Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

enivej... više nisam uopće siguran što bih gledao... :gotika:

manje-više sam odgledao opuse važnih režisera (ima tu još nekih rupa, ali sad nisam raspoložen popunjavati ih), odgledao sam sve moguće klasike, razne kultne filmove i, naravno, hrpu smeća... čak sam si dao truda i oko eksperimentalnog i avangardnog filma (deren, warhol, snow, brackhage itd), a evo baš razmišljam da ovo potražim na torrentima:
http://www.imdb.com/title/tt0085809/

no, kad smo apsolvirali moj sebični motiv za pokretanje topica, pozabavimo se njegovim smislom, a to je da jedni drugima (uz kratko objašnjenje i pokoji link) preporučimo nepoznate i zanemarene filmove koje smo odgledali i koji su zapravo prilično dobri. vazno je da su se svidjeli vama i da kratko objasnite zasto. :)

naravno, kad spominjem nepoznate filmove, to znači da se trebate potruditi zaroniti u pravu opskurnost. :D dakle, ne prihvaća se ništa od tima burtona or something... a bome ni jodorowsky! :jezik:

uglavnom, meni se u ovom trenutku ne da ništa preporučiti. :D ali budem. :elvis:

tko će prvi? :trep:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne gledam filmove
ali ovo je tease&denial tema: zato, kada ih vec budete preporucivali, stavite i link za torrent, zivota vam
:oklagija:
Korisnikov avatar
By deran
jbg,ne znam n aziv filma-(francuski) sponzoruša se zaljubljuje u konobara misleći da je bogataš,on se zaljubljuje u nju,daje se u žigoloisanje(?)...i tako...mislim da vredi pogledati...

"the parfum",takođe,totalno blesav film,meni se dopao...
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by deran

jbg,ne znam n aziv filma-(francuski) sponzoruša se zaljubljuje u konobara misleći da je bogataš,on se zaljubljuje u nju,daje se u žigoloisanje(?)...i tako...mislim da vredi pogledati...
p.s.
jos jedno pravilo: morate znati ime filma koji preporucujete :D

ok, i'll start :elvis:

1. demonlover
http://www.imdb.com/title/tt0284034/

onima koji me osobno poznaju sam već dosadio s ovim filmom, kojeg smatram jednim od najboljih u proteklih deset godina. (ignorirajte ocjenu koju ima na imdb-u :D ) rijec je o filmu koji ima bezbroj vrlina, za pocetak trio super glumica koje su savrsene u svojim ulogama. onda je tu precizna trilerska dramaturgija prvog dijela, koja se totalno i namjerno raspadne u drugom, kada film preuzima strukturu nivoa kompjuterske igrice. odličan soundtrack od sonic youth. a sve je prica o danasnjem globalnom kapitalizmu i njegovom prozdiranju ljudi. a 'demonlover' je i film koji me je uvjerio da trebam gledati sto snima olivier assayas. sad skupljam snagu da odgledam 5 sati 'carlosa' u komadu. :vruce:

nisam siguran koja se verzija moze naci na torrentima, no sto duza to bolje. :D

''
Korisnikov avatar
By deran
"Hors de prix" (seto sam se glumice... ):srbin:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Tja.. Ne mogu ničeg zanimljivog i dovoljno opskurnog da se setim, a da ne spada u domen kultnog.

Jesi li gledao "Nemački masakr motornom pilom", kad se istočne Švabe i zapadne Švabe testerišu posle pada Berlinskog zida? Btw, uskoro će prva godišnjica smrti Schlingensiefu. :usamljen:

Al', jbg, taj je čista kultnost.

Evo, sad se setih i jednog manje poznatog belgijskog gotik horora po imenu "Malpertuis" ili:

http://www.imdb.com/title/tt0067386/

Igra i Orson Vels. :awesome:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Dzelajza Rouz

Btw, uskoro će prva godišnjica smrti Schlingensiefu. :usamljen:
poslali ga mrtvog na venecijanski bienalle. he would like it. :muzika:

no, nisam zapravo nikad gledao nista sto je snimio, bio sam na nekim predstavama, jednoj super akciji i sl. ok, pocinjem kopati po torrentima. :D

'the legend of doom house' noted. :)
Korisnikov avatar
By deran
da,to-ne znam zašto mi se film dopada-gluma(c) je sjajna,pa i priča-uvrnuto skroz...:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Popeye, kakav tresh od tebe. Sta se sa tobom zbiva?

Preporucujem ti film "Outovanje autovanog u autu".
Korisnikov avatar
By Sunce
Kriknucu i prosaputacu, u jesen cu da te pretvorim, sve sa sonatom, Dzelajza. Nemoj da mi diras personu gratu! Popeye je davez. Ljubomoran na moju bizuteriju, pa resio da se kiti, plasticni, najlonac.

Eto ti tvoji horori, pa se odavezi! :lol:

:kiss:

Mrs!
Korisnikov avatar
By Srklet
sad znam kako se osjecaju ljudi kad im upadnem u topic i sjebem sve. :drama:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Planiram da gledam filmove Erik Emanuel Šmit - a.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni to izgleda ko najgora šećerna vata.

naročito ovaj moment: Rose uses her fantastical experiences as a professional wrestler :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
dobro, da. :D ovo je onda za tebe. :)

http://www.imdb.com/title/tt0052893/

Odličan.

Plot
Hiroshima Mon Amour concerns a series of conversations over a 24 hour long period between a French actress (Emmanuelle Riva), referred to as she, and a Japanese architect (Eiji Okada), referred to as him. They have had a brief relationship, and are now separating. The two debate memory and forgetfulness as She prepares to depart, comparing failed relationships with the bombing of Hiroshima, and the perspectives of people inside and outside the incidents. The early part of the film recounts, in the style of a documentary, but narrated by the so far completely unidentified characters, the effects of the Hiroshima bomb on August 6, 1945, in particular the loss of hair and the complete anonymity of the remains of some victims. He had been conscripted into the Japanese army, and his family was in Hiroshima on that day.

The film uses highly structured, repetitive dialogue, mostly consisting of Her narration, with Him interjecting to say she is wrong, lying, confused, or to deny and contradict her statements. Although He disagrees and rejects many of the things She says, he pursues her constantly throughout the film. Hair, skin, loneliness, and desire are recurring motifs throughout the film.
Korisnikov avatar
By Misfit
Šta neko smatra nepoznatim je dosta subjektivno, ali aj da pokušam.

Todd Solondz je genijalan, ali često zanemaren reditelj. Pogledati obavezno njegovo remek-delo Hapiness, a zatim i Welcome to the Dollhouse (sa kultnom lezbom Heather Matarazzo) i Palindromes. Takođe i Storytelling, a ovaj najnoviji Life During Wartime slobodno možete da preskočite ako niste entuzijasta.

Još jedan odličan, ali skrajnut autor je Južnoafrikanac Richard Stanley. Pogledati obavezno njegova dva najbolja dela: Hardware i Dust Devil.

Neki pojedinačni naslovi kojih trenutno mogu da se setim:

The Wisdom of Crocodiles: Jude Law i vampirizam. Nešto originalniji take na odavno izlizanu temu.

Naked: OK, za Mike Leigha su sigurno gotovo svi čuli, ali često se prenebregne ovaj biser.

Seul contre tous: da nastavim u istom duhu - Gaspar Noé i njegov Irreversible su dobro poznati, ali retko ko pominje ovo njegovo možda čak i bolje starije ostvarenje.
Originally posted by Dzelajza Rouz

Evo, sad se setih i jednog manje poznatog belgijskog gotik horora po imenu "Malpertuis" ili:
oba palca gore! :)
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by The Misfit

Još jedan odličan, ali skrajnut autor je Južnoafrikanac Richard Stanley. Pogledati obavezno njegova dva najbolja dela: Hardware i Dust Devil.
nikad čuo za njega. sad počinje guglanje :D
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hardware imaš i na Tube-u. Igra Iggy Pop u njemu. Kul je. :)

Dust Devil nisam gledala.
Korisnikov avatar
By ljubav91
Meni je najbolja komedija The Monster (Il mostro) sa Robertom Benjinijem, gledala sam ga sigurno 20x i nikad mi ne dosadi :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Sad sam se setio - a ne znam kako mi odmah nije palo na pamet - mockumentary THREADS od Micka Jacksona. Posle gledanja svega i svačega, uglavnom sam gotovo skroz oguglao, ali ovo je uspelo da me potrese. Daleko više nego mock kao što je npr. CANNIBAL HOLOCAUST.
By Ulix
The Passion of Ayn Rand, TV film iz 1999. sa odličnom H. Mirren.

Film nije ništa spektakularno, ali čovek lepo vidi kakva je ona kučketina bila. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!