Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Apsolutno najdivnija scena iz Gospodara prstenova... :love: :love: :radosnice: :love: :love: :radosnice: :love: :love: :radosnice:

''
Korisnikov avatar
By Mars
Šta je bilo posle?? ŠTA JE BILO POSLE??
Korisnikov avatar
By Hton
Prziveli su :klap: :yay: :D

ukoliko je pitanje bilo ironicno(posto nisam to u njemu prepoznao), onda evo ti ovaj smajli :P :D

pa ti sad biraj:)
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Hton
Apsolutno najdivnija scena iz Gospodara prstenova... :love: :love: :radosnice: :love: :love: :radosnice: :love: :love: :radosnice:

''
svaki put me dirne...jako sam emotivno i duhovno vezan za ovu scenu :D Veceras sam je deset puta pogledao...obozavam taj nezan, milujuc, smiren glas Ian McKellen-a, a da ne pricam o tom divnom izrazu lica koji ima u ovoj sceni... :radosnice:
Korisnikov avatar
By cranky
da, jedna od najboljih scena... a po meni, ovo je i jedan od najboljih filmova...baš lepo oslikava sve nas
Korisnikov avatar
By Hton
opet jedna fantazija, sta da radim kada su najlepse i najmastovitije i najneogranicenije realnim...u pitanju je Stardust:love: :love: :love: :love: :love:

U principu sve scene sa Misel Fajfer, ali ova narocito posto se na nju nastavlja moja omiljena kompozicija iz tog filma...
''

Kraj ove scene je prelep-planina i vestica na njoj-to mi je aktuelni desktop vec par meseci:D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qm8Q-hWC ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By Hton
Na neki nacin i ova scena je zasluzna za nastanak mog nick-a... iz filma Alexander - i fenomenalna Angelina(tj. fenomenalna u ovom filmu) :love:

''
Korisnikov avatar
By Nocturnal
"Captain, my captain" iz Drustva mrtvih pesnika.
Scena bekstva brodom iz Some like it hot :lol: :lol: :lol: mada je ceo film ludacki i vrcav i posle 50 i kusur godina.
Scena iz "Something's gotta give" u kojoj Dajana Kiton place li place. Divna je :love: .
Seticu se jos nekih.
:sesir:
NOX
By Garbo
I pored toliko odgledanih filmova i objektivno boljih scena ja se uvek nekako navratim na jednu za mene posebnu scenu iz jednog nekomercijalnog filma koji se zove "Female Perversions"...gde Tilda Swinton i Karen Sillas leze polunagi. Ima nesto u toj sceni...neki erotski naboj...neka tenzija...neka...hm

Mozda jer mi je Karen strasno privlacna...
Korisnikov avatar
By Hton
Ovo je scena iz serije Rim :lol:

''
By Hans
Recimo..kad Sonja Savic u "Secernoj vodici" zeli da operise nos i njen razgovor sa doktorom. :D :D
Korisnikov avatar
By Misfit
iz Annie Hall:

''

što mrzim/obožavam ove razgovore. :mad: :love:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Thin Man mi je jedan od najomiljenijih filmskih serijala. Nije baš jedna scena, ali dva fanvidsa sa gomiliom omiljenih scena.

''

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!