Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
off:Ja sa veeeelikim nestrpljenjem ocekujem rezultate mog prijemnog.... :cupakosu:

on: Ocekujem bilo koji film sa SANDROM BULLOCK...(jebote, ta zena nista ne radi....SNIMAJ SANDRA, SNIMAJ BILO STA!!!!!! :spank: )
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Zaljubljena
off:Ja sa veeeelikim nestrpljenjem ocekujem rezultate mog prijemnog.... :cupakosu:

on: Ocekujem bilo koji film sa SANDROM BULLOCK...(jebote, ta zena nista ne radi....SNIMAJ SANDRA, SNIMAJ BILO STA!!!!!! :spank: )
Dogodine izlaze 2 njena nova filma. Evo fotke sa seta za komediju: 'All about Steve'. ;)
Slika

A evo i fotke sa seta filma: "The Proposal"

Slika
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ocekujem s veeeeeeeeelikim nestrpljenjem gore navedene filmove :yay:
Korisnikov avatar
By MusicManiac
season four of prison break

+

season five of desperate housewives

:D
Korisnikov avatar
By gorilica
"I saw a screening of PA last year. It is the scariest thing I've ever witnessed in my life. My brother beside me, was shaking. The person on the other side of me, was shaking. There were no gasps or screams in the auditorium, everyone was just frozen in shock most of the time. I cannot tell you enough to definately believe the hype. Even typing about it is giving me chills. Going to sleep will definately be a little harder after seeing this film. "

''
Korisnikov avatar
By ok_decko
sesti deo testere. nadam se da nije samo glasina i da ce se pojaviti na noc vestica :bundeva:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by ok_decko
sesti deo testere. nadam se da nije samo glasina i da ce se pojaviti na noc vestica :bundeva:
Naravno, svaki od prethodnih pet delova se pojavio u tom periodu. Ali dosadili su i Bogu, i Satani, i Hare Krisni, i Alahu i ljudima sa tim nastavcima. Jebla ih kutija, vise me ni ne zanima sta je u njoj.

A ja jedva cekam:

''

''
A Single Man

Po romanu Christophera Isherwooda, režirao Tom Ford, Colin Firth dobio nagradu za glumu u Veneciji.

Trailer:
''

Info:
http://www.nytimes.com/2009/12/06/movie ... ref=movies

Zapravo dosta očekujem od filmskog debija Toma Forda, iako nije čest slučaj da dizajneri pređu na film.
Trailer mi se jaaako sviđa, svi su tako jebeno sexy i sve je tako jebeno lijepo. :love:
Korisnikov avatar
By dungoll

Vočmen jutjub link
Ali je ovo izašlo, i ima ga na netu, :) ne znam išao li je, ili će ići u domaćim nazovi bioskopima! Btw, upravo ću ga danas gledati, skinuo sam ga u HD formatu :) :chilling:
Korisnikov avatar
By Tungi
Iako mrzim remake filmove,skrnavljenje filmova i jos tome pridodati i Michael Baya,jedva cekam april sledece godine i Nightmare on elm street(nezahvalno je pricati o tom filmu bez Roberta Englunda)..

''
Korisnikov avatar
By Srklet
u utorak idem gledati "avatar". :hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
Jedva čekam da ih vidim zajedno u kadru :love:

Slika

Ovim scenama se već manje radujem...

Slika

Al dobro...Ionako samo gledam u Meril.
Korisnikov avatar
By Mars
A tek što ovo ne mogu da dočekam....25. Dec. Mislm da ću odmah da uzmem kartu za dve vezane projekcije.

Slika
Korisnikov avatar
By olga_diktator
to nadolazece cudo samim svojim imenom poziva na minimum 9 nominacija. njam!
Korisnikov avatar
By Mars
Kako Fergi izgleda PROSTO među svima njima.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By castor
Nanny McPhee and the Big Bang, valjda nekad u januaru

Avatar nece uskoro u uzickom bioskopu :( (((
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!