Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
dear hunter (lovac na jelene)
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by decko
Originally posted by Angelina777

"Optuzena" (Accused), Jodie Foster, Kelly McGillis
Jao, da...gledao sam taj film...bese o grupnom silovanju devojke (Foster) koju brani Kelly? Dobar je film..
Jaooo...sad sam se setio tog filma....dobar je :up:
A jos kad dodam da sam obozavam Jodie Foster :dancingfever:
Medjutim,tesko mi padaju filmovi gde ima silovanja.To je nesto sto me totalno izbezumljuje.... :psiholog: :drama:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:uplasen: :uplasen: :uplasen:
REKVIJEM ZA SNOVE definitivno najpotresniji film koji sam ikada gledala!!!!!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Schindler's List...
Zaista se retko desava da placem zbog filma, vise od zamagljenih ociju i dve - tri kapi max, ali ovaj sam bukvalno gledala guseci se u suzama. Maltene sam vristala na samom kraju filma dok on odlazi iz fabrike.
Grbavica, mada me je taj film vise razbesneo nego rastuzio.
Strasan mi je i Requiem for a dream, I Am Sam, Sophie's Chice, Breaking The Waves, Hours, Time to Kill...
U sustini, svaki koji prikazuje ljudsku okrutnost i nesrecu.
Korisnikov avatar
By Escobar
Breaking the waves broj jedan na mojoj top listi...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
E da 'Monster' je jako potresan
'Boy's Don't Cry'
'The Dying Gaul'
'Todo Sobre Mi Madre'
'Amores Perros'
'Vidas Privadas'
'The Elephant Man' i josh mnogi...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
E da i 'Requiem For A Dream' ali sam vishe gledao samog Jareda nego film
By ~ Le Saint X ~
Najpotresniji u smislu SHOKA - Od Pozadi
&
Kresni me

MOSTOVI OKRUGA MEDISON - 20 zadnjih minuta ne mogu da prestanem da plachem

...

drugih nekih filmova se ne secam
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by geyboy

Nedavno sam nabavio anime film Grave of the fireflies iz 1988. Radnja se odvija 1945. tokom drugog svetskog rata u Japanu. Prica prati prezivljavanje jednog brata i sestre u tom paklu. Film je baziran na istinitoj prici i veoma je tuzan i pokazuje ko najvise pati u ratu. Ovaj film vas nece ostaviti ravnodusnim i preporucujem ga svakome da ga pogleda.
ovde niko ne cita uvodne postove, izgleda :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Schindlerova lista
Boja purpura
Corrina Corrina
Dancer in the dark
Urbania
Heavenly creatures

.............
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pazi, niko nije pomenuo "The Passion of Christ"... e, pa, onda cu ja da ga pomenem, posto je meni to ubedljivo najpotresniji film svih vremena... gledala sam ga par puta, uvek sama, i uvek sam najpre morala psihicki da se pripremim (i fizicki, u smislu da imam brdo maramica ispred sebe)... cak i tako, nikad nisam uspela da ga odgledam odjednom, bez zaustavljanja--jednostavno, kad vec vise ne vidim i ne cujem nista, morala sam da zaustavim da dodjem k sebi pa da nastavim.... toliko jecanja i plakanja nijedan drugi film nije uspeo da izazove, a ja sam inace laka na suzama (ponekad placem i na komedije ako je neka takva scena i jos me ponese muzika)

posle ovog, neprikosnovenog, ima i drugih potresnih--na primer, "La vitta e bella", i slicni filmovi koji govore o stradanju u II svetskom ratu, pa zatim neke scene iz filma "Kundun"

to je ono sto mi je sad palo na pamet, ali kao sto rekoh, ako je film tuzan, ne moze da prodje bez suza...zaplacem se ja za svako malo
Korisnikov avatar
By Tungi
Mene je mnogo vise poneo Pasolinijev "Jevandjelje po Mateju" i pesma koju je pevao Bobby Breen-Sometimes I feel like a motherless child.
Korisnikov avatar
By .::Dorian Grey::.
Schindlerova lista: Rekvijum za snove: SEVEN POUNDS.... Na taj sam plakao svaki put kad sam ga glwdao.... jako tuzan film... :(
Korisnikov avatar
By ns.happy
mozda bih mogao reci da je najpotresniji koji sam gledao pazolinijev 120 dana sodome. posto mi samo on pada na pamet, verovatno je i bio najpotresniji i najupecatljiviji.
Korisnikov avatar
By ns.happy
hehehe, pre 3 godine je bio isti odgovor, sada tek videh :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Boja purpura
Maks
Zelena milja
Zivot je lep
...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Kao i pre tri godine kada sam pisao na ovoj temi, Dancer in the dark mi je i dalje broj jedan.

Jos mogu da dodam i St. Magdalene's Sisters - mogu slobodno da kazem da mrzim irce posle tog filma.

Ljilja 4 ever - nisam spavao celu noc nakon sto sam odgledao film.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Boy's don't cry - jeziv, jeziv film, jos kada na kraju saznas da je istinit. :shok:

Fine mrtve devojke - hrvatski film, isto jako tezak, bas ostavi mucan utisak..
Korisnikov avatar
By Torry
lost and delirious

meni je zabranjeno vise da gledam ovaj film....zbog zdravstvenih razloga....
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je 'Ogledalo" od Tarkovskog bilo potresno. Mozda nije savrsen film, ali sto dize brdasca na kozi (jezis se), to je nevidjeno. Kroz citav film se protezu stihovi na ruskom od kojih podrhtavas. Ne znam koji mi je djavo da se jezim na ruski. Toliko depresivnih slika, beznadja, susret sa samim sobom kroz film, da je potresno.

"An Angle at My Table" (Andjeo za mojim stolom) mi je bio potresan kada sam bio mladji. Posto ga odavno nisam gledao, ne znam kako bih ga sada doziveo.

Ima jos par, ne mogu da se setim.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Dancer in the dark
Martyrs
Requiem for a dream
Eden Lake
Korisnikov avatar
By charlie
kad sam prvi put gledala 'dancer in the dark', pola sata nakon zavrshetka nisam mogla da dodjem do vazduha. tako je bilo i drugi put. a kad sam sasvim sluchajno pogledala i 'breaking the waves', odluchila sam da bjezim od von trierovih filmova k'o djavo od krsta.

sa druge strane,kad vec niste precizno definisali kategoriju "potresnog", prilichno surovo se mojim nervnim sistemom poigrao lynchov 'mulholland drive'.. progonio me sve do chetvrtog gledanja,kad sam shvatila da plakat za film zasluzuje mjesto na zidu moje sobe. :leviathan:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
A da kazete zasto su ti filmovi za vas bili potresni, bilo bi jako korisno?! :hvala:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Salò, or the 120 Days of Sodom

fujj.,., :l
Korisnikov avatar
By mOwbid
a zasto Salò, or the 120 Days of Sodom?

pa nabavite film, i videcete.,., bljak
Korisnikov avatar
By bu
jedan nas domaci..ne secam se kako se zove..al uglavnom radi se o devojci koja daje bebu amerikancu da je cuva..a devojka bude ubijena sa macolom u glavu ja mislim..i dok je ubijaju ona peva uspavanku za bebu..svaki put kad sam gledala taj film..plakala sam...tu je i notebook-ljubavna prica o dvoje ljudi koji nikako da budu zajedno..jer u sredini filma zena postaje senilna a muskarac pokusava da joj preprica njihovu pricu..i taman kad se ona seti i poljube se ona sl.trenutka opet zaboravi i on opet mucenik joj prica..na kraju filma su umrli zajedno :( ...i rekvijem za snove ..uhh..kako sam pocela ima sve da prepricam :D :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!