Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
I meni je bio dosadnjikav. Iskreno, ako išta u filmu vredi to je Carey Mulligan.
Korisnikov avatar
By spliff
The Messenger (The Story of Joan of Arc) [1999]
Korisnikov avatar
By Mia123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374003#p2374003]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2373998#p2373998]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371481#p2371481]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Ne znam, ja animirane i crtane filmove retko gledam, ali "Coraline" mi je baš "legao". A pre toga "Wall-E".
Coraline <3
i ja sa pridruzujem klubu <3
Obozavam animirane, ne znam kako mi je Coraline promakao. Odmah cu ga skinuti. :trampolina:
Moze li neko da mi u inbox sibne torrent Weekend-a sa pristojnim kvalitetom zvuka, pokusala sam da ga pogledam online, dobila ospice od naprezanja usiju.
Slika
ahh jos jedan tresh film sa relativno dobrim glumcima.
hteo sam da mu dam 4/10 ali kad sam video da su opet srbi spijuni, kriminalci, hladnokrvne ubice koji zele da naude amerikancima odmah sam se smorio mada kap koja je prelila casu jeste recenica na srpskom koju izgovara "srbin" me je dovela do ludila, vracao sam film jedno 5 puta da provalim sta je on hteo da kaze. jbt jednu recenicu nije mogao da nauci. zato do mene 0/10
Slika

Ni približno loš kako su ljudi pričali. Vizuelno apsolutno fascinantan. Andrea Rosenborough je sjajna. Film je komotno mogao biti nominovan i za fotografiju, fotografiju i muziku. Opet, nije za padanje u nesvest, ali je prijatan. Vidi se veliki trud koji uložen, ko god da ga je ulagao-Madonna ili tim ljudi.

5/10

Slika

Za pojam domaćeg filma 10/10. Jako dobar film, ali opet, čim ga čovek smesti međ' inostrana ostvarenja malo izbledi. To je nekako normalno. Opet ako biram film u poslednjih 10 godina sa kojim Srbija treba da "istupi" međ' inostranu publiku i kritiku, to je onda ovaj.

6/10

Slika

Sranje. Amaterski režikrano. Lionsgate-ov budžet od 78 miliona $ je svakako primetan kada su oni očajni efekti u pitanju. Sve u svemu bedna realizacija, naslućujem prosečne knjige. Načeta je zanimljiva antiutopijska ideja koju je progutao ljubavni trougao a la "Twilight". Da nije bilo prelepe i predivne Jennifer Lawrence, koja je oslična glumica, film bi bio još gori. Ali eto, zbog nje, barem nešto vredi.

5-/10
Korisnikov avatar
By V25
Najbolji Vin Trierov film po mom mišljenju. I jedan od retkih koji vrede iz njegovog opusa :)
Korisnikov avatar
By IriS
^i, kako izgledaju sise Kate Winslet u 3D? :lol:
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!