Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
wow kakva ekipa domacina za musku ulogu najezio sam se skroz. Ben Kingsley :love:
Korisnikov avatar
By Paki
Majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :pinknaocari: :zastava:
Korisnikov avatar
By deran
I Šon-veče je kompletno...

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Zao mi ipak malo Mikija Rurka mada koliko ga dugo nismo videli i ovo je sjajan uspeh. Milk je ikona celom svetu posle ovog filma,mnogi ce nauciti iz njegovog primera
Korisnikov avatar
By deran
Dakle,suma summarum-stranci poharali Holivud-od voditelja,pa nadalje....:srbin:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ::fy::
I Milk osvojio prvog Oskara...odličan govor pisca Dustin Lance Black-a posvećen LGBT populaciji...na žalost, ako ste dodelu pratili na RTS-u niste mogli da čujete prevod jer je voditelj prestao da prevodi u tom trenutku i počeo da priča nebuloze.
Ja sam gledala samo poslednjih sat vremena tako da to nisam videla...

Ali preveo je ono sto je rekao Son Pen mada se nekako zagrcnuo... :lol:

Nadam se da ce biti i veceras u skracenoj verziji :lukavi:

:zastava:
By biotherm
''

Dustin Lance Black’s Moving Acceptance Speech

February 22, 2009 by Sarah

Milk’s screenwriter, Dustin Lance Black, just gave the most incredible acceptance speech after being awarded Best Original Screenplay tonight at the Academy Awards. glaadBLOG is proud to present it here in its entirety.

Oh my God. This was, um. This was not an easy film to make. First off, I have to thank Cleve Jones and Anne Kronenberg and all the real-life people who shared their stories with me. And, um, Gus Van Sant, Sean Penn, Emile Hirsch, Josh Brolin, James Franco, and our entire cast, my producers, Dan Jinks and Bruce Cohen, everyone at Groundswell and Focus, for taking on the challenge of telling this life-saving story. When I was 13 years old, my beautiful mother and my father moved me from a conservative Mormon home in San Antonio, Texas to California and I heard the story of Harvey Milk. And it gave me hope. It gave me the hope to live my life, it gave me the hope to one day live my life openly as who I am and that maybe even I could fall in love and one day get married.

(He chokes up, audience begins to applaud.)

I want to thank my mom who has always loved me for who I am, even when there was pressure not to. But most of all, if Harvey had not been taken from us 30 years ago, I think he’d want me to say to all of the gay and lesbian kids out there tonight who have been told that they are less than by their churches or by the government or by their families that you are beautiful, wonderful creatures of value and that no matter what anyone tells you, God does love you and that very soon, I promise you, you will have equal rights, federally, across this great nation of ours.

(Wild applause from the audience.)

Thank you, thank you, and thank you God for giving us Harvey Milk.
Korisnikov avatar
By walt333
gledao oskare i uzivao, i moji najveci utisci podeljeni u kategoriju pozitivnih i negativnikh

POZITIVNi:sunce:

1. prvo to sto su svi moji favoriti u cetiri glumacke kategorije pobedili

2. Dustin Lance Black dobija oskara za najbolji napisani scenario u svom govoru vidno uzbudjen naglasava da je ponosni gej i izgovara Thank you, thank you, and thank you God for giving us Harvey Milk.. URA

3. Hit Ledzeru dodeljuju posthumno oskara, svi ustaju, i na ivici su suza, nagradu primaju njegova sestra, majka i otac, drzeci prelep govor. Scena te veceri koja me najvise raznezila

4. Kejt Vinslet dobija oskara za The reader, prelepa kao i uvek, na ivici suza, govori isto ono sto bih i ja rekao da sam kao mali drzao sampon i vezbao svoj govor.

5. Son Penu oskar za ulogu Harvija Milka, i jasno na kraju govora izgovara da svako ko je na njegovu ulogu gledao sa mrznjom i svako ko je glasao protiv gay brakova treba ponovo dobro da razmisli. URA za Sona

6. Cela ekipa iz slumdog milionaira sa uzom rodbinom, totalno su odudarali i uneli puno zivosti u ceo taj nafurani odeljak sa zvezdama. Mnogo su mi bili zabavni

7. Hju Dzekmen kao voditelj potpuno neodoljiv kao i uvek,

8. Par veoma lepo obucenih zvezda od kojih su mi Kate Winslet od glumica bila najelegatnija, a od muskaraca Daniel Craig koji je pokazao kako muskarac u elegatnom odelu moze da nacini jebozovnohg muskarca u jos jebozovnijeg

9. Meril Strip iako nije dobila oskara svi su se prema njoj ophodili kao da je i za oskara previse dobra. Nekoliko puta ukazano duzno postovanje prema kraljici, sto je ucinila i Kejt koja je u svom govoru rekla da treba sve nominovane glumice da budu pocastvovane sto su se nasle u istom kosu sa velikom Meril Strip

10. kada je Kvin Latifa pevala neku jako tuznu pesmu a u pozadini isle slike filmskih velikana preminulih prosle godine, ukljucujuci takve velicine kaki su Carston heston, Entoni Migela, Sidni Polak i bozanstveni POL NJUMEN

Negativni :zacepi:

1. neke zvezde i dalje misle da je lepo da skinu zavesu i da je namotaju u nadi da to izgleda kao haljina

2. Bred Pit i Angelina Jolie zaista ne znam koji im je kurac. sta su oni umislili. Oboje kao na nekom nivou, na crvenom tepihu nista nisu zeleli da komentarisu, za razliku od Meril koja je takva velicina a opet joj nije tesko da poprica sa voditeljima i da im prizna da joj nije tesko da izabere haljinu samo je bitno da moze da se uvuce u nju

3. komentatori su bili bljah, a jos vise iritira sto su neki delovi iz govora Dustin Lance Black nisu prevedeni, a kada je Son pricao o gej brakovima, napravila se poprilicno duga i neprijatna tisina, jer ocigledno nije bio siguran da li mu je dozvoljeno da to prevede. posle je kao nesto smadrljao

4. Bijons, ko zvao ovu kurvetinu bez stila na dodelu oskara?

5.Da li se meni jedinom cini da se Dzenifer Eniston poprilicno neprijatno osecala na bini dok je citala nominovane? Da li je to bilo zbog Breda i Andzi? ili sam ja to umislio
Korisnikov avatar
By walt333
Znam gledao sam dodelu sta reci i nemu i Sonu penu hvala im punno nego:hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail: :hail:
:kissing: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hail2: :hiphip:
:grouphug: :grouphug: :grouphug: :hiphip: :hiphip: :kralj: :kralj: :kralj:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bas sam srecan zbog Penelope i Kejt :yay: :

Slika
Slika

''

''
By Sixto
AVALONE DJE SU ALJINE, STIKLE, TASNICE I NAKIT!? :mad:
By Sixto
Koliko je puta mucena Meril Strip izvisila za Oskara!?
Sto je vise zaobilaze ona pravi sve bolje role!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ovo joj je 15. nominacija, to je najviše koliko je neko puta nominovan u karijeri.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by walt333

5.Da li se meni jedinom cini da se Dzenifer Eniston poprilicno neprijatno osecala na bini dok je citala nominovane? Da li je to bilo zbog Breda i Andzi? ili sam ja to umislio
Ne chini ti se. :)
Ja imao utisak da je na ivici nervnog sloma. :lol: Onu kovertu je rasparchala samo tako.

Btw, hvala Bogu na kablovskoj i na HRT-u, u nedostatku drugih kanala, te nisam morao da pratim prenos na RTS-u. :hail:
By Sixto
Originally posted by 2Q2Bstr8
ovo joj je 15. nominacija, to je najviše koliko je neko puta nominovan u karijeri.
Boze ko je sve dobijao ovih godina, treba da ih bude sramota!
By iWanna
WOW
Sean Penn :love:
Kate Winslet:love:

:radosnice:

Originally posted by Sunce
''

hmm jel ona na kraju kaze "and to the Academy-fuck you so much!"? ili sam to samo ja cuo
Korisnikov avatar
By Gaga
..meni je bash bilo interesantno..drugachije..puno intimnije nego poslednjih godina...

..samo me Beyonce nervira..svake godine peva...strashno...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Sixto
A što da ih bude sramota?

Ona je dobila 2 ako se ne varam?
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by iWanna
WOW
Sean Penn :love:
Kate Winslet:love:

:radosnice:

hmm jel ona na kraju kaze "and to the Academy-fuck you so much!"? ili sam to samo ja cuo

:trep: :trep: :trep: :trep:
Mislim da si to samo ti cuo. Ja cujem thank you so much i sam prenos kasni sedam sekundi da bi izgovorene psovke mogle da se saseku. Tako da je cak i nemoguce da si cuo to sto si cuo

Meni je interesatno to sto muzu samo poljubac u obraz, a reziseru poljubac u usta, Vidi se ko joj je bio drazi sinoc
Korisnikov avatar
By deran
Meni je za čudo to što se ja tako lepo osećam i danas,kao da mi je neko od rodbine tamo učestvovao i pobedio...:lood:
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by deran
Meni je za čudo to što se ja tako lepo osećam i danas,kao da mi je neko od rodbine tamo učestvovao i pobedio... :lood:

I ja, kao da ce ovo nesto drasticno da promeni stvari a znam da nece nista, Ali ne mogu da se suzdruzim baaas sam srecan:zvezda: :zvezda: :zvezda:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Sixto
očigledno bolji od nje.
Korisnikov avatar
By gorilica
Bice da si jedina. :)
Mada iskreno, ni meni se nije previshe dopala ceremonija izuzev par finih komentara Stiv Martina i josh nekih, ali sam generalno zadovoljan nagradama ove godine.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by jugoslovenka
Razocarana sam Oskarom!
Bruka i sramota!

zasto?
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni je jako brzo proslo. Nedostaju mi inserti. Cini mi se da su nekada inserti bili duzi, da su prenosili izraze lica nominovanih dok su inserti isli. Inace, nedostajale su mi boje na sceni. Drap, sivkasta i braon u kombinaciji bas i ne idu (nisam rekao da bi mi se drecavo dopalo). No, dobro: glavna zamerka je sto je kratko trajalo. Tako kratka obracanja za nesto sto im je najsladje.
Korisnikov avatar
By deran
Ma nije kratko trajalo-aman taman...i bilo je različito u odnosu na ranije godine,i meni se baš to dopalo,pa čak i način dodele glumcima...

Sve u svemu,sjajno...:sunce:
Korisnikov avatar
By starky
Ja sam po prvi put zadovoljna svim nagradama...bas nekako po mom ukusu,a i po srcu...Kate Winslet :leviathan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!