Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Dragonite
Originally posted by Nocturnal
Kada sam svojevremeno stavio avatar 7of9 u Borg fazi ljudi osuse drvlje i kamenje po meni :shocked: . Nije odgovarao njihovim estetskim kriterijumima :hand: .
Elem, od 3 serijala koje sam komplet odgledao (VOY, TNG, ENT) Voyager je ubedljivo najbolji :hail: :hail: :hail: . Meni se upravo ta hronoloska povezanost izmedju epizoda, koju je neko pominjao kao manu, svidja. Pored toga Borg mi je omiljena rasa :love: , tako da imam par dobrih razloga da izdvojim VOY.
"Scorpion" (1. i 2. deo) ubedljivo najbolje epizode.
Doktor i 7of9 and Borg rules:yes: :hail: :love: !!!
NOX
Amen to that! 7of9 mi je jako dugo stajala kao desktop background...

Scorpion, podsetite me sta se desavalo u tim epozodama... davno je bilo kad smo imali Sky One na kablovskoj... :marinac:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Dragonite

Scorpion, podsetite me sta se desavalo u tim epozodama... davno je bilo kad smo imali Sky One na kablovskoj... :marinac:
E, cale, cale, bas si zaboravan :P .
To ti je epizoda iz dva dela u kojoj Voyager nailazi na ogromnu teritoriju koja je pod Borgom i koja se prostire desetinama i stotinama svetlosnih godina. Jedino postoji uzak rukavac koji je cist od Borga. Naravno, Voyager krece tuda i upada u srediste sukoba izmedju Borga i vrste 8742. To su ti prve 2 epizode sa 7of9. Hajde, da ne pravim ljudima veci spoiler nego sto moram :D .
:kiss:
NOX
By Dragonite
Dragonite

To ti je epizoda iz dva dela u kojoj Voyager nailazi na ogromnu teritoriju koja je pod Borgom i koja se prostire desetinama i stotinama svetlosnih godina. Jedino postoji uzak rukavac koji je cist od Borga. Naravno, Voyager krece tuda i upada u srediste sukoba izmedju Borga i vrste 8742. To su ti prve 2 epizode sa 7of9. Hajde, da ne pravim ljudima veci spoiler nego sto moram :D .
NOX
naravno da sam zaboravan, sine, pa znas li ti koliko imam godina... :pirat:
hvala ti sto si me podsetio, samo dzabe je sad, kad ni na jednoj TV nema ST-a :freddy:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
NOX
:hail:

scena: 7of9 odlucuje da se isproba u zavodjenju, baca harija na zid, hvata ga za vrat, izgovara "resistance is futile" i krne mu zvaku. :smeh: :smeh: valjao sam se od smeha pola sata posle toga.
By RACABG
ako nekome treba "star gate atlantis" skinuo sam 3 sezone
Korisnikov avatar
By reveal
jbt, jedva sam nasla moju omiljenu temu... na nekoj 7 stranici...
:cowboy:

nego, imam completan voyager i vec sam odgledala 4 sezone... ako je neko zainteresovan... :maca:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Dragonite
Kada sam svojevremeno stavio avatar 7of9 u Borg fazi ljudi osuse drvlje i kamenje po meni :shocked: . Nije odgovarao njihovim estetskim kriterijumima :hand: .
Elem, od 3 serijala koje sam komplet odgledao (VOY, TNG, ENT) Voyager je ubedljivo najbolji :hail: :hail: :hail: . Meni se upravo ta hronoloska povezanost izmedju epizoda, koju je neko pominjao kao manu, svidja. Pored toga Borg mi je omiljena rasa :love: , tako da imam par dobrih razloga da izdvojim VOY.
"Scorpion" (1. i 2. deo) ubedljivo najbolje epizode.
NOX

Postoji sjajna basna koju Chakotay isprica Katarini (po tome je i epizoda dobila naziv):

Hteo skorpion da predje reku, ali nigde mosta. I nailazi lisica pa je skorpion zamoli da ga prenese preko. Lisica ga krene odbijati: "Ubosces me, pa cu se udaviti!"
Skorpion: "Zasto bih to uradio? I ja cu se udaviti onda!"
Na kraju lisica pristane. Skorpion se popne na lisicina ledja.
Na pola reke skorpion ubode lisica.
I dok su se lisicine vene punile otrovom, ona upita skorpiona: "Zasto si to uradio? Sad cemo se oboje udaviti"
Skorpion: "Nisam mogao da se suzdrzim- to mi je u naravi!"
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Big Bad Bear
Postoji sjajna basna koju Chakotay isprica Katarini (po tome je i epizoda dobila naziv):

Hteo skorpion da predje reku, ali nigde mosta. I nailazi lisica pa je skorpion zamoli da ga prenese preko. Lisica ga krene odbijati: "Ubosces me, pa cu se udaviti!"
Skorpion: "Zasto bih to uradio? I ja cu se udaviti onda!"
Na kraju lisica pristane. Skorpion se popne na lisicina ledja.
Na pola reke skorpion ubode lisica.
I dok su se lisicine vene punile otrovom, ona upita skorpiona: "Zasto si to uradio? Sad cemo se oboje udaviti"
Skorpion: "Nisam mogao da se suzdrzim- to mi je u naravi!"
:up:
setjam se... to je Chakotay hteo da stavi do znanja da ne treba stupati u savez sa Borgom... ali tvrdoglava Katherin je ipak odlucila da stupe u savez i tako smo mi dobili nashu 7 of 9... :love:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
and it was good thing we did. :)
Korisnikov avatar
By reveal
"In the episode titled "The Killing Game, Part I" the crew thinks it is living in Nazi-occupied France and Captain Janeway becomes the owner of a nightclub where it is implied, but again never developed, that she is romantically involved with Seven of Nine."

:shock: :shock: ovo u zivotu nisam primetila... Janeway chak misli da je 7of9 sa nacistima... ???

ali sa ovim bih se potpuno slozila i podrzala... :lol:

"Jeri Taylor made the suggestion that Seven of Nine should be established as being a lesbian or bisexual."
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Dragonite

NOX
naravno da sam zaboravan, sine, pa znas li ti koliko imam godina... :pirat:
hvala ti sto si me podsetio, samo dzabe je sad, kad ni na jednoj TV nema ST-a :freddy:
Ima ceo Voyager serijal da se skine sa rapidshare

Ja sam odgledao cetiri epizode prve sezone i bio zgranut, dijalozi na nivou meksicke sapunice. Nox se silno uvredio kad sam mu to rekao i insistirao da im dam sansu :nokti: sesta epizoda je vec bolja ali i dalje su na tankom ledu :durenje:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
06/The Cloud je okej, onda 07/Eye of the Needle sa dobrom idejom a ocajno odradjeno. 08/Ex Post Facto je najbolja do sada, idemo dalje :novine:
By Dragonite
Tja, tek si stigao dotle :tornado:

Voyager je najbolji ST ever :boxer:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Pikard...ima neshto u tom choveku. Nije da se lozim na matorce, ali da me teleportuje u svoje odaje i iskoristi...:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Preskakao sam i skidao samo ono sto je zvucalo zanimljivo (i sve sa Borgom). Sve je bolje kako odmicu sezone, mislim da cu poslednju da odgledam celu.

Super su dvodelne epizode ali omiljena mi ostala Someone to watch over me :love: kad doktor uci Seven of Mine :lol: romantici i zavodjenju :love:
Korisnikov avatar
By reveal
Voyager je najbolji ST ever :boxer:
u potpunosti se slazem...

@ goran - drago mi je sto si dao sansu voyageru... nemoj da odustajes. serija je odlicna! :zen: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!