Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By voicesman
super blog :D ali definitivno ne crvena slova na sivoj pozadini oslepece ljudi :P stavi crna pls
Korisnikov avatar
By Tungi
U oktobru je izašao, koliko znam.
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326122#p2326122]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326118#p2326118]Tungi napisao:[/url]U oktobru je izašao, koliko znam.
svakako ali ga jos uvek nema na torentima
ima ga, pojavio se ovih dana, ali kopija nije baš najbolja. zvuk i slika nisu dobro sinhronizovani. ja ću ipak sačekati bolji release.

glede bloga: ne bih da mračim, ali zaista ne vidim svrhu u pukom c/p kačenju filmova kada već ima tušta i tma takvih blogova koji su pritom daleko obimniji. daj neki lični pečat, svoje impresije o svakom filmu, itsl.
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, makar će čitavu stvar učiniti malo manje... besmislenom. :evil: (doduše, ne treba isključivati i mogućnost kontra efekta.)
ili vi jednostavno ne kužite da ja želim staviti te filmove na jedno mjesto sa linkovima za download.... pa ako netko želi pogledati film da nemora tražit gdje da ga skine :grin: ili da se pravim pametan i pišem o umjetničkoj vrijednosti filma...o kojoj btw nemam blage dume :D
Korisnikov avatar
By nsc
hvala, neke vec imam, neke sam skinuo, neke skidam, neke cu tek skinuti
problem su sajtovi poput Filesonic-a koji ogranicavaju velicinu fajla za besplatno skidanje
u svakom slucaju, HVALA
Korisnikov avatar
By Misfit
pa, tih blogova (sa daleko više filmova) ima kolko ti duša oće. niču na sve strane. dovoljno je samo da ukucaš keywords u gugl. meni je trashboi npr. dosta dobar.
Korisnikov avatar
By Revival
Mozda nije ovo dobra tema ali da ne otvaram novu...jel moze neko da mi linkuje stream za eating out 5 deo i 2 ili download link..open weekend ovaj poslednji je valjda izasao sad
Korisnikov avatar
By Sylar
Ne bi htjeo biti cicija...
Nije li ovo izravno kršenje uvjeta korištenja na forumu?

@guyzmovies.blogspot.com
btw... blog bi trebao predstavljati i tebe, a ne samo filmove za down.
Ima brdo takvih stranica. Jedini nacin da to dignes na novi level je personalizacija u stilu vlastitih komentara na filmove pa do sitnica tipa widgeta, malo texta o tebi i sl. + personalizirani design stranica ;)
By tasa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2326223#p2326223]guyzmovies.blogspot.com napisao:[/url]ili vi jednostavno ne kužite da ja želim staviti te filmove na jedno mjesto sa linkovima za download.... pa ako netko želi pogledati film da nemora tražit gdje da ga skine :grin: ili da se pravim pametan i pišem o umjetničkoj vrijednosti filma...o kojoj btw nemam blage dume :D
samo ti njih slusaj i dobro ces uciniti
GS forumasi zele najbolje nasoj populaciji pa tako i da trazimo na nekoliko strana nesto sto moze da bude na jednoj
i jos ako je moguce da mudroseris o onome o cemu nemas blage veze i bices cenjen kao i tvoje delo

mislim da bi se tvom blogu bilo ko vise i bolje obradovao nego nasi seruljasi :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!