Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Dve holivudske ikone vecne zenske lepote. Potpuno razlicite u svemu. Greta Garbo je Evropljanka, plavusa, hladne lepote, tajanstvena i nedostupna, zainteresovana za zene vise nego za muskarce. Ava Gardner je ,opet, sasvim suprotno od toga:prava Amerikanka, fatalna crnka, vrele krvi, ekstrovertna i obuzeta (mocnim i zavodljivim) muskarcima.
Ali, imale su i one odredjenih slicnosti. Naime, obe su ostale bez "Oskara" koga su toliko zelele.
I Greta i Ava su umrle usamljene i to sasvim slucajno se potrefilo iste godine (1990god.) sahranjene daleko od Holivuda koji im je pruzio taj glamur i besmrtni sjaj.
Koja je po vama veca ikona i zasto? Privlacnija i egzoticnija?
Po meni obe su ono sto Holivud vise nikada nece imati:Kvalitet!
A ne Kvantitet(obicno je broj plasticnih operacija u pitanju)

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By walt333
Naravno Greta Garbo, Najlepsa, najtajanstvenija i najdepresivnija skandinavka posle Hamleta:hamlet:
Greta R.I.P.
Korisnikov avatar
By nsc
vidim da je popularno kopati po starim temama, a kako trazim nesto u potforumu film, hajde da dam prilog tom trendu

ont Ava je rasna, ali je samo Greta "Bozanstvena"
By Speculum Columbae
Greta Garbo, koju prilično volim je bila samo krivozuba i prilično banalna, iako je imala te facijalne karakteristike nemog filma.

Ava Gardner je bila prava, večita, klasična lepota i glamur.
Možda i nema lepše i elegantnije žene od nje, celo njeno telo je praktično visilo sa tih fantastičnih jagodica. Plus, što je ta umela da glumi! Bosonoga kontesa je jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
Imala je tu sporednu ulogu u čuvenom underground hororu iz sedamdesetih The Sentinel, malo ko verovatno ovde zna taj film (Misfite, u tebe se uzdam), ali ga treba pogledati.
Korisnikov avatar
By Revival
Mislim da je glupo raspravljati obe su savrsenstvo koje ,sto smo vec utvrdili Holivud nikad vise nece imati...
Mada moram reci da mi je nekako Ava mnogo simpaticnija zbog njenog duha i nacina zivota,ona je zena koja je imala svakog muskarca koga je htela a bila je sa Frank Sinatrom koji je za 20 cm nizi od nje...I kada su je pitali zasto je sa njim ona kaze parafraziram:
"Najbolja stvar kod Franka je to sto mu polni organ nije srazmeran telu" to reci tada a ipak je i dalje ostala glamurozna diva do kraja.
A o umecu u glumi da i ne govorimo :))
Korisnikov avatar
By *deni*
Greta. Sva je misteriozna bila, a posebno mi se dopada njena odluka da se u zrelim godinama povuče i decenijama, do svoje smrti, živi skrivena od očiju javnosti. Praktično, danas se ne može naći ni jedna slika stare Grete. Decenijama je uspevala da izbegne radoznale oči i objektive fotoreportera. Čini mi se da sam video samo jednu paparazzo fotku stare Grete, ali i na njoj je snimljena sa leđa, samo joj se nazire deo lica i to iza tamnih cvikera.
I to je deo njene magije.
:duh:
Korisnikov avatar
By deran
sve ovo što si naveo,da...i meni je zbog tog ona pre ave...

i jedna od retkih...

Slika

dodatak:

Here's another shot Cunningham made that same day which didn't end up in the paper (Garbo's got her hand over her face). Interestingly, street photos of Garbo were not particularly rare. Here are a selection from the 1980s, including several that feature Garbo in similar clothing. Many of them were taken by creepy paparazzo Ted Leyson, who stalked Garbo for more than 10 years in NYC. Leyson took what is believed to be the last photo of Garbo before she died in 1990.

10 godina,jebote... :bic: :bic: :bic:
Korisnikov avatar
By *deni*
Interesantan sam znati kako je Garbo provodila vreme tokom svih tih decenija koje je provela u ilegali ?
Očigledno nije pohađala društvena dešavanja, jer bi se to zabeležilo u štampi.
Kako je moguće da ima tako malo slika iz vremena posle njenog povlačenja ?
Valjda je izlazila iz svog luksuznog stana.
Nije da joj je adresa bila vojna tajna.
Baš tu ima dosta čudnih momenata.
Trebalo je provesti desetine i desetine godina radeći šta ?
Šta je ona radila svih tih dugih godina ?
Korisnikov avatar
By Tungi
Nijedna.
Ava je suviše plastična, kao ličnost, kao glumica uštogljena, a Grete Garbo sam se plašio kad sam bio mali. ^^

Ja biram Bette Davis :alexis:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2347021#p2347021]*deni* napisao:[/url]Interesantan sam znati kako je Garbo provodila vreme tokom svih tih decenija koje je provela u ilegali ?
Očigledno nije pohađala društvena dešavanja, jer bi se to zabeležilo u štampi.
Kako je moguće da ima tako malo slika iz vremena posle njenog povlačenja ?
Valjda je izlazila iz svog luksuznog stana.
Nije da joj je adresa bila vojna tajna.
Baš tu ima dosta čudnih momenata.
Trebalo je provesti desetine i desetine godina radeći šta ?
Šta je ona radila svih tih dugih godina ?
e,to bi mnogi voleli da znaju... :srbin:
Korisnikov avatar
By Mars
A sto ja mrzim te nesto VS nesto dileme, kad vec nisam apsolutno primoran da napravim izbor...
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2331313#p2331313]Jheronim van Aken napisao:[/url]Greta Garbo, koju prilično volim je bila samo krivozuba i prilično banalna, iako je imala te facijalne karakteristike nemog filma.

Ava Gardner je bila prava, večita, klasična lepota i glamur.
Možda i nema lepše i elegantnije žene od nje, celo njeno telo je praktično visilo sa tih fantastičnih jagodica. Plus, što je ta umela da glumi! Bosonoga kontesa je jedan od najboljih filmova koje sam gledao.
Imala je tu sporednu ulogu u čuvenom underground hororu iz sedamdesetih The Sentinel, malo ko verovatno ovde zna taj film (Misfite, u tebe se uzdam), ali ga treba pogledati.
Mišljenje mi se jako promenilo od tada, mada je za lošu formulaciju kriva i ova tema: Ava i Greta su neuporedive.

Za početak, sada jako volim Gretu Garbo, imala je istovremeno nešto hiperborejsko, gotsko, satansko i platonističko, a malo kada se u istoriji tako poklopi.

Njeni filmovi su ozbiljna umetnička dela, redom: Dama s kamelijama, Ana Karenjina, Kraljica Kristina, Ninočka, Đavo i telo, Divlja orhijeda - remek dela. Savršen hiperborejski izgled i koža koja me podseća na sneg Špicbergena.
Ovo je u Kinoteci mesec Grete i jako me to raduje.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!