Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by *deni*hvala *deni*Originally posted by crawenObaska to zrtvovanje zarad covecanstva, mene su u tom filmu stvarno dotakli oni krajnje ljudski elementi : usamljenost u pustom gradu,odlazak svakoga dana na isto mesto u nadi da ce se pojaviti neko od prezivelih, prijateljstvo sa psom, tuga zbog gubitka psa....Originally posted by North
I AM LEGEND
super je film,obavezno ga pogledajte
really?!
meni je film bash skroz bzvz...
a i mrzim kada se glavni likovi, skroz u americhkom fazonu, zrtvuju zarad chovechanstva?!
C'mon!![]()
Divan i topao film...
![]()
Originally posted by ScorpyI ja gledao jutros. Isto tako...nije los ali ono...suvise mi je down ali ne na onaj good way kao sto je "Come Undone" ili filmovi tog tipa.
Nije losh...ima o chemu da se razmishlja, kad zavrshi... Sad zhelim pogledati neku komediju![]()
Originally posted by deckoNisam gledala, ali vec smatram taj rimejk za jeres...
[img]poster[/img]
Rimejk japanskog horora iz 2003. samo snimak je uzasan posto je premijera bila 4. 01. pa na netu ne moze da se nadje dobar kvalitet.
Zanimljiv filmic. Shannyn Sossamon igra gl. ulogu![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!