Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Pa... samo piše User avatar i ona drljava micro sličica u sredini koja ne openuje ništa... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Azdaja
mozda ce me opet banovati za ne znam ni ja sta, pa...:lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ahaaa, moguće, pa te prvo prže tako što te obezavatare.. :lol:
By polarlicht4.1
Angélique Bosio - The advocate for Fagdom: A Portrait of Bruce LaBruce (2011)

Slika

Ovoj zemlji fali jedan Bruce LaBruce... Zapravo, nedostaje joj jedan The Raspberry Reich.
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Hmmm... Da li je film onakav kakav sam mislio da će biti? Nije. Da li postoje stvari koje mi smetaju? Da. Da li sam razočaran? Ne. Film je, osim toga što je početak cele "Alien" sage, pre svega komercijalno ostvarenje uvijeno u jednu filozofsku oblandu. Upravo iz tog razloga mnogima neće prijati. Kako bi zadobio što više simpatija, film pati i od nekih holivudskih kliše momenata, koji ipak ne narušavaju celu priču. Ostavlja dosta prostora za razmišljanje, ali i za oštru kritiku sa druge strane. Sve u svemu, utisak je pozitivan, a nastavak neminovan. I onda če se uspostaviti potpuna spona između ovoga i "Alien" franšize.

7/10
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Piranha 3DD - "Josh cut off his penis because something came out of my vagina!" - sada vec kultna recenica u mojoj glavi :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Gledah zbog Joan Collins. Da nema nje bio bi sranje. 4/10

Slika

Same story, samo što je "The Bitch" za nijansu bolji. 4/10
Korisnikov avatar
By Madonna
paaaa, gled'o sam superstar opet da obnovim gradivo :awesome:

SUP'STA!!!!!!
Korisnikov avatar
By nsc
Snowhite & huntsman

not my cup of tea
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Odličan film. Možda i jedan od najboljih domaćih. 8/10

Slika

Ne vih ga baš toliko ocrnio, mada jeste prosečan do loš. Doduše, ovo je jedna od najboljih uloga Charlize Theron. 4/10

Slika

Zanimljiv, dinamičan i odlično snimljen (što nisam očekivao). Brzo prođe, iako traje 165 minuta. 6/10
Korisnikov avatar
By V25
Slika

Slatko sam se nasmejao u paar navrata, a na kraju mi je sve to bilo oporo. Sjajno predstavljanje jedne ideologije i sistema, i verovatno su svi ovde film već odavno gledali, ali ko nije-preporuka. Opet, pošto sam ga gledao odmah nakon "Ljubavnog slučaja ili tragedije PTT službenice", malo je slabiji utisak. No, Makavejev je car! Najbolja replika: "Drug vojno lice nije jebalo šest meseci!"

7/10
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387409#p2387409]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slika
Gledao sinoc sa mitrandirom.
pa ovako. ocekivao sma vise, ne znam zasto. Par scena me je odusevilo-najezilo ali zato par scena sam se bas smorio. Neki glumci su visak u filmu. Negde sam procito da je otovrio reziser puno pitanja a ni na jedno nije odgovorio. Znaci bice nastavka. "graditelji" izgledaju ekstra. Glavna glumica je vrh. svidela mi se njena gluma. najbolja scena po meni u filmu je operacija-carski rez. alien na kraju filma uopste ne lici na original aliena. Efekti su ok mada sam ocekivao malo vise 3D. Nije mi jasno zasto je film tolko dugo sniman kad je 2/3 filma u brodu gde se oni kao nesto raspravljaju. sve u svemu od mene jedna jaka sestica.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Neko vreme sam zapustila zanr azijskih horora, sve do danas...
I kakav je ovo film! Jedinstven, poetican, bolan do same srzi... jer ne postoji zaborav koji spasava... Ne dajem ocenu filmovima zbog kojih se rasplacem.

Slika

Morala sam da se podsetim i ovog filma... cula sam Lacrimosu i tako to krene... Klasik.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Slika

7.5/10

Šupljikavo, ali na slavu prethodnog dela, a uz to obožavam grčku mitologiju.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387409#p2387409]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slika

KOLIKO je samo pretenciozan ovaj film! Svaka scena je samoj sebi pametna i prepuna značenja. :lol:

Priča je loša i mnogo se trudi da bude pametna ali joj ne polazi za rukom, dijalog užasan ("why do you want to destroy us?", pazi što će da ti kaže glupačo, itd.), sve kliše do klišea.

I kraj od kog mi se povraćalo.

EDIT: Fassbender je fantastičan, doduše. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
jebena je ta sedma umetnos, nema više dobrog filma according to film critics :lol:
postoji li neki film od 2000. pa na ovamo za koji je 'većina' kritičara rekla lepu reč?
By Ulix
Naravno da ima, ali Prometej nije jedan od tih filmova.
Korisnikov avatar
By Madonna
nisam pitao koji nije već koji jeste
By Ulix
Almodovarovo Loše vaspitanje, Sati, Daleko od raja, O Fantasma, Coppie Conforme, Saturno contro... Mali milion dobrih filmova.

Ja baš ne spadam u naročito zahtevne gledaoce. A od SF-a tražim neki go minimum.
:drama:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390758#p2390758]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slika

Slatko sam se nasmejao u paar navrata, a na kraju mi je sve to bilo oporo. Sjajno predstavljanje jedne ideologije i sistema, i verovatno su svi ovde film već odavno gledali, ali ko nije-preporuka. Opet, pošto sam ga gledao odmah nakon "Ljubavnog slučaja ili tragedije PTT službenice", malo je slabiji utisak. No, Makavejev je car! Najbolja replika: "Drug vojno lice nije jebalo šest meseci!"

7/10
Nije predstavljena samo jedna ideologija. Prica i o zapadnom i o komunistickom rezimu. Meni je idealna scena na kraju, kad obezglavljena Milena Dravic prica o orgazmu, kosmickoj svetlosti itd. Nije bas uporediv film sa "Ljubavni slučaj ili tragedija PTT službenice". Ovaj drugi je bas igrani film, dok Misterije organizma na neki nacin ima karakter dokumentarnog. Ipak se dosta pricalo o Rajhu. Volim i "Devojka nije tica"?

Legendarna fotka:

http://www.lola.rs/upload/slike/evaras.jpg" target="_blank
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!