Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kekica
Zna li neko neki dobar lez film, gde glume mladje glumice, tipa kao: "I Can't think straight", "Lost and Delirious"...itd.

Smaraju me oni gde su starije glumice preko 40.
Korisnikov avatar
By Blady
Imas negde temu sa lez tematikom.

Tamo je citav spisak lez filmova :) pogledaj trejlere, pa skini onaj koji ti se svidja :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bleki je fina prema novajliji? :shok: sad sam siguran da ode svet ukurac :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
^Kako mislis fina? :lol:

Odgovaram covece na temu :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa ono, nisi je poslala u kurac il slicno ko sto umes s novajlijama :lol: jel postis, spremas se za pricesce?
Korisnikov avatar
By Kekica
Originally posted by Azdaja

D.E.B.S.

http://www.imdb.com/title/tt0367631/

akshn, lez tematika, tinejdz... :)
Gledala sam D.E.B.S nekoliko puta :)

Negde davno sam na youtube gledala neki i jako mi se svideo, ali ne sećam se kako se zove.Uglavnom kao neke dve tinejdzerke i ova jedna fotografise ovu drugu, ta kao odnese tu fotografiju u skolu i pokaže je nastavnici i ona joj kao kaže način na koji te je ova devojka fotografisala vidi se kao da te želi, tako nešto, ne sećam se baš :S.

Da ne znaš možda koji je to film?Ako si skontala šta sam napisala, jer ja nisam xDDD
Korisnikov avatar
By Blady
Btw u nekom pred postu sam :lol:

Ma vise me ne zaimaju novajlije :lol: tj cini mi se da sam bila i stavila negde onaj smajli :egzorcist: tj na onu temu, samo sto ti nisi video :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Zla_Barbika
Originally posted by Azdaja

D.E.B.S.

http://www.imdb.com/title/tt0367631/

akshn, lez tematika, tinejdz... :)

Negde davno sam na youtube gledala neki i jako mi se svideo, ali ne sećam se kako se zove.Uglavnom kao neke dve tinejdzerke i ova jedna fotografise ovu drugu, ta kao odnese tu fotografiju u skolu i pokaže je nastavnici i ona joj kao kaže način na koji te je ova devojka fotografisala vidi se kao da te želi, tako nešto, ne sećam se baš :S.

Da ne znaš možda koji je to film?Ako si skontala šta sam napisala, jer ja nisam xDDD

hahahah...stvarno ne znam :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Btw
Imas film Eloise, Elena Undone...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Black Lady

Btw u nekom pred postu sam :lol:

Ma vise me ne zaimaju novajlije :lol: tj cini mi se da sam bila i stavila negde onaj smajli :egzorcist: tj na onu temu, samo sto ti nisi video :smeh:
ah dobro je, kosmicki balans je na mestu :astral2:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :lol:
Razjebacemo mi taj balans :smeh:

OT: Nisam gledala film, ali vidim po ocenama da je slabo ocenjen...
Korisnikov avatar
By Torry
[/quote]

[/quote]

e cool, ajde nadji ovaj film :gitara:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Torry

[/quote]

e cool, ajde nadji ovaj film :gitara:

[/quote]

pa nam preporuci...:lol:
Korisnikov avatar
By Kekica
@acid, ruzne mi ove glumice :regan:

@Torry, Azdaja :serena1: xD
Korisnikov avatar
By Kekica
^ Ma...ni to nije lako.Treba naći dobre glumice :merlinka: :kingkong:
Korisnikov avatar
By Kekica
@Gledala sam oba Sanja :D SUPER SU!!

@acid Makseee, liče na cigi migije. :jezik:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: ja sam gledala room in rome bez prevoda, ne znam ni ruski ni italijanski, al sam sve skontala :krezavi:
Korisnikov avatar
By acid drop
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

:lol: ja sam gledala room in rome bez prevoda, ne znam ni ruski ni italijanski, al sam sve skontala :krezavi:
i ja, smorila se posle pola filma i isključila ga :lol:

onda sam našla prevod (engleski) ili tako nešto, pa sam se baš iznenadila, u fazonu: "vau, film ima priču neku" :awesome:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!