Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By sweety
..ja sam ga tek sad gledala u bioskopu..i meni se svidja..tj mislim da je super..mada iz inserata nisam imala takvo misljenje ..mislila sam da je bzvz ali odlican je.
Korisnikov avatar
By antibiotic
bez da kazem nesto posebno lose o filmu, i dalje mi nije jasno na koji se nacin ljudima ovaj film svideo - bilo u smislu zabave ili neke poruke koju salje.
Korisnikov avatar
By Blady
Evo filma.
Upravo sam ga pogledala, ima dobru poruku, malo mi je tuzan.
Nije mi bio smesan film, uopste. Te balkanske fore su mi seljacke :bljak:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja gledao poslednjih 10 minuta, toliko imam vremena. Tužno, da.
Korisnikov avatar
By Tungi
Gledao sinoć.

Katastrofalno loš.
Korisnikov avatar
By Mars
DAl to mora sve onoliko groteskno da bude...Počev od one konzerve od auta preko zajedničkog gledanja 2 minuta Ben Hura...pa do slanja ljimuna da im bira posteljinu...i daje svoje pare...za sve to...A on će sve da uradi za Biserku...

Al ajde. Poruka je tu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364011#p2364011]Popeye napisao:[/url]a zasto ne zelis reci nista posebno lose o filmu? ^^
pa nije da ne zelim, vec kada bih to preskocio, i dalje mi ostaje najveca misterija zbog cega su mase pojurile da vide taj film?

izgleda da ljude ipak interesuje sva ta prica "oko pedera i parade" sve od homofoba, preko malodusnih do gay aktivista.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da su ti koji su pojurili da vide film nostalgičari za Mi nismo anđeli (prvi deo).
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ to je i meni palo na pamet, ali vec smo imali "drugi", pa i "treci" deo andjela, Srdjan je u medjuvremenu snimao jos neke filmove ( nesretnog georgija np.) pa ljudi nisu 'vako pojurili u bioskope.

Komercijalno, film je veoma uspesan za domace, a vala i strane prilike.
Korisnikov avatar
By istok
Retko odvratno "domace ostvarenje".
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365622#p2365622]Blady napisao:[/url]Evo filma.
Upravo sam ga pogledala, ima dobru poruku, malo mi je tuzan.
Nije mi bio smesan film, uopste. Te balkanske fore su mi seljacke :bljak:
upravo ga pogledao, ima poruku, na momente mi je bio smesan, bakansko-banalne i seljacke bljutavne fore su deo ovdasnje svakodnevice, Dragojevicko-karikiran, meni se ipak dopao, cak mi se i grlo steglo na kraju
komendija sa pevanjem i pucanjem, nije veliki film, ali vredan gledanja

p.s. Blady hvala za link
Korisnikov avatar
By Herald
Izbrisan link. Pun jutub celog filma, samo ukucate: parada ceo film...
By Glasnik
Upravo odgledao na YT.

Pa ono... Ok je.

Ne mogu da kažem da me je preterano potresao film, al ne mogu ni da ga pljujem sad. Lepo je Dragojević stereotipe izmešao kako bi ljudima bilo prijemčivo, pa ako je nečijoj glavi uspeo tim putem da skrene pažnju o nekim stvarima ili barem malo rasvetli to ''kako je gejevima u životu'' ja dajem :up:.

Ovo je za većinu gledalaca mali segment (i na momente nerealan, al ajde) toga kako stoje stvari po pitanju gej ljudi. Mada, dopada mi se što je na kraju sve malo prošireno na to kako strah koji šire ultra-desničarske ili neonaci grupe utiču na svakog od nas, bez obzira na našu seksualnu orijentaciju.

Toliko od mene. :)
Korisnikov avatar
By Misfit
Overall poruka na stranu, film je toliko loš da mi je nekoliko puta zaista bilo neprijatno. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365880#p2365880]Glasnik napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365876#p2365876]Mali-Princ19 napisao:[/url]
Barem bi sada mogli da olade sa pitanjima koja su to nama prava ugrozena.
Ne nadaj se.
Biće toga još...
Jedan film je korak, al daleko je to od stvarnosti...
Neki ce oladiti, neki ne.
Svestan sam da nece biti odmah drasticno bolje sutradan, ali korak po korak.
Korisnikov avatar
By V25
Da je Dragojević javno priznao sebi i narodu, ono što svi znamo, da je peder, ovaj film bi bio mnogo poštenije odrađen, sa daleko manje uzdržavanja i stereotipa. Kapiram
ja da je komercijala u pitanju, i ah ta poruka, ali sva ta "tampon u dupetu" vs. seljačluk atmosfera je tako fake.
Korisnikov avatar
By nsc
a ima i neki Viktor Vilotijević na odjavnoj špici
Korisnikov avatar
By Misfit
nego, mene po pitanju te odjavne špice zanima zašto su navedena imena članova komisije filmskog centra srbije, sa napomenom da su odbili da finansiraju film.

da li su ga odbili zbog gej tematike, ili zbog toga što je film naprosto - loš? :misli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!