Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Kakvi su ti to prijatelji...?Tajno neko udruzenje:lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mislim da ta kaseta mozda jos postoji..negde na tavanu:misli:

Cak i Letnja prica:eya:,samo kad bih znao da prebacujem sa VHS na DVD:D
Korisnikov avatar
By zozefin st
e mene zanima naslov filma koji sam gledala pre nekoliko godina...
znam samo toliko da peta vilson igra glavnu ulogu, glumi detektivku koja je lezbejka, istrazuje ubistvo neke zene, i na kraju ona postane osumnjicena... kolko se secam...
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Tungi

Imam ja Letnju pricu :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja već godinama bezuspešno tragam za filmom " Deset malih crnaca ", snimljenom po romanu Agate Kristi.
Korisnikov avatar
By castor
film je o nekim gej skinsima iz argentine. bio na festu pre par godina.
toliko znam.help?
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by *deni*

Ja već godinama bezuspešno tragam za filmom " Deset malih crnaca ", snimljenom po romanu Agate Kristi.
Slika

ako je ovo to,imaš na rapidserbia...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by castor

film je o nekim gej skinsima iz argentine. bio na festu pre par godina.
toliko znam.help?
probaj sa pretragom na tlavideo.com-imaju i tamo pretražnik,pa možda ti se posreći...:srbin:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Li

I ja trazim jedan film...
Secam se da neki lik pljacka kucu sa nekom zenskom i unutra je bila neka devojcica koju je upucao.
Kasnije saznaje da je prezivela i da je smestena u domu za ometene u razvoju jer se nije oporavila posle pucnja (valjda je u glavu pogodio)...
i onda krene da je obilazi svakog dana i zaljubi se u nju (u medjuvremenu je porasla)... i valjda je kasnije ukrade iz tog doma i krene da brine o njoj...
ma mnogo tuzan film, mislim da je ukapirala da je on voli i da mu je uzvratila ljubav.
Ako nije kasno za odgovor (prošlo je 5 meseci) to je španski film La madre muerta, režirao Juanma Bajo Ulloa.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by mitrandir
Originally posted by Tungi

Imam ja Letnju pricu :D
Zezas me??:shok2:Zasto ja tek sad ovo vidim? :drama:

Pa kad cu moci da dobijem? :eya: Jal da dolazim u KG?:shmi:
Korisnikov avatar
By Tungi
:pucaodsmeha:

Dobro,kad mogu da se nadam? :lol:

VHS ili DVD?:)
Korisnikov avatar
By Torry
rumunski film je u pitanju, dvojica momaka u glanoj ulozi, na kraju filma jedan umire a drugi zbog secanja na njega otvara neki restoran

to je sve sto znam

hvala unapred
Korisnikov avatar
By Madonna
nije film nego crtani a možda i knjiga neki nekom traže srce a nijdno ne odgovara, jedno je. omg znam! :raDOSNICE:
Korisnikov avatar
By bas bleu
film
strani
secam se samo sledeceg dijaloga o nekakvoj slici koji se nekoliko puta ponavlja u filmu a ide recimo ovako:

man1: is that jesus?
man2: no, that's his mother.
man1: ugly bitch.
Secam se kada se otvorio onaj veliki video klub M2 u Grcica Milenka gde su mogli da se kupuju jeftini filmovi na DVDu, pocele su reklame na TVu za neke od tih filmova.
Problem je sto vec nekoliko dana ne mogu da izbacim secanje o jednoj reklami i nigde na netu ne mogu da nadjem koji je to film pa se nadam da ce neko od vas uspeti da se seti kako se taj film zove po mom (vise nego bednom) opisu te reklame...

Prica valjda ide kako je glumacka trupa otisla kod nekog grofa (film je iz perioda ili kraj devedestih ili pocetak 21. veka, mislim da je francuski ali nisam siguran) da njegovom sinu odigra predstavu i tu se valjda nesto desava...

Znam da je opis vise nego jadan ali to je bukvalno sve cega se secam a nmg da izbacim potrebu da odgledam taj film iz glave...

PLEASE HELP!!!
Onaj ko nadje ime filma dobija free blowjob :nono:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jel film iz tog perioda ili je smešten u taj period. Jer ako je smešten, veze nemam, ali ako je tada nešto snimljen onda mi na pamet pada jedino...

Vatel (2000) - Gérard Depardieu, Uma Thurman i gomila drugog poznatog sveta

''

...a i jedan francuski film koji nit znam kako se zove u originalu niti znam kako su ga preveli.. Nešto mi se po glavi motaju "Dvorske spletke", mada mislim da sam to izmislila. Na traileru je bila gomila nekog kostimiranog sveta koji trčkara po holovima nekog dvorca i baca pohotne poglede u kameru pri close-upu. Mada kontam da pre misliš na to nego na "Vatela".
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ne, film je u modernom vremenu, grof je samo kao titula, uopste nije kostimiran i nema poznate glumce....

To je neki triler/horor...

Ali hvala, u svakom slucaju...
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Aaaaaaaaaaaaaaa nmg da verujem.... to je to....... Jbg, sada vidim da nije grof nego milioner, ali bitno je da sada znam kako se film zove... Neizmerno hvala!!!!

P.S.:Gledao sam Haute Tension (Switchblade romance)
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Seca li se neko mozda imena filma koji je pre par godina bio na B92 - prica je o dva momka, jednom je otac nasilan pa cesto prespava kod ovog drugog, koji zivi sam sa majkom. Film je valjda britanski, oni se na kraju skontaju, a to saznaju i roditelji... Tu je i neka opicena drugarica koja je cesto uradjena ili pije, ne secam se tacno... Simpatican film, jednostavan...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja b'rekla da je to Beautiful Thing (1995).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!