crvenu svilenu jaknicu. Poslednja scena se dešava u kući, pokušava da povuče majku na merdevine :nesiguran: , kako bi je poveo sa sobom, ali shvativši da je neizvodljivo i da ona ne može da ide s njim, odustaje. To bi bilo to. Misfit, neko? Ne želim da me još jedan film proganja godinama :rida:
Korisnikov avatar
By Tungi
#2369622
Ništa ne mogu da pronađem o tom filmu, ni snimak neki na jubitu, ni neki rapid link, torrent, kako bih se uverio da je taj.
Hvala ti. :kiss:
Korisnikov avatar
By nsc
#2378478
TS rip verzija je bila pre mesec dana, malo mutna na velikom ekranu (42"), ja ipak odgledao, cekam bolju verziju za arhivu
Korisnikov avatar
By Dirrty
#2384601
Izašao je kvalitetan snimak Mirror Mirror na netu - sajt oneclickmoviez.
#2483109
Da li neko ima torrente za ove filmove:

Leaving Metropolis 2002
In the gloaming 1997
Relax...it's just sex 1998


I da li neko ima titlove za sledece filmove:
Go fish 1994
The Trip 2002
Jeffrey 1995
Breakfast with Scot 2007
All over the gay 2001
Oranges are not the only fruit?
#2641300
Treba mi pomoć. Tražim jedan fini animirani filmić. Ne znam naziv ali radi se nešto kao o potrazi za srodnom dušom ili sl... likovi različitih geometrijskih oblika pronalaze svoje odgovarajuće partnere, dok lik o kome priča govori to ne uspijeva...Zna li neko o kojoj se animaciji radi?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
#2641309
To nešto na fazon čovečuljci koji na grudima imaju neku geometrijsku sliku (tipa krug, kvadrat), pa kao oni koji imaju istu sliku na grudima su soul mejtovi, i svi se sparuju samo ima jedan koji ne može da nađe svoj par (da l' beše plavi krug na njemu)? E ako je to, znam na šta misliš ali ti ne mogu pomoći :lol:
By Summer_time
#2641384
podseca me na one kratke filmove Flatland, nisam ih sve gledao, mozda je to?
Korisnikov avatar
By emo_haos_
#2651732
help

da li mi neko može pomoći da downloadujem film blue is the warmest color? tj. s obzirom na to da sam pronašla full film na youtube ukoliko bi neko mogao da mi preporuči sajt za download direkt sa youtube-a?
Korisnikov avatar
By RetributioN
#2651777
Mislim da sajtovi ne dozvoljavaju skidanje izrazito dugačkih snimaka sa YT-a. Pokušaj sa nekim od programa za skidanje snimaka sa YT-a. Pre sam koristio Freemake-ov program za skidanje i konvertovanje (čini mi se da su to odvojeni programi) i preporučujem ga, ali nisam siguran da li postoji ograničenje što se tiče dužine snimka. Mislim da nema. Probaj svakako. Besplatan je i lepo izgleda. :) Na kraju krajeva, možeš da ukucaš u Google pretragu ''youtube downloader''. :)
#2803407
E ovako...Mislim da je film azijski, najvjerovatnije Japan ili Koreja, kraj 80-ih, početak 90-ih. Horor, tematika je nešto tipa Invazija kradljivaca tijela (Body Snatchers)...Znam da je jako mračna atmosfera, sjećam se da je protagonista zaljubljen u djevojku koja je glavni negativac i vođa tih aliena, zombija, šta li su već...Čini mi se da je bilo i nekih scena golotinje ili seksa...Spomenuo sam već tu mračnu atmosferu praćenu nekakvom plavom svjetlošću (plave svjetlosne zrake su izbijale iz zemlje prema gore ili obrnuto)...

Ovo je više-manje to čega se sjećam, gledao sam ga kao klinac na tv-u, pa ima sigurno najmanje 20 godina...ako se sjetim još nečega napisaću. Možda sam u nekim stvarima i pogriješio jer mi je sjećanje prilično blijedo, skoro kao san.
Zvuči li kome ovo imalo poznato?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!