Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
mikka
Nox, slazem se da ni meni ne znace puno sve nagrade sveta, ako mi se umetnik ne svidi, ali po mom iskustvu, nagrade su umele biti dobra referenca sta vredi pogledati, ili izdvojiti iz mase predloga.![]()
A istina je da medju njima ima i onih koje bih nazvao "promasajima", i da ne prevagnu cisto umetnicki kriterijumi, ali to generalno stoji u vezi sa nagradama, ne samo filmskim.
Originally posted by UlixA Beleske o skandalu? Meni je tu vise nego perfektna.
Judy Dench je sjajna glumica i kad spava. Kada cujem njeno ime, setim se dve uloge: u film Iris i u filmu Tea with Mussolini.
Originally posted by SunceDa navedem i Ralph Fiennes-a. On mi je i nevidjeno sexy.
Glumci:
Jeremy Irons (zadnje sto sam pogledao sa njim je Ukradena lepota. On mi je odlican u svakom filmu)
Marlon Brando - dovoljno je samo pogledati Poslednji tango u Parizu.
Daniel Day-Lewis (Moje levo stopalo)
Mathieu Kasovitz - Cudesna sudbina Amelije Pulen, Diskretni heroj
Melvil Poupaud - Le Temps qui reste (Time to Leave)
Javier Bardem - Zivo meso, Sunka, sunka, Ljubav u Barseloni itd.
Originally posted by IriSDa nismo slucajno rodjeni istog dana? Ti i ja znamo odgovor. Anthony Hopkins, kako sam njega zaboravio?
od glumaca no.1 je Anthony Hopkins. volim i Daniel Day Lewis-a i Haviera Bardema.
Ralph Fiennes mi je u svakom filmu potpuno poseban.
Originally posted by .: Deep Dark Sin :.Da, zaboravio sam nekako na taj film. Sjajna je i tu. Mozda ga se nisam setio zato sto je i Kejt bila fenomenalna, pa sad kad malo razmislim... tesko mi je da se odlucim koja je bolja.Originally posted by UlixA Beleske o skandalu? Meni je tu vise nego perfektna.
Judy Dench je sjajna glumica i kad spava. Kada cujem njeno ime, setim se dve uloge: u film Iris i u filmu Tea with Mussolini.
Obozavam i Cate Blanchett (i zato su mi "beleske" san snova).
Originally posted by Suncepre svega Bice skoro propast sveta, tu je i sam pogled na nju jako potresan, a kamoli ceo film. Cenim je i zbog drugih filmova, i zbog ljubavnog slucaja(mada nikad nisam imao priliku da ga odgledam celog, uvek sam ga hvatao od pola). volim je i kao knjizevnicu i kao osobu, pa sam i zbog toga malo pristrasanOriginally posted by walt333
Od domacih Eva RasKoje njene uloge, zasto?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!