Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Bolje da su uradili remake epizode IV, V i VI, filmova koji su predstavljali mnogo veće dostignuće svojevremeno, nego što su upakovali neizmenjeni film u 3D tehnologiju. Mada me zanima kako će izgledati, s obzirom da scene nisu snimane s namerom da izađu iz ekrana...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja jutros videh bilbord pa se iznervirala što nema datuma. I pored svih rezervi i hetajnja nove trilogije, naaaaravno da ću otići da pogledam. :sw:
Korisnikov avatar
By Dirrty
10. februara u USA čini mi se, pretpostavljam da će onda uskoro i kod nas?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Valjda. Do kraja februara sigurno kad su već krenuli da reklamiraju po bilbordima. I taman da krstim novi bioskop. :)))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadam se da je to samo strategija ispitivanja tržišta jeftinijom varijantom, i da će nakon 3D projekcija epizoda I, II i III, doći na red remake IV, V i VI.
Korisnikov avatar
By Misfit
bolje onda da rimejkuju I, II i III, možda ih actually i poboljšaju, nego da drndaju već odlične IV, V i VI, koje bi - da budemo iskreni - samo upropastili.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, ali najmlađe generacije možda nikada nisu ni videle filmove snimane pre nekoliko decenija... Star Wars je redak primer da ja jesam, zato što je moja tetka bila filmofil dok sam bio klinac. Da ih nateraš da pogledaju filmove, sumnjam da bi razumeli lepotu u nedostatku savremenih vizuelnih efekata. Ja ne bih.

Na stranu što je to još jedan način da se zaradi brdo novaca, uz mnogo manje truda od smišljanja novih i drugačijih filmova...
Korisnikov avatar
By Mars
Kad se vec tolko akaju-najbolje da prvo spoje sa vampirima iz tvajlajt sage, pa tek onda udare 3D.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dopada mi se tvoj način razmišljanja :krezavi:

Možda je ovo samo backup plan ukoliko Star Wars the Old Republic MMORPG igra ne doživi veliki uspeh, kako je njena izrada koštala više nego pojedinačno bilo koji film Star Wars serijala...
Korisnikov avatar
By Misfit
Dirrty napisao:Da, ali najmlađe generacije možda nikada nisu ni videle filmove snimane pre nekoliko decenija... Star Wars je redak primer da ja jesam, zato što je moja tetka bila filmofil dok sam bio klinac. Da ih nateraš da pogledaju filmove, sumnjam da bi razumeli lepotu u nedostatku savremenih vizuelnih efekata. Ja ne bih.

Na stranu što je to još jedan način da se zaradi brdo novaca, uz mnogo manje truda od smišljanja novih i drugačijih filmova...
pa, ako ćemo da idemo tom logikom, onda dosta toga vrednog ostaje zaboravljeno i zastarelo, što na svu sreću ipak nije slučaj. efekti i džidža-bidže su tu sekundarne, ono što opstaje je dobra priča.

zapravo, to je ono što je i najvrednije u ovim filmovima, a bojim se da producenti ne bi bili preterano zainteresovani za nekakvo ponovno čitanje i dekonstruisanje, već bi se sve završilo upravo na efektima. a to današnja balavurdija može da dobije u bilo kojem konfekcijskom ready-made filmu.

takođe mi se čini da novije generacije nisu uskraćene po pitanju prvobitne star wars trilogije, pošto je to najzad deo opšte/pop kulture, i stalno se vrti u vidu repriza i koječega, te film buff tetke tu ipak nemaju toliko presudnu ulogu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mnogo toga vrednog i (p)ostaje zaboravljeno, ako ne zastarelo, a moraš priznati da se prvobitna Star Wars trilogija zasnivala više na do tada neviđenim efektima, nego na dubokoumnoj priči i ljudskoj emociji, što je mnogo podložnije uticaju vremena.

A baš zato što su kultni filmovi, poznati (mada ne toliko bliski) mlađim generacijama, postoji mogućnost eksploatacije i zarade.
Korisnikov avatar
By Misfit
ma, samo hoću da kažem da rimejk neće nužno doprineti nekakvom oplemenjivanju mlađih generacija po pitanju originala. a to postaje očigledno kada uzmemo u obzir većinu rimejkova starih klasika iz prethodnih decenija, nove verzije koje se na kraju svode na jedan potpuno isprazan, de-boned McProizvod u novom ruhu.

ne bih išao toliko daleko da poredim star wars sa, ne znam, kišlovskim :lol: ali opet ne bih rekao da su efekti tu bili presudni - iako su i oni naravno imali svog značaja - a o tome svedoči istrajnost čitavog fenomena koji traje i dan danas.

mogućnost exploatacije i zarade uvek postoji. s te strane, može da se isplati, ali taj aspekt barem mene ne zanima preterano.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351628#p2351628]Dirrty napisao:[/url] Da ih nateraš da pogledaju filmove, sumnjam da bi razumeli lepotu u nedostatku savremenih vizuelnih efekata. Ja ne bih.
Iako je četvorka snimljenja godinu dana prije mog rođenja a petica dvije godine kasnije, dakle, tu smo negdje, meni i dalje nije jasno zaš su prvo snimili dijelo IV, V i VI a skoro dvadeset godina kasnije počeli snimati prva tri dijela.
Korisnikov avatar
By kal zakath
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351661#p2351661]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351628#p2351628]Dirrty napisao:[/url] Da ih nateraš da pogledaju filmove, sumnjam da bi razumeli lepotu u nedostatku savremenih vizuelnih efekata. Ja ne bih.
Iako je četvorka snimljenja godinu dana prije mog rođenja a petica dvije godine kasnije, dakle, tu smo negdje, meni i dalje nije jasno zaš su prvo snimili dijelo IV, V i VI a skoro dvadeset godina kasnije počeli snimati prva tri dijela.

Zato što 4,5,i 6 imaju priču i karaktere, a 1,2 i 3 samo kompjutorski generirane efekte. A ako imaš film koji zavisi samo od efekata, onda moraš sačekati na tehnologiju.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa dobro, koliko ja znam, I, II i III trebaju objasniti IV, V i IV.
Ono što je najgore, za snimanje I,II i III moraju koristiti kulise koje su koristili za snimanje prije dijelova filma otprije dvadeset godina.
Korisnikov avatar
By voicesman
ja jedva cekam, nisam gledao vec 6 meseci Star wars filmove :hardcorefan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!