Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Bananice, postavljeno je već u temi "O, kako slatke fotografije" (ili tako nešto).
Korisnikov avatar
By Berserker
Ako su ono u trejleru najstrašniji momenti, onda bzvz...

Meni se čini sličan filmu THE OMEN, mislim da je UNBORN much much better. :)
Korisnikov avatar
By decko
Jel ima vec na netu neki scr/rip ili su samo one cam verzije? :)
Korisnikov avatar
By Dzi
e odgledala ii pa dopao mi se :) ,..jako me podsetio na the exorcism of Emily Rose nego ubedljivo mi je nezamenjiv The Amityville Horror :uplasen: :)
By XanaX
pogledao, nije uopće neki horror... jedino je ok onaj pas s onom maskom na početku :) kasnije je sve više klasika horora, 'oš žohare u jajetu i sl.

najbolje je da završava s židovskim egzorcizmom... :roflmao:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by decko
Jel ima vec na netu neki scr/rip ili su samo one cam verzije? :)
Ja sam trazila dvdrip ali nisam nashla... :neznam:
Korisnikov avatar
By reveal
Na netu su samo cam verzije, nazalost. Proveravam svaki dan. Previse ocekujem verovatno, ali videcemo.

Zelim da cujem vase utiske! ako ste pogledali film!

:pinknaocari:
By XanaX
pa ja sam ga testirao na stand. način - gledao ga kasno navečer i zatim legao u krevet... pa da vidimo hoće li biti kakav muving, nightmares i sl. - al' ništa.

ponovno, ono sa psom na početku me je jedino malo štrecnulo, a kasnije, cijela priča mi je bila ...

ok, naravno, ali ne i nešto specijalno napeta. svršetak s egzorcizmom je baš traljavo odrađen i da je film kulminirao na neki drugi način, sigurno bih bio zadovoljniji (ustrašeniji) cijelim uradkom.

a ovako, jednostavno prosječno... (jednako tako, za mene film koji ubacuje klasične stereotipe - prijateljica crnkinja koja govori i ponaša se u nekom, toliko puta viđenom, "nigga-styleu", pa baba koja je preživjela holokaust koja opet govori i ponaša se tipično - njemački naglasak i neka bapska superiornost, šta ja znam... i jock-boyfriend koji mora umrijeti (naravno) i mala ekumenističko/politička korektnost ("Boga je bilo i prije religija")...

ma, ni final twist koji bi trebao da te ostavi frozen s iskolačenim očima je totalno očekivan od početka...

jumby should've stayed unborn...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!