Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Koliko ja nju volim. :love:

Milena Dravić i Pavle Vuisić u splitskoj Kinoteci
U obnovljenoj dvorani splitske Kinoteke svih 149 sedišta, umesto brojeva, dobilo imena najslavnijih svetskih filmskih stvaralaca među kojima je i dvoje glumaca iz Srbije

Milena Dravić Od našeg stalnog dopisnika
Zagreb, 11. maja - Početkom proteklog vikenda u Splitu je svečano otvorena obnovljena dvorana Kinoteke "Zlatna vrata”. Uz uvedenu modernu tehniku i opremu, u obnovljenoj Kinoteci sačuvana je stara tradicija po kojoj je bila poznata svih 149 sedišta umesto brojeva imaju imena najslavnijih filmskih stvaralaca. U rasporedu imena novost je da su sada među njima i dva iz Srbije, kao i desetak iz Hrvatske i ostalih područja bivše Jugoslavije.

Milena Dravić dobila je mesto u četvrtom redu partera u društvu velikana poput Ave Gardner, Alfreda Hičkoka, Ingmar Bergman, Liv Ulman, Klinta Istvuda i još nekoliko, a Pavle Vuisić u drugom redu balkona sa Dušanom Vukotićem, Alidom Vali, Žanom Gabenom, Garijem Kuperom, Džonom Vejnom i drugima

http://www.politika.rs/rubrike/Kultura/ ... ci.lt.html

Šest decenija Kinoteke
Zlatni pečat Mileni Dravić i Puriši Đorđeviću
Autor: SEEcult.org

Jugoslovenska kinoteka obeležila je 6. juna 60 godina postojanja na svečanoj akademiji, u novoj zgradi u Uzun Mirkovoj u Beogradu, dodelom nagrada zaslužnim umetnicima i institucijama i otvaranjem 11. festivala nitratnog filma. Kao datum obeležavanja uzet je 6. jun (25. maj po starom kalendaru), dan kada je 1896. upriličena prva filmska projekcija u Beogradu i na Balkanu.

Zlatni pečat Jugoslovenske kinoteke, najviše priznanje ove ugledne institucije, jednog od najvećih filmskih arhiva u svetu, prvi put je svečano uručeno i domaćim umetnicima - reditelju Mladomiru Puriši Đorđeviću i glumici Mileni Dravić. Đorđević je, kako je rekao, posle dugog razmišljanja šta da kaže, poručio da je „srpska Kinoteka planina koja čuva i hrani svoju domovinu“, dok je Milena Dravić istakla svetski značaj i renome Kinoteke i rekla da je nagrada za nju istorijski trenutak. „Biti u ovakvom društvu za mene je istorijski trenutak i ja se osećam kao da sam dobila Oskara“, rekla je Milena Dravić.

http://www.danas.rs/vesti/kultura/sest_ ... _id=163321
Korisnikov avatar
By Stripi
joj, da je meni ponovo nabaviti audio kazetu sa aerobik vježbama by Milena Dravi, u izdanju rtv Ljubljana :love:
to je bio pravi piš.
Na žalost, nekome sam je bio posudio i taj misteriozni neko je nikada nije vratio :sigh:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Super glumica, pored Seke Sabljić i Ružice Sokić, meni najbolja naša živa glumica.
Najsmešnija mi je u "Sekuli", "Ministarki", "Metli"..., te su mi uloge nekako najupečatljivije ostale. Njene grimase i govor su originalni.
Korisnikov avatar
By deran
Mislim da večeras ide film "Neprilagođena" na Pinku,negde oko ponoći...:srbin:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Sunce
Uzivajte i smejte se bez posledica:

''

''

Cigeraj oko ociju :smeh: .

Ona je genijalna!
Jao, jaaaa! :cheer:

Imamo isti stil ulaženja u farmerke. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
imam osecaj ko da mi je baba :radosnice:
bas bih voleo da imam takvu babu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ova knjiga ima naslovnu stranu sa Milenom, iz filma W.R.: Misterije organizma.

Slika
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Stripi

joj, da je meni ponovo nabaviti audio kazetu sa aerobik vježbama by Milena Dravi, u izdanju rtv Ljubljana :love:
to je bio pravi piš.
Na žalost, nekome sam je bio posudio i taj misteriozni neko je nikada nije vratio :sigh:
Ovo:

''
By Orion
Kako je meni divna ova slika. :wow:

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet

Ova knjiga ima naslovnu stranu sa Milenom, iz filma W.R.: Misterije organizma.

Slika
inace, super knjiga, imam je na polici. :)

ne znam jesam li vec napisao, ali milena dravic je bez konkurencije najbolja i najgenijalnija exyu glumica. svjetska klasa. :leviathan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Popeye

ne znam jesam li vec napisao, ali milena dravic je bez konkurencije najbolja i najgenijalnija exyu glumica. svjetska klasa. :leviathan:
Napokon se slazemo. Oliva Bizuterka.
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Stripi

to je bio pravi piš.
jesi l' pit'o statusa?
Korisnikov avatar
By Stripi
ne odgovara :drama:
da pokrenem topic?
Korisnikov avatar
By Galateja

Dusan Makavejev: W.R. Mysteries of organism

''
Kako volim ovu scenu!

on: Milenu Dravić cenim kao glumicu. Profesionalno gradi uloge, staloženo podnosi slavu i ponosno nosi svoje godine.
Krasavica!
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513963#p2513963]Sunce napisao:[/url]za denija:

http://www.youtube.com/watch?v=kgAuP8HPQ_I" target="_blank

http://www.youtube.com/watch?v=zktHnfjdD-c" target="_blank
Hvala. Uzaludno tražim već godinama snimak iz neke humoristično-muzičke emisije, šou programa iz osamdesetih, gde Milena Dravić sa još nekoliko koleginica glumica ( mislim da je među njima i Danica Maksimović ) izvodi šaljiv song : '' Drži gaće ! ''
Ide ovako song :
'' Drži gaće kad navale na me
drži gaće da ne spadnu same ! '' itd.
Plešu u fazonu KAN - KAN-a i sve to jako zanimljivo izgleda i zvuči, ali niđe ne mere da se nađe, za sada.
:balerina:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!