Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
BEST MOTION PICTURE OF THE YEAR

Babel (2006):
Alejandro González Iñárritu, Steve Golin, Jon Kilik

The Departed (2006):
Nominees to be determined

Letters from Iwo Jima (2006):
Clint Eastwood, Steven Spielberg, Robert Lorenz

Little Miss Sunshine (2006):
Nominees to be determined

The Queen (2006):
Andy Harries, Christine Langan, Tracey Sea

BEST DIRECTOR

Clint Eastwood
for Letters from Iwo Jima (2006)

Stephen Frears
for The Queen (2006)

Paul Greengrass
for United 93 (2006)

Alejandro González Iñárritu
for Babel (2006)

Martin Scorsese
for The Departed (2006)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A LEADING ROLE

Leonardo DiCaprio
for Blood Diamond (2006)

Ryan Gosling
for Half Nelson (2006)

Peter O'Toole
for Venus (2006/I)

Will Smith
for The Pursuit of Happyness (2006)

Forest Whitaker
for The Last King of Scotland (2006)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A LEADING ROLE

Penélope Cruz
for Volver (2006/I)

Judi Dench
for Notes on a Scandal (2006)

Helen Mirren
for The Queen (2006)

Meryl Streep
for The Devil Wears Prada (2006)

Kate Winslet
for Little Children (2006)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A SUPPORTING ROLE

Alan Arkin
for Little Miss Sunshine (2006)

Jackie Earle Haley
for Little Children (2006)

Djimon Hounsou
for Blood Diamond (2006)

Eddie Murphy
for Dreamgirls (2006)

Mark Wahlberg
for The Departed (2006)

BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE

Adriana Barraza
for Babel (2006)

Cate Blanchett
for Notes on a Scandal (2006)

Abigail Breslin
for Little Miss Sunshine (2006)

Jennifer Hudson
for Dreamgirls (2006)

Rinko Kikuchi
for Babel (2006)

BEST ORIGINAL SCREENPLAY

Babel (2006):
Guillermo Arriaga

Letters from Iwo Jima (2006):
Iris Yamashita

Little Miss Sunshine (2006):
Michael Arndt

Laberinto del Fauno, El (2006):
Guillermo del Toro

The Queen (2006):
Peter Morgan

BEST ADAPTED SCREENPLAY
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan (2006):
Sacha Baron Cohen, Anthony Hines, Peter Baynham, Dan Mazer, Todd Phillips

Children of Men (2006):
Alfonso Cuarón, Timothy J. Sexton, David Arata, Mark Fergus, Hawk Ostby

The Departed (2006):
William Monahan

Little Children (2006):
Todd Field, Tom Perrotta

Notes on a Scandal (2006):
Patrick Marber

CINEMATOGRAPHY

The Black Dahlia (2006): Vilmos Zsigmond

Children of Men (2006): Emmanuel Lubezki

The Illusionist (2006): Dick Pope

Laberinto del Fauno, El (2006): Guillermo Navarro

The Prestige (2006): Wally Pfister

FILM EDITING
Babel (2006): Douglas Crise, Stephen Mirrione

Blood Diamond (2006): Richard Chew, Steven Rosenblum

Children of Men (2006): Alfonso Cuarón, Alex Rodríguez

The Departed (2006): Thelma Schoonmaker

United 93 (2006): Clare Douglas, Richard Pearson, Christopher Rouse

ART DIRECTION

Dreamgirls (2006): John Myhre, Nancy Haigh

The Good Shepherd (2006): Jeannine Claudia Oppewall, Gretchen Rau, Leslie E. Rollins

Laberinto del Fauno, El (2006): Eugenio Caballero, Pilar Revuelta

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006): Rick Heinrichs, Cheryl Carasik

The Prestige (2006): Nathan Crowley, Julie Ochipinti

COSTUME DESIGN

Man cheng jin dai huang jin jia (2006): Chung Man Yee

The Devil Wears Prada (2006): Patricia Field

Dreamgirls (2006): Sharen Davis

Marie Antoinette (2006): Milena Canonero

The Queen (2006): Consolata Boyle

ORIGINAL SCORE

Babel (2006): Gustavo Santaolalla

The Good German (2006): Thomas Newman

Notes on a Scandal (2006): Philip Glass

Laberinto del Fauno, El (2006): Javier Navarrete

The Queen (2006): Alexandre Desplat

ORIGINAL SONG

An Inconvenient Truth (2006): Melissa Etheridge("I Need To Wake Up")

Dreamgirls (2006): Henry Krieger, Scott Cutler, Anne Preven("Listen")

Dreamgirls (2006): Henry Krieger, Siedah Garrett("Love You I Do")

Cars (2006): Randy Newman("Our Town")

Dreamgirls (2006): Henry Krieger, Willie Reale("Patience")

MAKE UP

Apocalypto (2006): Aldo Signoretti, Vittorio Sodano

Click (2006/I): Kazuhiro Tsuji, Bill Corso

Laberinto del Fauno, El (2006): David Martí, Montse Ribé

SOUND MIXING

Apocalypto (2006): Kevin O'Connell, Greg P. Russell, Fernando Cámara

Blood Diamond (2006): Andy Nelson, Anna Behlmer, Ivan Sharrock

Dreamgirls (2006): Michael Minkler, Bob Beemer, Willie D. Burton

Flags of Our Fathers (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006): Paul Massey, Christopher Boyes, Lee Orloff

SOUND EDITING

Apocalypto (2006)

Blood Diamond (2006)

Flags of Our Fathers (2006)

Letters from Iwo Jima (2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006): Christopher Boyes, George Watters II

VISUAL EFFECTS
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006): John Knoll, Hal T. Hickel, Charles Gibson, Allen Hall

Poseidon (2006)

Superman Returns (2006): Mark Stetson, Richard R. Hoover, Neil Corbould, Jon Thum

ANIMATED PICTURE OF THE YEAR

Cars (2006)

Happy Feet (2006)

Monster House (2006)

BEST FOREIGN LANGUAGE PICTURE OF THE YEAR

Efter brylluppet (2006)(Denmark)

Indigènes (2006)(Algeria)

Laberinto del Fauno, El (2006)(Mexico)

Leben der Anderen, Das (2006)(Germany)

Water (2005)(Canada)

BEST DOCUMENTARY

Deliver Us from Evil (2006)

An Inconvenient Truth (2006)

Iraq in Fragments (2006)

Jesus Camp (2006)

My Country My Country (2006)

BEST DOCUMENTARY,SHORT SUBJECTS

The Blood of Yingzhou District (2006)

Recycled Life (2006)

"Rehearsing a Dream"

"Two Hands"

BEST SHORT ANIMATED PICTURE

The Danish Poet (2006): Torill Kove

Lifted (2006): Gary Rydstrom

The Little Matchgirl (2006): Roger Allers

Maestro (2006): Géza M. Tóth

No Time for Nuts (2006): Chris Renaud, Mike Thurmeier

BEST SHORT LIVE ACTION PICTURE

Binta y la gran idea (2004)

Éramos pocos (2005)

"Helmer & Son"

The Saviour (2005)

West Bank Story (2005)

Dakle, da sumiramo:

1."Dreamgirls" - 8 nominacija
2."Babel"- 7 nominacija
3."Queen"- 6 nominacija
4."Pan's Labyrinth"- 6 nominacija
5."Blood Diamond"- 5 nominacija
6."The Departed"- 5 nominacija
7."Notes on A Scandal"- 4 nominacije
8."Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest"- 4 nominacije
9."Letters from Iwo Jima"- 4 nominacije
10."Little Miss Sunshine"- 4 nominacije
11."Apocalypto"- 3 nominacije
12."Children of Men"- 3 nominacije
13."Little Children"- 3 nominacije
14."The Devil wears Prada"- 2 nominacije
15."Cars"- 2 nominacije
16."The Prestige"- 2 nominacije
17."Flags of Our Fathers"- 2 nominacije
18."An Inconvenient Truth"- 2 nominacije
19."United 93"- 2 nominacije
20."After The Wedding"- 1 nominacija
21."Binta and The Great Idea"- 1 nominacija
22."The Black Dahlia"- 1 nominacija
23."The Blood of Yingzhou District"- 1 nominacija
24."Borat"- 1 nominacija
25."Click"- 1 nominacija
26."Curse of the Golden Flower"- 1 nominacija
27."The Danish Poet"- 1 nominacija
28."Days of Glory"- 1 nominacija
29."Deliver us from Evil"- 1 nominacija
30."One Too Many"- 1 nominacija
31."The Good German"- 1 nominacija
32."The Good Shepherd"- 1 nominacija
33."Half Nelson"- 1 nominacija
34."Happy Feet"- 1 nominacija
35."Helmer and Son"- 1 nominacija
36."The Illusionist"- 1 nominacija
37."Iraq in Fragments"- 1 nominacija
38."Jesus Camp"- 1 nominacija
39."The Last King of Scotland"- 1 nominacija
40."Lifted"- 1 nominacija
41."Little matchgirl"- 1 nominacija
42."The Lives of Others"- 1 nominacija
43."Maestro"- 1 nominacija
44."Marie Antoinette"- 1 nominacija
45."Monster House"- 1 nominacija
46."My Country, My Country"- 1 nominacija
47."No time for Nuts"- 1 nominacija
48."Poseidon"- 1 nominacija
49."The Pursuit of Happiness"- 1 nominacija
50."Recycled Life"- 1 nominacija
51."Rehearsing a Dream"- 1 nominacija
52."The Saviour"- 1 nominacija
53."Superman Returns"- 1 nominacija
54."Two Hands"- 1 nominacija
55."Venus"- 1 nominacija
56."Volver"- 1 nominacija
57."Water"- 1 nominacija
58."West Bank Story"- 1 nominacija
Korisnikov avatar
By V25
Odgledah 18 filmova za sada...
Korisnikov avatar
By avalon
Hocemo da organizujemo neku kladionicu? :D
Korisnikov avatar
By V25
Ja sam za!!!!!!!:bale:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni organizujte dostavu filmova da mogu i ja da ih pogledam.

Jeeee!!! Kakva konkurencija za žensku glavnu?!?!
Da normalnom pederu proključa mozak i pukne srce od dileme!
(zato ja nisam normalan)
:D

:pirat:
Korisnikov avatar
By V25
I ja smatram da je konkurencija za glavnu žensku ulogu najveća.

a)Helen Mirren- odlična uloga, ali više cenim njen prethodni rad. Ovo je još jedna "Charlize-Monster" uloga. Film je krajnje prosečan.

b)Meryl Streep- nije što mi je omiljena glumica, ali stvarno je uvek fenomenalna. Dvema dragim osobama sa kojima se družim i diskutujem o filmu(a cenim njihovo mišljenje) film se uopšte nije dopao, a ni Meryl. Meni je film bio baš prijatan iako smo istu priču videli mali milion puta. Čim Meryl igra u filmu odmah je bar za 2,3 nijanse bolji.

c)Penelope Cruz- nisam mogao da je smislim dok nisam odgledao "Volver". Em je film fantastičan, em je ona konačno dokazala da ume da glumi. Svaka čast! MOJ FAVORIT!!!!

d)Kate Winslet- moja druga omiljena glumica, odmah iza Meryl Streep. Film mi se dopao, ali kako dani odmiču, utisci pomalo blede. Dobra priča i dobra gluma, ali mi se čini da je oko filma "Little Children" previše prašine. Možda više nego što zaslužuje. Ipak je Kate bila najbolja u "Iris" i u "Eternal Sunshine of te Spotless Mind". Jeste da joj je ovo peta nominacija, ali moraće još da sačeka dok ne dobije Oscara.

e)Judi Dench- svi pričaju o tom filmu i o njenoj ulozi. Govore kako joj je to najbolja uloga do sada. Pošto sam video trailer i meni se tako čini. Znam samo da je obožavam i da je najslađa bakica. Kada odgledam film, prepraviću post.
Korisnikov avatar
By avalon
Ma Helen Mirren pobedjuje sigurno i to iz vise razloga:
1. Odlicna glumica koja je godinama ozbiljno gradila karijeru.
2. Glumi u jednom od najbolje ocenjenih filmova godine.
3. Kada vec pominjem godine, 2006. bila je potpuno u njenom znaku. Osvojila je Emmy i Zlatni globus za dvodelni TV film "Elizabeth I", a zatim pocela pobedonosni pohod sa filmom "The Queen"...od nagrade na festivalu u Veneciji, preko nagrada apsolutno svih udruzenja kriticara (sto se nikada nije desilo u istoriji filma; da kriticari budu tako slozni) do Zlatnog globusa za najbolju glumicu u filmu dramskog karaktera....A sigurno joj sledi i nagrada Udruzenja glumaca.
4. Na kladionicama vodi kao favorit za pobedu.

Elem, toliko je favorit ispred drugih, da ostale kandidatkinje (uz svo duzno postovanje) predstavljaju ukras u toj kategoriji.
Korisnikov avatar
By avalon
@ Beogradjanin18
Ako izuzmem Helen, dvoumio bih se izmedju Judi Danch i Meryl Streep. :D
Korisnikov avatar
By anche
ce kaze neko ko je voditeljka dogadjaja dodele oskara ili to nije vazno na ovom gl forumu?! :mad:
Korisnikov avatar
By xfreelancer
bice zanimljivo. tim pre sto je ellen u ulozi hostese! mislim da to treba posmatrati kao odlican vid promocije gay/lez populacije.
By tennis maniac
ja sam odlgedao 16 filmova,sramota sto dreamgirls nije dobio dve glavne nominacije za film(pogotovu)i reziju :protest:
takodje volver za najbolji strani film,sramota
Korisnikov avatar
By KiWi
Čemu posebna tema? Avalon već godinama imate temu ''Sezona nagrada ...'' i tu tura sve ... bolje da diskutujemo o nekom filmu ...
Korisnikov avatar
By Mars
Hehe... Drugi post u ovoj temi je bio moj, i glasio "A gde je Avalon?". Ali se istopio.

Post, ne Avalon.

Korisnikov avatar
By V25
Oscari ipak treba da imaju svoju temu. I ja sam se iznenadio što nema "Volver" u kategoriji najboljeg stranog filma, kao ni neke nominacije za "Running with Scissors"(u njemu me je oduševila Jill Clayburgh). Opet, plašio sam se da ne utrpaju "United 93" u kategoriju najboljeg filma. "Dreamgirls" nisam gledao, ali sam isto bio gotovo ubeđen da će biti nominovan ako ne i pobednik u kategoriji najboljeg filma. Ne zato što mislim da je dobar film, već što ga toliko favorizuju. Ovo za Helen Mirren je istina. Nikada se nije dogodilo u istoriji Hollywooda da jedna glumica dobije ovoliko nagrada. Ona je zaista sjajna glumica, ali nije li cela ta "pompa" oko filma prevelika? Ako joj ne daju(a hoće) SAG, možda će i neka druga imati šansu da drži statuu u ruci... Kao npr. Penelope???:hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
A zamislite dobije Meryl. Opet!

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Meryl Streep u The Devil Wears Prada :hail: :wow: :hail: :hail: :wow: :hail:

Slika

Slika

'thats all' :lol:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Mars
A zamislite dobije Meryl. Opet!

Hmmm...To bi bilo slicno situaciji iz 1993. godine...U kategoriji epizodne zenske uloge, od 5 nominovanih imali smo 3 Britanke (Miranda Richardson, Joan Plowright i Vanessa Redgrave) i jednu Australijanku (Judy Davis), a pobedila je jedina Amerikanka (Marisa Tomei).
Ove godine, Meryl je jedina Amerikanka u trci za Oskara (pored 3 Britanke i jedne Spanjolke).

Iako je "The Devil wears Prada" najveci komercijalni uspeh u karijeri Meryl Streep, i dalje mislim da pobedjuje Helen... Meryl bi (kao) trebalo da bude zadovoljna sto joj je ovo 14. nominacija za Oskara.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kiwi
Čemu posebna tema? Avalon već godinama imate temu ''Sezona nagrada ...'' i tu tura sve ... bolje da diskutujemo o nekom filmu ...
Ma nema veze. Sta vise, drago mi je da postoji bar neko interesovanje za analizu kandidata. Godinama je izgledalo kao da pricam sam sa sobom :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Beogradjanin18
Oscari ipak treba da imaju svoju temu. I ja sam se iznenadio što nema "Volver" u kategoriji najboljeg stranog filma, kao ni neke nominacije za "Running with Scissors"(u njemu me je oduševila Jill Clayburgh). Opet, plašio sam se da ne utrpaju "United 93" u kategoriju najboljeg filma. "Dreamgirls" nisam gledao, ali sam isto bio gotovo ubeđen da će biti nominovan ako ne i pobednik u kategoriji najboljeg filma. Ne zato što mislim da je dobar film, već što ga toliko favorizuju. Ovo za Helen Mirren je istina. Nikada se nije dogodilo u istoriji Hollywooda da jedna glumica dobije ovoliko nagrada. Ona je zaista sjajna glumica, ali nije li cela ta "pompa" oko filma prevelika? Ako joj ne daju(a hoće) SAG, možda će i neka druga imati šansu da drži statuu u ruci... Kao npr. Penelope??? :hekla:
Drago mi je sto si primetio Jill Clayburgh. Ja sam se nadao da ce uloga u "Running with Scissors" da predstavlja njen povratak kao sto je "Requiem for a Dream" predstavljao comeback za Ellen Burstyn 2000. godine.

Sto se "Dreamgrils" tice, sve to smo mogli da vidimo u filmu "Ray" (koji je, by the way, rezirao suprug Helen Mirren) i prosle godine u "Walk the Line".
Korisnikov avatar
By V25
Jill Clayburgh je sjajna glumica. Da su je nominovali sve ove nominovane izuzev možda Cate Blanchett ne bi mogle ni da joj se približe. Ellen Burstyn je isto tako jedna vrlo karakterna i kvalitetna glumica. Jako mi se dopala u "Alice doesn't live here anymore" i naravno u "Requiem for A Dream". A i da Meryl ponovo dobije ne bih se protivio, jer treba da se izmisli nagrada koja će nositi njeno ime. Žena "proguta" svakoga ko igra sa njom u filmu koliko je dobra.
Korisnikov avatar
By V25
Oskari ipak, koliko god "komercijalni" bili, treba da se dodeljuju zaista vrsnim ostvarenjima. Svake godine se tačno vidi da u žiriju za nominacije postoje dva talasa. Jedni guraju komercijalne filmove a drugi nešto manje poznate, ali dosta kvalitetnije filmove. Komercijalni blok je ove godine pokušao da ugura "Flags of Our Fathers" i "United 93", a pošto im nije uspelo da zgrnu po filmu barem 5-9 nominacija opredelili su se za "Dreamgirls" koji je verujem bolji od prethodno pomenutih, ali opet ni približno dobar da bi bio nominovan za prestižnu nagradu kakva bi Oskar trebalo da bude. "Babel" je jako dobar, ali ovolike nominacije jesu vraćanje duga za "21 Gram" koji ojadiše 2004. Najveću glupost koju je Akademija mogla da učini jeste da da Oskara Charlize Theron a ne Naomi Watts. Pa gde im je pamet bila? Ali sa Reese Witherspoon prošle godine me ubiše u pojam. Pa ta plavušica nema blage veze sa glumom. "Walk the Line" je sjajan film, ali zbog Joaquin-a Phoenix-a i pesama u filmu. Drago mi je da se "Pan's Labyrinth" nalazi među nominovanima, kao i "Little Miss Sunshine" koji je po meni najbolji film u 2006. !
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by avalon
Originally posted by Kiwi
Ma nema veze. Sta vise, drago mi je da postoji bar neko interesovanje za analizu kandidata. Godinama je izgledalo kao da pricam sam sa sobom :D
Ja sam redovno čitao .. ali sam dodavao nešto samo kada sam imao šta da kažem ... Ipak, diskutovati sa tobom o filmoskoj industriji ....
By tennis maniac
meni je krivo sto je ovo 5 nominacija za kejt vinslet i opet ga nece dobiti,a ja kejt obozavam,ona mi je uz meril strip omiljena glumica,ma sto posto pobedjuje helen,setite se da je prolse godine filip sejmor hofman dobio sve zivo pa i oskar
bice gusto u kategoriji najbolji film gde su favoriti babel,little miss sunshine i departed
takodje za glavnog glumca favoriti di kaprio i forest vitaker
za glavnu glumicu helen miren
za sporednog glumca edi marfi
za sporednu glumicu hadson i blanset
strani film pan's labyrinth
za crtac cars ili happy feet
naravno pricam o favoritima akademije,ja jos uvek nemam favorite dok ne odgledam sve filmove
By tennis maniac
vau,bas mi je drago sto se toliko interesujete za film i koliko znate
mada kad bolje razmislite oskar je u sustini nagrada grupe ljudi koji iz akademije koji glasaju
e da pesma listen iz dreamgirls mora da pobedi,pesma je odlicna,bijonse je odlicno otpevala,cak tri od pet nominovanih pesama je iz dreamgilrs
inace ja mislim da je ovo prvi put u istoriji da film koji ima najvise nominacija(dreamgirls)nema nominaciju za film ili reziju
By tennis maniac
slazem se sa bogradjanin18 da je glasanje podeljeno,setite se prosle godine kada su bukvalno na silu gurnuli crash kako brokeback mountain ne bi pobedio,radnja filma crash se desava u loa andjelesu odakle je vecina clanova akademije,i bilo je tu jos dobro poznatih razloga,smesno je bilo da film koji je dobio zlatni globus i bafta ne dobije i oskar,crash cak nije ni bio nominovan za zlatni globus,tako da u konacnom izboru ima dosta interesa,mozda cak i namestanja kao i svuda
Korisnikov avatar
By V25
Meni je ipak drago što "Brokeback Mountain" nije dobio Oscara za najbolji film. Po meni je film užas. Ang Lee je zablistao sa svojim "Crouching Tiger, Hidden Dragon" i sve što je posle snimao je živa glupost. Ipak, ne delim ni mišljenje Akademije o pobedi "Crash-a", koji je bio solidno ostvarenje, ali ne najbolje za moj ukus. Ipak je po meni "Capote" bio daleko bolji od svih nominovanih filmova.
Korisnikov avatar
By Mars
Mani se Crash dopao drugi put kad sam ga gledao.

A o zasluženosti i nezasluženosti dobijanja Oskara-mislim da ne treba diskutovati. A ni preozbiljno shvatati nagradu.

By tennis maniac
ukusi su razliciti ali beograjanin18 kako kazes da je sarliz teron dobila nezasluzeno oskara za monster umesto naomi vots,pa te dve uloge ne mogu ni da se uporede,sarliz je vrhunski odigrala ulogu,takodje i riz viterspun,i jos kazes da je brokeback mountain uzas,strasno
ima puno glumaca koji su odlicni a nisu dobili oskara,sto je sama cinjenica da se oskar dodeljuje ulozi,a na glumcu kao pojedincu
Korisnikov avatar
By Mars
Me jeste, ali stoji i to da ima tu puno više tih činjenica koje utiču na ishod.

Ja recimo-neki tip uloga nimalo ne cenim. A po pravilu svi redovno dobijaju Oskare: Forest Gump, Sjaj, Kišni Čovek... Ti koji odlučuju o nagradjivanju se ne znam kako i zašto oduševljavaju tim ulogama a po meni je ništa lakše nego klatiti glavom gledajući u jednu tačku i izigravati retardiranu osobu. Pa onda bude Kako ga je odglumio!!!...

E, a kad to radi Dzesika Lang, kad folira to stanje, to je druga priča.

Korisnikov avatar
By V25
@ Tennis Maniac

1.Charlize Theron je odigrala solidno ulogu u filmu "Monster". Njena uloga je zahtevala više fizičku transformaciju nego psihičku. Ako na to dodamo malo muških pokreta i histerije dobija se savršena uloga koja kupi nagrade. To ne znači da mi se film nije dopao kao ni njena uloga, već da se te godine mnogo boljih filmova i ulooga pojavilo. Charlize sam počeo da cenim tek pošto sam odgledao film "North Country", koji je ona svojom savršenom glumom izvukla. Bez nje, film bi bio "zreo" da se okarakteriše kao niskobudžetni Tv projekat. Upravo je njena gluma ta koja me je fascinirala i dirnula. To je za sada njena najbolja uloga. Kada je reč o Naomi Watts, tu se baš ne može pričati o nekom poređenju sa Charlize Theron. Realno, ni Charliz ni njoj slične "glumice u nastajanju" ne mogu Naomi ni da se približe po kvalitetu glume(Setite se Naomi u "Mulholland Drive-u"). "21 Grams" je jako dobar film, sa možda malko više patetike nego što ja volim, ali njena uloga zaista "oduzima dah". Mislim da će, ako nastavi ovim putem, biti sledeća Meryl Streep, a možda će je i prevazići.

2.Da bi se zaključilo da je "Brokeback Mountain" loš film ne treba puno pameti niti razmišljanja. Kao prvo odabir glumaca je katastrofalan. Heath i Jake su meni inače kao pojave iritantni i smatram da su loši glumci, a na moju veliku žalost odgledao sam skoro sve njihove filmove. No, Heath je ipak u filmu nešto bolji. Jedina svetla tačka filma jeste gluma Michelle Williams, koja me je prijatno iznenadila. Pesma "Love that will never grow old" je isto tako sjajna. Međutim filmu nedostaju dobar scenario i ozbiljniji glumci. Vidi se da je na brzinu sniman. Fotografija o kojoj su pričali me nije impesionirala. A to mišljenje bi trebalo da dele svi oni koji su videli filmove:"Hero", "Chrouching Tiger, Hidden Dragon", "House of Flying Daggers", "Pan's Labyrinth". U svakom slučaju smatram taj film velikim promašajem i najgorim mogućim predstavljanjem gay veze na velikom platnu. Isuviše frigidno. Ali, svako ima svoj ukus.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!