- 23 Feb 2009, 06:40
wow kakva ekipa domacina za musku ulogu najezio sam se skroz. Ben Kingsley
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by ::fy::Ja sam gledala samo poslednjih sat vremena tako da to nisam videla...
I Milk osvojio prvog Oskara...odličan govor pisca Dustin Lance Black-a posvećen LGBT populaciji...na žalost, ako ste dodelu pratili na RTS-u niste mogli da čujete prevod jer je voditelj prestao da prevodi u tom trenutku i počeo da priča nebuloze.
Originally posted by walt333Ne chini ti se.
5.Da li se meni jedinom cini da se Dzenifer Eniston poprilicno neprijatno osecala na bini dok je citala nominovane? Da li je to bilo zbog Breda i Andzi? ili sam ja to umislio
Originally posted by SixtoA što da ih bude sramota?Originally posted by 2Q2Bstr8Boze ko je sve dobijao ovih godina, treba da ih bude sramota!
ovo joj je 15. nominacija, to je najviše koliko je neko puta nominovan u karijeri.
Originally posted by iWanna
WOW
Sean Penn
Kate Winslet:love:
hmm jel ona na kraju kaze "and to the Academy-fuck you so much!"? ili sam to samo ja cuo
Originally posted by deran
Meni je za čudo to što se ja tako lepo osećam i danas,kao da mi je neko od rodbine tamo učestvovao i pobedio...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!