Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Malopre se na happy tv zavrisio "Cudesna suma", crtani koji nisam gledala od detinjstva. I opet sam plakala, mozda vise nego onda.
Volite li ovaj crtac? Sta on budi u vama?

link

''
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam čitao knjigu kada sam bio đak, a film sam tek posle video
(sad ne znam da li su film snimali po knjizi ili su knjigu pisali po filmu)

Sećam se da se u jednom pasusu pominje da su počeli da sviraju u kaktusovom zamku i da su se začuli zvuci teškog roka.
:sluske: Bilo mi je jako neobično da nešto tako moderno i kontroverzno može da bude pomenuto u knjizi koja stoji u školskoj biblioteci (tada su odrasli smatrali da rok muzika kvari decu, a knjige u biblioteci su uglavnom* bile pisane pre tridesetak godina)

*da, i radnja knjige "Bele kule" se odigravala uglavnom u soliteru u urbanoj Prištini, a sve ostale knjige su bile nekako iz 1940-50-60-tih.
By iWanna
haha bas sam se pitao ima li ta tema :)

najvise sam voleo onaj deo gde se pojavljuju VJESTICE LEDENICE!

vrh crtac obozavao sam ga... kao i sve stare crtace generalno... :sigh:

EDIT: jel ovo "stari" hrvatski? :smeh:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by iWanna

EDIT: jel ovo "stari" hrvatski? :smeh:
daaaaa :) crtani je potpuno autentican kao onda kad sam ga gledala davne hiljadudevetstodevedeset ili hiljadudevetstoosamdeset i neke :)
Korisnikov avatar
By jukie
Evo sa wikipedije: "Scenarij je napisan prema originalnoj priči Sunčane Škrinjarić." Film je SAD-jugoslovenska koprodukcija.

Inače i "Mali leteći medvjedići" su kanadsko-hrvatska?(jugoslovenska?) koprodukcija i nisu bili prevođeni nego direktno sinhronizovani na "naški" (a u jednoj epizodi kanadske? dokumentarne serije o eskimskom dečaku on odlazi kod bake i tamo gleda Male leteće medvjediće na TV dok ona guli fokinu kožu na podu dnevne sobe)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Car Mrazomor je bolji.
Veshtice ledenice i taj trip, kada smo bili klinci sestrichina i ja smo se lozili da je ona ledenica a ja Mrazomor. Pa sam je slao da zaledi moje neprijatelje. Sve se zavrshilo kada sam je poslao na Sunce a ona s krova zavrshila u babinoj bashti. Sreca njena pa je zemlja bila meka pa se samo malo ugruvala. Posle toga sam popio batine od caleta i sestre.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nisam gledao crtić.

ali imam neodoljivu potrebu da zapevam:

Jednog toplog dana usred guste šume
medved ispi med i sok,
uhvati za sovu, s njom poče igrati rok.
Oko njih se brzo sakupiše drugi,
družina je šumska sva,
s medvedom i oni zaigraše dva po dva.

Tresla se zemlja celi dan,
ne zna s kim igra ko,
dođe i tigar zvani Kan,
čudna šuma je to!
Korisnikov avatar
By walt333
o kako sam se sda nesto raznezio i rastuzio
Korisnikov avatar
By horus.
prvi deo mi i nije nesto (koliko me secanje sluzi)... ali zato, drugi deo je savrsen... :love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
To je moj omiljeni crtac.
Kada su se moji razveli, sve to vreme koje bih provodila kod tate koristila bih za gledanje ,,Cudesne sume", ,,Guliverovih putpvanja" ili ,,Kadishona".
Prvi i jedini put kada je tata dosao po mene u vrtic nosio je taj VHS.
By iWanna
Originally posted by the1whowished
,,Kadishona".
JAO

:love: :love: :love: :love: :love: :love:

Bezrepi Pera... Plava princeza... gotov sam :padautrans:
Korisnikov avatar
By bothways
Skinuo sam pre oko pola godine i sav se raznezio i sa zadovoljstvom pogledao ovaj crtani film mog detinjstva.

Skoro sam nabavio i nastavak (Carobnjakov sesir), ali tek treba da ga odgledam. Znam da to nece biti to, jer ga ranije nisam gledao. Samo jedna je Cudesna suma.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by iWanna
Originally posted by the1whowished
,,Kadishona".
JAO

:love: :love: :love: :love: :love: :love:

Bezrepi Pera... Plava princeza... gotov sam :padautrans:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Birthday_girl
Malopre se na happy tv zavrisio "Cudesna suma", crtani koji nisam gledala od detinjstva. I opet sam plakala, mozda vise nego onda.
Volite li ovaj crtac? Sta on budi u vama?

link

''
aaaaaaaaaaaaaaaaaa obozavaaaaaaam!! jedini lol aj sad nije jedini ali jedan od mnogih kojih se rado secam i voLem i tacka.
Sta on budi u meni? hmm ,definitivno je to uf pa ne znam..to carobno stablo i zastita i ta zajednicka borba protiv Mrazomora i svakako na kraju love Suncice i Staapica, maa idi bre, lol...volim crtac :)
e dobro si me podsetila da ga odgledam opet :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Omiljeni i jedini koji volim a nemam (osim one neupotrebljive VHS verzije). Sestra i ja smo ga gledali jedno x na n-ti puta, znao sam ga napamet. Baš bih voleo da ga nađem ponovo! Ako neko ima...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Našao sam linkove za oba dela, ako nekome treba neka piše na U2U
Korisnikov avatar
By Hton
divan crtani :hyper: :hyper: :mini:

Vise volim deo sa vesticama ledenicama i mrazomorom.
By IdemoDalje
Jaoooo! Obozavala sam taj crtani kad sam bila mala. Milsim da sam ga pogledala bezbroj puta!
Korisnikov avatar
By castor
Cudesna suma, Kadison, Snorkijevci, Evoksi... To su dobri crtaci :cheer:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ahhhhh! Gledala i ja juce! Taj i Carobnjakov sesir su mi, omiljeni, ali omiljeni crtani filmovi ikada, sve sa nezaboravnim songovima, kao sto je npr onaj kada pecurke zarobe slikara a iz drugog dela onaj 'car Mrazomor kolo vrti / zlih vestica, vojsku smrti'. A juce sam se jos po n-ti put odusevljavala koliko je prequeer i koliko je lsd-flambojantan!!! Aaaaaaaaaaah!
By fazza
@ Birthday_girl, shto duzhe pratim tvoje pisanije po forumu, to mi se sve vishe chini da imamo mnogo toga zajednichkog, hocesh da se udash za mene? :lol:

LM, chudesnu shumu sam gledao u bioskopu, secam se da je sala bila prepuna a iza mene neka nevaspitana dechurlija...u glavnom, to je bilo tamo negde 8x neke godine. Charobnjakov sheshir sam gledao na VHSu, a kopija je bila ubi Bozhe.

Prvog dela se skoro i ne secam, mada mislim da ga imam negde na DVD-u, samo ga treba pronaci i ponovo pogledati... :love: a drugi deo znam na pamet jer sam ga bezbroj puta gledao. Sjajan crtac...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Volim te crtace, imao sam original VHS-ove koje sam dao ne znam ni ja kome... Bash mi se gledaju, ko mi kriv kad ne gledam Happy/Koshavu. :lol:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
@ fazza Naravno da hocu, i onako treba da naguram 7 komada kao Elizabet Tejlor. Samo imam 1 uslov - da promenis avatar :lol:
By fazza
Zar i ti, sine Brute? Ja sve imam utisak da neko mene zeza povodom tih avatara... :lol:

Shto se tiche zhenidbe, dogovorili smo se. :lol: Ja cu biti zhena, a ti muzh. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by castor
Cudesna suma, Kadison, Snorkijevci, Evoksi... To su dobri crtaci :cheer:
:yes:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
"sile iz zemlje, sile iz mraka, oluja kisa i oblaka, cuvajte nas potresa i od bijesnih glista!!! javi nam se sada, carolijo ciiiistaaaa."

:opatica:

da, predivno uradjen crtac. evo sad mi na pamet pade kako je dobro iskoriscena zvucna podloga kod one "vojske sekira". sa tako malo, postignuto tako puno.

skoro sam ga skinuo i odgledao opet.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Vecheras na Hepiju bio "Charbonjakov sheshir". Nisam ga gledao sigurno 15 godina i ne mogu da verujem da znam svaku mogucu rechenicu iz crtaca. Ali "tako mi zelja i kelja" me ismejalo do suza kao da sam ga vecheras prvi put gledao. :lol:

Se seca neko chuvene nagradne igre "Charbonjakov sheshir nagradjuje" i virshli (ako se dobro secam) sa nazivom "Charobnjakov sheshir"? :smeh:
Korisnikov avatar
By Zemunac
"Vjeshtice ledenice, vjeshtice ledenice, vjeshtice ledenice tako mi zelja i keeeeeelja" :lol:

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!