Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
"Ti ćeš meni život da zagorčavaš!?!"

Maratonci
Korisnikov avatar
By Sunce
"Sutra je novi dan" - Prohujalo sa vihorom (mada je knjiga izvorna).
By Kala
"I kill people for money, but you'r my friend, I'll kill you for nothin'!"
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sunce

I prosireno:

"Ne mogu sad o tome da mislim, boli me glava, o tome cu razmisljati sutra... Sutra je novi dan..."

(zamisliti i lik Skarlet tj Vivijen Li dok se izgovara)

:love:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Zivot je parce hleba premazano gadostima." Ne secam se iz god filma, ali mi se izreka dopala.
Korisnikov avatar
By Galateja
Ja se setila Davitelj protiv davitelja i čuvenog 'Ko ne voli karanfile ne zaslužuje da živi'. :D

Volim i citat iz Dom za vešanje - Otkada sam samog sebe uhvatio u laži ne verujem više nikome.
Korisnikov avatar
By maka
''Da se ja pitam ja bih tuda provezao!''

:smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dina
Originally posted by Sunce

I prosireno:

"Ne mogu sad o tome da mislim, boli me glava, o tome cu razmisljati sutra... Sutra je novi dan..."

(zamisliti i lik Skarlet tj Vivijen Li dok se izgovara)

:love:
bez boldovanog...:zvezda:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Nije to tako lose kao sto izgleda"

"Naturizam je u pitanju":lol:
Korisnikov avatar
By dharmox
Sove nisu ono što izgledaju...

Deda spalio Đenku, samo dugmići ostali...
Korisnikov avatar
By KiWi
U prvom delu HP:

"Ti si čarobnjak Hari"
a mali Redklif je to shvatio kao "Razrogači oči Hari!"

preprano mi je da se setim dobrih ... dopisaću kasnije
Korisnikov avatar
By mrgud
''Covek gleda u zvezde, a ugazi u svako govno.''

Jirzi Mencl, ''Seve na zici''
Korisnikov avatar
By Galadriel
"ko ne voli karanfile ne treba ni da zivi" :volinevoli:
Korisnikov avatar
By KiWi

Neytiri: Our great mother does not take sides Jack. She protects the balance of life.
Korisnikov avatar
By Tot
Clint Eastwood: Make my day!
Korisnikov avatar
By nsBeckie
"Kum" je legendarni film koji predstavlja za Amerikance, barem one koji su ga gledali, vise od izuzetnog filmskog ostvarenja. On predstavlja za njih “izbor misli”, tj. odgovore na skoro sva pitanja koja se mogu postaviti. Slicno je i sa nasim "Radovanom III", iako se ovde radi o pozorisnoj predstavi. A, paralelno sa karakteristicnim Marlon Brandom, tu je neponovljivi Zoran Radmilovic, koji nam daje odgovore na sva pitanja i izraze za bilo koju situaciju u kojoj bismo se mogli naci.

Ako neko pocne da lupa gluposti, imamo spreman odgovor: “Stanislave, preterano seres!” Ako nas neko nervira, ili nam dobacuje:”Momentalno obrati paznju na ponasanje, Rumenka!” Ako se pitamo ko je najstariji u nekoj porodici:”Najstariji je deda!” Ko treba prvi da udje u kafanu? “Prvi ulazi deda!” Ako nas neko pita kakav je nas TV-program:”Dobar je TV-program, odlican je TV-program, samo malo dosadan…” Kakvi su strani glumci? “Bas lepi glumci… bas lepi…” A nasi glumci? “Sve neki mali, nosati, brkati…I stalno puse! Cim je neka uzbudljiva scena, a oni – puse!” Kako se predstaviti? “Radovan III, ubica ugostiteljskog radnika…” Ako nas neko ne slusa:”Gledaj u mali ekran!” Ako neko trazi od nas da mu ispricamo sta se desilo u filmu:”Prati fabulu radnje!” Ako smo u losem raspolozenju:”E, Radovane, Radovane, crni Radovane…” Ako nas obraduje neki gost: ”Katice, sine!” Ako na brzinu moramo da smislimo neku dobru psovku:”Rasejacu vas na sve strane sveta…ko lipa seme!” Ako nabrajamo necije mane, na kraju svakako dolazi:”I stalno jede jabuke!” Prijateljski pozdrav:”Stanislave, kurvo stara!” Odnosi u porodici:”Baba i deda su blizanci!” Uzvik odobravanja:”Fenomenal!” Bracno pitanje:”Prvo se udaj, pa onda radjaj, bas me briga!” Upozorenje: "Ne na tu stranu, Dzordz, ne na tu stranu!!!"

A ne smemo zaboraviti ni druge likove i njihove recenice. Tu su brojevi: ”Izmedju deset i sto sezdeset.” Delovi tela:”Ove dve ruke, to su dva rudnika zlata.” Deskripcija:”Blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima.” Poetika: ”Nedeljom oko vrata vezujem zmije umesto kravata.”
Korisnikov avatar
By castor
Bata Zivotinja: Sve cu da vas karam :sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
Ubistvo s predumišljajem:

"Ko se rodio, grob mu se otvorio."

Mi nismo andjeli:

"niki, hoće li da boli kod čika zube?"
"naravno!" :lol:

sve je to živa istina! :sudija:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Svaki santimetar koji odsecete sa moga nosa,to je za mene 100km nade da ce se za mene nesto izmeniti u zivotu..."
Korisnikov avatar
By Galadriel
if the milk turns out to be sour, i ain't the kind a pussy to drink it.. if you know what i mean
Korisnikov avatar
By Dina
Natali Vud: Da li si srecan?

Voren Biti: Ne razmisljam cesto o tome... zadovoljan sam...

I onda ide:

"Ne sad vise nista ne moze vratiti,
sjaj u travi, raskos jednog cveta...
Necemo tugovati, naci cemo snagu,
u onome sto ostaje iza nas..."

Kraj filma "Sjaj u travi"

Ne znam da li vam je poznato ali posto meni pola od ovog sto ste pisali nije... onda i ja napisala :D Inace u mladim godinama je meni ta scena delovala deprimirajuce, tek kasnije sam spoznala da je vrlo realna, ali tu i jeste mudrost jer se shvata tek sa protokom vremena ;)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
"Can I just say something? You can never have enough hats, gloves and shoes."

(Absolutely Fabulous)
Korisnikov avatar
By svejedno
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed- interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisure wear and matching luggage. Choose a three piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing sprit- crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing you last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked-up brats you have spawned to replace yourself. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?
Korisnikov avatar
By bu
Uz pravu zenu, nista me ne moze zaustaviti. - recenica iz Skarfejsa
Korisnikov avatar
By bothways
...treba sve uza zid, pa metak u celo...
Korisnikov avatar
By Tungi
"Frankly my dear,I don't give a damn"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!