Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
nisam znao gde da stavim ovo što je snimljeno,i pošto je reč o tv-u,ovde sam...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7pqhtXrE ... r_embedded[/youtube]

nije me začudila reakcija policije,pošto je to valjda tamo normalno-zaprepastilo me je samo snimanje celog događaja-čovek bukvalno umire,a snimatelj ga zumira kako leži u onom što je povratio...

i nakon toga razvlačenje-gay glumac,droga,i eto nama (njima) besplatni rialiti šou najgore (najbolje) kvalitete... :povez:

sretno im (nam) bilo...
Korisnikov avatar
By zboO
TV zivi od ovakvih snimaka, to ne treba da te chudi. Nazalost da se decko nije opirao hapsenju sada bi bio ziv...opirao se + progutao kesicu trave + dobio elektro shok = ishod je jasan. lepo je rekao novinar na kraju... za posedovanje te kesice ne bi mnogo dobio (uz saradnju)....verovatno bi odradio stotinjak cheriti sati i nastavio dalje po starom...ovako je sam sebi iskopao jamu....a dotichnoj televiziji gratis podigao gledanost te veceri...
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Pa šta drugo da radi kad je već tamo nego da snima? Policajci pomažu ovom nesrećniku koliko sam uspeo da vidim.
Pitanje je da li bi snimatelj pomagao da policajci nisu bili tu? Ili bi i dalje samo snimao bez mešanja kao u onim prirodnjačkim emisijama :D
Korisnikov avatar
By deran
@zboO:ne sudim policiji,premda i tu...kao da je imao bombu,a ne kesicu marihuane...

@seoski,ne znam...al da je mučno,mučno je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!