volim ih.... volim ovaj nov nacin pravljenja crtaca(3D animacije) mada nekako najvise mi ostaju u secanju oni stari diznijevi tipa maza i lunja, lepotica i zver, mala sirena... joj bas sam gej
Volim crtace, ali mi se cini da su ovi stariji bili mnogo lepsi odnosno nosili su poruku pravih i istinskih vrednosti(jako mrzim ovaj izraz ali cu ga sad upotrebiti)
Omiljeni diznijev crtani film mi je Dambo(1941) , slonce koga svi ismejavaju jer nije bistar i ima enormno klempave usi, ali on na kraju dokazuje svima svoju vrednost. Nezaboravne scene su kada njegovu mamu odvajaju od njega a mali Dambo place i naravno cuvena scena kada se Dambo napio i kada halucinira ko da je na nekim drogama (kada smo mali obicno smo jako uplasni dok gledamo ovu bolestinu:love: ). Po meni Diznijev genije nikada nije bio veci nego u ovom crtanom filmu.
''
Takodje kada sam bio mali obozavao sam i ruske crtace,oni mozda nisu bili spektakularni kao Diznijevi ali su imali dusu. Omiljeni Snezna kraljica
Tu je naravno i pederasta azdaja:love: u kultnom crtanom filmu sa genijalnom sihroizacijom RTS Slatka mala izvrnuta torta(Ovom prilikom se zahvaljujem Marsu sto je bio ljubazan da mi jednom prilikom prosledi linkove ovog crtanog filma i da se tako prisetim detinjstva)
Obožavam crtaće. Obožavam! Često su mi draži od igranih filmova.
U poslednje vreme jedan od najomiljenijih i definitivno najboljih (i crtež, i gluma i posebno priča) koje sam ikada gledala je..
Obožavam crtaće. Obožavam! Često su mi draži od igranih filmova.
U poslednje vreme jedan od najomiljenijih i definitivno najboljih (i crtež, i gluma i posebno priča) koje sam ikada gledala je..
Jao jeste Obožavam taj crtani... Odgledao sam sve sezone
Ne znam samo oće izaći 4 sezona ili se priča završava sa trećom?
Koliko znam Book III je i kraj priče, što je meni sasvim ok. Ne podnosim maratonske serije koje su to postale silom - počnu s pričom, pa kad skoči gledanost oni krenu da lupetaju.
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.