Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
ASAP! Jer meni nista vise ne pada na pamet...

Kriteriji: treba biti odlican, opskuran film, jer sam gledao sav arthouse mainstream (dakle nikakav Godard, von Trier, Antonioni, etc.). Moze biti i nesto strano, a opet kolko-tolko dobro producirano (pod tim mislim da ima ok kameru i da ima dinamike u prici) I da, ne zelim nikakav camp, eksperimentalne filmove, Cremastere, Paul Morrissey, i slicna smeca.

I molim da se ne javljaju forumasi koji vole The Hours ili Amelie. :pljuje:

Hajde, iznenadite me. :cheer:
Michael Winner - The Sentinel (1977)

Devojka se useli u kuću koja je zapravo Vrata Pakla, naseljena nekakavim bošovskim demonima.
Eksploatejšn horor, tj. koristio je prave monstrume i ljude sa malformacijama i deformitetima, tumorima za demone.
Korisnikov avatar
By horus.
^
^douitashimashite... :sesir:

ja nisam citao uvodni post, samo naslov... :kesa:
Korisnikov avatar
By mOwbid
jer te mrzi da malo otvoris bilo koju temu o filmovima.
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne može, tamo pišemo i mi koji volimo Amelie i The Hours

:sweet:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja mogu samo vesterne u poslednje vreme da preporučim, tako da ništa. Ali ako bi u tradicionalnu dramaturgiju da uroniš i problem poslednje rolne da prevaziđeš, onda recimo Baby Face iz tridesetih sa Barbarom Stenvik, ili recimo mjuziklasti The Gang Is All Here, Karmen Miranda, Bazbi Berkli koreografije i mushrooms tripovi na sve strane. Npr.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348548#p2348548]Dante napisao:[/url]Michael Winner - The Sentinel (1977)

Devojka se useli u kuću koja je zapravo Vrata Pakla, naseljena nekakavim bošovskim demonima.
Eksploatejšn horor, tj. koristio je prave monstrume i ljude sa malformacijama i deformitetima, tumorima za demone.
Gledao sam to dok sam bio mali. Scary shit. Ali nisam siguran da li bi izdrzao test vremena.

Sto se tice ostalih preporuka, moram napomenuti da MRZIM JAPANSKE FILMOVE. Mrzim njihovu kulturu, njihovu estetiku, njihove histericne i prenaglasene emotivne reakcije, njihovu mitologiju, njihovo drustvo, njihovu kuhinju, njihovu glazbu, etc.... Ne volim cak ni Kurosawu, a Takeshi Kitano mi je najgori autor svih vremena.

Cak sam polupijan planirao s jednim frendom zapaliti lutku Harukija Murakamija ispred Japanske ambasade u Zagrebu, na dan kapitulacije Japana, kao protest protiv sentimentalnog treša i neukusa. I mean really, Japan je toliko jadna zemlja da kad su otkrili tog jednog brižnog pisca koji slusa Beatlese, odmah je postao jebeni superstar na zapadu. :pljuje:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Aj, dobro to, kultura, estetika, one njihove ravne crne kose, pa kose oči, kamena lica, samurajske punđe, jezik brate mili... Ali kako možeš da ne voliš suši?! :drama:

edit: E, to za Murakamija tek razumem. Za Harukija. Rju bar isporučuje krvopljus, ako ništa.
Korisnikov avatar
By Laerem
S obzirom da sam odrastao na dalmatinskim oradama i kvarnerskim škampima, kurac mi znaci japanska riblja kuhinja. I nije da ne volim sushi, nego mi nakon treceg zalogaja postane jebeno dosadan. It's all to bland for me. Vise volim masnu, zacinjenu azijatsku kontinentalnu kuhinju.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348579#p2348579]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348548#p2348548]Dante napisao:[/url]Michael Winner - The Sentinel (1977)

Gledao sam to dok sam bio mali. Scary shit. Ali nisam siguran da li bi izdrzao test vremena.

Sto se tice ostalih preporuka, moram napomenuti da MRZIM JAPANSKE FILMOVE. Mrzim njihovu kulturu, njihovu estetiku, njihove histericne i prenaglasene emotivne reakcije, njihovu mitologiju, njihovo drustvo, njihovu kuhinju, njihovu glazbu, etc.... Ne volim cak ni Kurosawu, a Takeshi Kitano mi je najgori autor svih vremena.

Cak sam polupijan planirao s jednim frendom zapaliti lutku Harukija Murakamija ispred Japanske ambasade u Zagrebu, na dan kapitulacije Japana, kao protest protiv sentimentalnog treša i neukusa. I mean really, Japan je toliko jadna zemlja da kad su otkrili tog jednog brižnog pisca koji slusa Beatlese, odmah je postao jebeni superstar na zapadu. :pljuje:
to za murakamija kapiram, ali ostalo :neznam:

ksenofobija?
Korisnikov avatar
By Laerem
Gledao sam Faster Pussycat, naravno. Zabavno kad si napusen. Ali to je CAMP, sto sam izricito zabranio u uvodnom postu. :neto:
Naufragio (2010) Pedra Aguilere: http://www.imdb.com/title/tt1709714/" target="_blank (ili njegov prvi La influencia iz 2007, ne obaziri se na IMDb ocene).

La ciénaga (2001) Lucrecie Martel: http://www.imdb.com/title/tt0240419/" target="_blank (La niña santa je isto manje-više okej).

Bilo šta što su snimile Kelly Reichardt i Angela Schanelec kao i Ulrich Seidl. Preporučio bih i Guya Maddina, ali rekao si ništa eksperimentalno mada mislim da vredi pokušati (My Winnipeg pre svega).
Korisnikov avatar
By Laerem
Gledao sam i Seidla (Dog Days i Tierische Liebe) i Maddina (The Saddest Music In The World i Sissy Boy Slap Party).

Za ova pak prva dva tvoja prijedloga ne mogu naci torrent, pa ako imas link, posalji mi poruku.

Inace, ako ikada budes imao prilike, pogledaj kratke filmove Matthiasa Mullera. Covjek je Kubrick kratkog filma. Na zalost, ja sam ga pogledao davno na jednom festivalu u Zagrebu i nigdje kasnije nisam mogao naci nista njegovo online. Ali vjeruj me, he's worth it, atmosfere koje stvara su fascinantno unikatne. Pensão Globo mi je omiljen, i jako dirljiv.

Evo ti i jedan tekst ako te zanima, vise da identificiras o kome se radi, s obzirom da postoji vise Matthiasa Mullera, jedan body builder i neki tip koji radi nekakve vizualizacije - kojem sam btw. slao mail da mi posalje svoje filmove, dok nisam skuzio da je to sasvim druga osoba. :goth:

http://www.sensesofcinema.com/2006/feat ... sao_globo/" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348548#p2348548]Dante napisao:[/url]Michael Winner - The Sentinel (1977)

Apsolutno potpisujem i preporucujem.
Takodje preporucujem Hills have eyes ali staru verziju, Alice, sweet Alice (prvi film Bruk Silds), Suspiria (ja sam precrkao kada sam ga gledao, odlicna gluma), naravno Begotten i Eraserhead. Ako se setim jos, dopisacu...
E, da, Deca Kukuruza (znam da je tres, ali voooolim) i po meni najmorbidniji film po najmorbidnijem Kingovom romanu It, film traje kao gladna godina i dosta stvari iz knjige nisu ubacili, ali onaj strasan klovn je i vise nego dovoljan. Ovih filmova jos uvek ima na youtube-u u delovima, ali bez prevoda. Ko voli-nek izvoli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!