Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

...a bas nemam mnogo informacija...pa prosto lupetajte filmove koji vam padnu na pamet da bi mogli biti to...

...jedino cega se secam je da sem izmedju ostalog, radi o majci ciji je sin gej, i koja je u jednom od onih pokreta i udruzenja roditelja LGBT dece....

....i ona drzi neki govor na jednom od tih ulicnih skupova kako treba nesto stvarno da urade, i da zaustave saobracaj..i obraca se na tom skupu jednoj osobi, kostimiranoj i presminkanoj...sa sve nekim ogromnim krilima, tako sto joj vikne:

"you! gorgeous creature! stop that bus!"

eto...to je sve sto znam....

udrite!
Korisnikov avatar
By Paki
Si ti sigurna da to nije neka od epizoda Queer as Folk-a ?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Joj što mi je to poznato...
Misliću o tome...
Korisnikov avatar
By Marvin
Znam ja! Znam ja!
Gledao :D (gle čuda :zid: )

Mini serija britanska.
On je gay, ali se zaljubljuje u ženu.
I tu kreće radnja.
I do kraja ostaje gay i ostaje sa njom :D

E sad... Naziv... Sad ću da probam da guglenem...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jel?

wow....uopste se toga ne secam.....jesi uspeo da guglenes?
Korisnikov avatar
By anche
meni to isto lici na jednu od epizoda us qaf-a (garant su ovi uzeli i to od britanaca, ako je kako marvin kaze british mini series) i mnogo me zanima sta je to...

mozda guglati 'british gay mini series'? :neznam:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
bas bih volela to da nadjem....konkretno tu scenu!
Korisnikov avatar
By anche
ma tol'ko pameti na ovom forumu, neko tje pre ili kasnije da naidje sa informacijom.

samo refreshovati ovu temu redovno :smug:
Korisnikov avatar
By Vespertine
a da nisi ti to sanjala...

mislim,krilata nashminkana persona koja treba da se baci pred bus.... to zvuchi malo:lood:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma nije sanjala.
Gledao ja (2 puta :pokazuje: ).
Ima 4,5 epizoda. Ovo je scena sa kraja prve ili druge. Onda raskinu u recimo trećoj, pa se lepo izmire u četvrtoj.

Glumi onaj čabi britišovac (obraščići debeli, kudrava kosa, nešto kao mokre lokne) koji je imao je isto neku minu seriju gde je bio mađioničar.

A Gugli neće da ogovori... a baš sam naučio lepo da ga pitam, poslednjih xy puta mi je sve odgovorio.. a još veće gluposti od ove sam ga pitao...
Korisnikov avatar
By Marvin
Ha!

Moram priznati da se sinoć i nisam baš potrudio :blush:

Gugli voli mene i ja volim njega.

Bob & Rose

Slika

:hvala:
Korisnikov avatar
By bothways
Jao, to je onaj glumac sto je glumio u Dzonatanu Kriku. Bas sam voleo tu seriju... Sorry za off :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Mir u svetu :merlinka:

Baci se na posao... :ribica:
Korisnikov avatar
By Winter
Ako neko zna kako se zove film.....iz osamdesetih je ili s početka devedesetih....

Amerikanac, bejzbol igrač....na zalasku karijere....odlazi da bude trener Rusije....tj njihove reprezentacije.....
Radi se o komediji......upečatljivo mi je ostalo 'Manuel'.....jerbo su Rusi njemu stalno govorili....Manuel says this, Manuel says that....i ondak je on jednom popizdeo...i rekao, dobro dovedite mi tog Manuela.....a taj neki tehniko sta li je vec....je doneo jednu prastaru kjnigu..... 'Manual' ...o bejzbolu :lol: ....

I da ponovim, ako iko znade kak se taj film zove...molim vas da mi kažete :sweet:
Korisnikov avatar
By Winter
eo našla sam kako se zove u originalu....ali ne znam kak je kod nas preveden .....

Slika
Korisnikov avatar
By Winter
pa nisam se snasla, treba mi prevod :maji:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja znam jedan drugi film.... SciFi..

gde svemirski brod leti.. i imaju neku frku... neki meteori... i jedan
kaze da moraju da prebace na "manuel" ...

... i u kabinu ulazi meksikanac sa gitarom i kaze "si segnor"
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Winter

I da ponovim, ako iko znade kak se taj film zove...molim vas da mi kažete :sweet:
Jaooo... :sweet:
Ko te ne bi voleo takvu? :giggle:

Engleski titl ti verovatno ne treba. A nas titl...hm, mozda ce neka dobra dusica i uspeti da nadje :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Vi barem znate imena...Ja nikad necu naci film(mislim da nisam znao tad ni da citam) :lol: -secam se samo da je tip vozio motor(guess),imao zelenu maramu na glavi,neki rokerski stil,zatim kraj filma kada su na nekoj "poljani" on i devojka,sa jos nekoliko likova oko njih(koji se ljube tu na travnjaku) i kada policija dolazi i hapsi ga,tu se zavrsava...
Umrecu necu saznati koji je to film.:rotflmao:
Korisnikov avatar
By elektron84
Eh, Tungi, give us some names...
Vidis kako je Wini pomenula Manuela :smeh:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Da... Tungi ... prepricaj jos malo...

lici mi na nekoliko filmova....
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam nista,u stvari ne secam se niceg sem toga...Ovo sad kao regresoterapija:adiktusha:

..........Ma,mislim da sam imao 5-6 godina,ne mogu da se setim detalja,imena..:)Samo ta podslednja scena,kada policijski auto osvetljava "travnjak"(noc je),i kada svi ustaju,a prilaze bas njemu i hapse ga:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!