Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Već nekih mesec dana sa nestrpljenjem očekujem ovaj film, ali odbijam da ga gledam na lošoj kopiji, prosto ne želim sebi da pokvarim doživljaj. Meni iritantna Keira Khinghtley, ovde, za divno čudo deluje dobro. Skinuo sam soundtrack i muzika je divna! Trailer možete pogledati ovde: http://www.youtube.com/watch?v=rkVQwwPrr4c
Korisnikov avatar
By Sunce
Jako zanimljivo! Nadam se da će ga davati u bioskopima! :)
Korisnikov avatar
By Cluniensis
I ja jedva cekam da ga pogledam. Cuo sam da je prica jako dobra, a vidim da su i kostimi i scenografija. Pored toga, volim i vreme u kome je smestena radnja... :sesir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
biće sigurno otkupljen posle Festa, tako da će biti prilike da se pogleda. zelena haljina glavne junakinje je dobila samo reči hvale, neki kažu da se već sada smatra kostimom koji će se dugo pamtiti. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by 2Q2Bstr8
zelena haljina glavne junakinje je dobila samo reči hvale, neki kažu da se već sada smatra kostimom koji će se dugo pamtiti. :)
Zelena haljina je stvarno mnogo lepa, ali tek ledja, oci i lice Kire Najtli.

Slika
Slika Slika
Korisnikov avatar
By Scorpy
Plashim se da ga pogledam... jel mnogo dramatichan?
Korisnikov avatar
By shumadinac
mene je film razočaro, ništa posebno, ima boljih dramaturgija.... ali kraj me prešao, mislio sam da će samo jedan od glavnih likova da umre, il će ona da se preuda, da neće da ga čeka...

:gatara:
By Ulix
Atonement je dobar film, ali nije nikakvo remek-delo. Saznao sam da Kiera ne samo sto izgleda savrseno, nego ume i da glumi. Prva trecina je odlicna, tj. sam pocetak - magija! Drugi deo se razvlaci i razvlaci i razvlaci, i to je ubedljivo najveci problem filma - sto se 2h cine kao 4h, samo zbog blata i rovova. Treci deo je takodje vrlo dobar, Vanessa Redgrave vrlo simpaticna i ubedljiva.

Sve u svemu, recimo 7.5/10
Vredi pogledati.
Korisnikov avatar
By Kittrie
lol, lista filmova za DL mi jE stigla do njega, pa gA skidam cim zavrsim DISTURBIA- u :D .
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Atonement je dobar film, ali nije nikakvo remek-delo. Saznao sam da Kiera ne samo sto izgleda savrseno, nego ume i da glumi. Prva trecina je odlicna, tj. sam pocetak - magija! Drugi deo se razvlaci i razvlaci i razvlaci, i to je ubedljivo najveci problem filma - sto se 2h cine kao 4h, samo zbog blata i rovova. Treci deo je takodje vrlo dobar, Vanessa Redgrave vrlo simpaticna i ubedljiva.

Sve u svemu, recimo 7.5/10
Vredi pogledati.
To "razvlacenje" meni npr. nije uopste smetalo. Ono se desilo u delu filma koji je devojcica/devojka/zena/starica krenula da gradi, da pise, u delu koji se nije zapravo desio. Razvacenje je uvlacenje. Nakon njega je preokret u filmu mnogo jaci. Za ocenu se slazem (do 8)!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
obratite pažnju na scene gde je u soundtrack ubačen zvuk pisaće mašine. šta li nam to autori filma poručuju? :giggle:
Korisnikov avatar
By starky
ma film ima dobru pricu,ali je nekako sve odradjeno "na brzaka"...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ponekad pomislim na ovaj film. Zavrsne scene su me rasplakale. Kada kao baka preokrene ono sto je u knjizi (filmu) dodala. Ako nista, gluma je fantasticna.
Korisnikov avatar
By walt333
Film sam hteo da odgledam samo zato sto u njemu glumi Vanessa Redgrave (opsesivno gledam sve gde se ona pojavljuje makar u filmu provirio samo njen nos), onda sam ga odgledao i bas sam se prijatno iznenadio. Razmisljao sam kako je biti na mestu male Brajoni. Kada se setim filma nekad mislim kako bi Brajoni nabio na govnjivu motku a nekad je samo zagrlio. Trenutno bi je pekao na raznju i nahranio njenim mesom Zoricu Markovic i Cedu Cvorka

Posle filma sam nabavio i knjigu po kojoj je radjen film. Knjiga je zaista :hail: . U nekim trenucima (ali samo u nekim) podseca na "Talase" Virdzinije Vulf. Jako je zanimljiva licnost majke Brajoni i ove njene sestre, kojoj u filmu nije dato ni malo prostora. Setno, opijajuce i sigurno jedan od najboljih romana savremene engleske knjizevnosti. Ukratko posle romana sam se osecao pokislo:grom:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Null
Originally posted by walt333
Zoricu Markovic i Cedu Cvorka
zašto misliš na ove ljude :drama:
Zato sto ne postoji nista gadnije sto mogu da zamislim od njih dvoje. Kada pomislim na mogucnost da me te osobe pojedu, svare i da neki nacin postanem deo njihivog tela.... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Zamisli postanes deo Zoricinih guzova? Ne postoji gora kazna:isus:. Zato cesto razmisljam o njima, to je moj strah od pakla.

(hteo sam zakaciti sliku Zoke specijalno za tebe ali kada sam je ukucao, zakljucio sam da ne umem da izaberem sve su grozne :drama: :radosnice: )
Korisnikov avatar
By Pauceti
Atonement costume designer Jacqueline Durran chose emerald green for Keira Knightley's character because to her, the hue symbolizes temptation. She certainly found the perfect color (which was a mixture of lime green silk, black and green organza, and green chiffon) because the dress is loved by nearly every girl who has seen the flick. Lucky for us, there's a look for less!
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Null
Zoricu Markovic i Cedu Cvorka
zašto misliš na ove ljude :drama:
Zato sto ne postoji nista gadnije sto mogu da zamislim od njih dvoje. Kada pomislim na mogucnost da me te osobe pojedu, svare i da neki nacin postanem deo njihivog tela.... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Zamisli postanes deo Zoricinih guzova? Ne postoji gora kazna:isus:. Zato cesto razmisljam o njima, to je moj strah od pakla.

(hteo sam zakaciti sliku Zoke specijalno za tebe ali kada sam je ukucao, zakljucio sam da ne umem da izaberem sve su grozne :drama: :radosnice: )
:rotflmao:

ali čedica... :maji: :sweet:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vas dvojica definitivno postajete tkiva Cedina i Zokina, ako nista - stidne dlacice. :) :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!