Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
inace nisam neki veliki obozavatelj naamjerno bizarnog i kutnog, ali udo kier je nesto posebno, nesto izvan svih kategorija.
:leviathan:

Slika

covjek naravno ima impresivnu filmografiju (od nekih 140 filmova), equal parts art and trash (pa se tu kombiniraju fassbinder, von trier i van sant, s naslovgima poput 'spermula'). koja je vasa omiljena uloga/film uda kiera? :trep:
http://www.imdb.com/name/nm0001424/

no, zasto otvaram ovaj topic? well, procitah genijalan intervju s njime, moram ga podijeliti sa vaskolikim gejserbstvom:
http://www.avclub.com/articles/udo-kier,49362/

:vampir:

iz intervjua :lol:
AVC: You’re listed on IMDb in Moscow On The Hudson as “Gay Man On Street (uncredited).” What was that all about?

UK: I cannot answer you, because it’s totally unknown to me what you just asked me, and also very boring.

:lol:
Korisnikov avatar
By Evdokija
zasto nema ama bas nijedan post o udo kieru?

''
Korisnikov avatar
By bern
Meni je to ime poznato, ali šanse nema da se sjetim zašto...
Korisnikov avatar
By Evdokija
pa nikad ne znas sta ti je u podsvesti, mozda je tvoja podsvest privrzenija terminu ud nego kur_ _
Korisnikov avatar
By bern
Sjetio sam se... Gledao sam ga u Dancer in the dark...
Korisnikov avatar
By Srklet
dijalog vam je kao iz nekog od kierovih filmova. :pinknaocari:

- Meni je to ime poznato, ali šanse nema da se sjetim zašto.
- da nije nesto podsvesno jer udo kier moze da asocira i na ud kara
- Ne, na pamet mi nije palo. Uostalom, ja bih prije rekao **rac kara...
- pa nikad ne znas sta ti je u podsvesti, mozda je tvoja podsvest privrzenija terminu ud nego kur_ _
Obozavam Shadow of the vampire.Gledala par filmova sa njim-Suspiria,End of days,Bloodrayne,Dogville,Grindhouse... ima pozamašan broj filmova iza sebe.
Uvek su me privlačile njegove blue piercing eyes.Gorgeous evil eyes.
Gledao sam ga u par filmova, ali zamijetio sam ga u Madonninom spotu >

''''

Odmah se pojavljuje na početku. Evo ga. Stavio sam Madonnin spot, sada će se pederi zainteresirati za temu. :giggle:
Korisnikov avatar
By Misfit
ispliva mi s vremena na vreme na ekranu, posebno kada von Trier izda nešto, ili kada sam u horror fazi. eto, gledali smo ga skoro u Melanholiji. najradije ga pamtim iz Vorholove Drakule. od skorijih uloga, dobar mi je bio u Karpenterovoj "Cigarette Burns" epizodi iz Masters of Horror. svakako dominantna (i weirdly šarmantna!) ličnost. :D

p.s. nikako da pogledam tu Spermulu. čuči mi među diskovima još od srednje škole. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!