Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352111#p2352111]Galateja napisao:[/url]^
Kako se tebi dopao Na putu?
Meni se baš dopao i prijao mi u tom trenutku.

Malo je rediteljski...trapav na momente (kad ga ona pita "Šta se to dogodilo s nama?" - pa, ženo mila (na rediteljku mislim) - dal to pre toga nisi predstavila da je više nego svima očigledno)...i tako, još par nekih (scena bajrama u kući kad ti nona polude i krene da pičkara sve okolo, npr, onda ona tršava sa televizije koja iz čista mira od umerene, moderne i racionalne krene da brani čovekov izbor: "Čim neko krene da pokazuje religijska osećanja, on je vama fanatik", a do tada u filmu ONA je takva bila), pa delovi sa Mirjanom Karanović (koja mi se tu u filmu ič ne sviđa)

Ali generalno mi se baš dopao :D A najviše glavna glumica, mislim da je bila sjajna. Zaboravih joj ime.
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352221#p2352221]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2352111#p2352111]Galateja napisao:[/url]^
Kako se tebi dopao Na putu?
Meni se baš dopao i prijao mi u tom trenutku.

Malo je rediteljski...trapav na momente (kad ga ona pita "Šta se to dogodilo s nama?" - pa, ženo mila (na rediteljku mislim) - dal to pre toga nisi predstavila da je više nego svima očigledno)...i tako, još par nekih (scena bajrama u kući kad ti nona polude i krene da pičkara sve okolo, npr, onda ona tršava sa televizije koja iz čista mira od umerene, moderne i racionalne krene da brani čovekov izbor: "Čim neko krene da pokazuje religijska osećanja, on je vama fanatik", a do tada u filmu ONA je takva bila), pa delovi sa Mirjanom Karanović (koja mi se tu u filmu ič ne sviđa)

Ali generalno mi se baš dopao :D A najviše glavna glumica, mislim da je bila sjajna. Zaboravih joj ime.
Zrinka Cvitešić se zove glumica. Ona je Hrvatica i privatno priča zagrebačkim akcentom, a u filmu skroz skinula bosanski. :D

I meni se baš dopao. I prijao. A Žbanićki je to tek drugi dugometražni film, išlifovaće se ona. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
A kako ti se dopao Sebastian Cavazza?

:sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Momak od tršave, zaboravio sam kako se zove u filmu.
Kafedzija.
Korisnikov avatar
By Galateja
Da, da, on je.
A kako je ti zoveš 'tršava' je Nina Violić i ona je igrala muškobanjastu devojku u Fine mrtve djevojke, a to si sigurno gledao. :D Kao da nije ista osoba.
Korisnikov avatar
By Mars
Sigurno nisam gledao :lol:
Ali hoću nekad.
Korisnikov avatar
By DEXI70
eee sa kakvim mi medjedom u kuci zivot prodje kukala mi majka

lepota poroka
Korisnikov avatar
By Markiza
Stoj....stoj...vi znate da ja nikada u svom kratkom i dosadnom životu nisam letovala u kampu. Vi znate da se ja bojim bubica, mrvica, mušica, zmija i uopšte svih tih malih bića koja lete ili gamižu. Ha...ne dolazi u obzir da idem u kamp...nema kamp...nema!!
Milena Dravić u Nije lako sa muškarcima
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!