Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mahnitu
Meni su svi likovi iz Enterprajza super, osim tunjave Hosi od cijeg karaktera vidimo samo fobije. I onaj hint da "posebno brine" za Trevisa nije ispostovan u E2 epizodi.

Malkolm se nije zenio u E2, definitivno je sumnjiv :)

"Remind me not to buy a car from you", Floks oterao Takera na spavanje :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Mahnitu
Meni su pre dve sezone bile super. Svidja mi se sto je sad Arcer ispizdeo i postao suroviji, cak je i razvalio Durasa kad mu se popeo na kurac :smeh:

Ova fora sa pet Xindi rasa mi se uopste ne svidja. Prvo je u onoj epizodi "Dear doctor" Phlox rekao da je cudno da dve vrste humanoida mogu da evoluiraju zajedno a da ne pokusaju da se medjusobno istrebe. Insekti i reptili su upadljivo odbojniji i agresivniji dok primati predstavljaju glas razuma... right. I kako je uopste moguce da delfini, koji ne izlaze iz vode, naprave ratni brod :serlok:
meni se apsolutno ne dopada sto je Arcer postao neki taf gaj koji donosi odluke kao sto je ona kada je morao da otme worp... ne znam da li se secate... xindi, oruzje... bla bla bla... i zadesio se onaj mali jadni svemirski brodic ciji je worp jedina stvar koja ih vraca kuci na vreme, jer im isticu zalihe hrane, naravno... I Arcer im je na prevaru oteo worp da bi na vreme stigao na sastanak sa Degrom. katastrofa. mnogo sam se smorila, jer nije u redu otimati tudje. a uostalom, takve stvari nikada nisam videla u Voyager-u. :durenje:

Vatreni fan Voyager-a :goJaneway:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Kiseli
A ja sam beznadežno zaljubljen u ovu budalu. :) Ta razmišljanja, taj humor.... :drama:

Slika

:love:

:lol: :up: najjaci je stvarno.... njegovo durenje mi je najsladje....
nego, ne znam da li se iko seca kako je on sebe nazvao? ?

nego, pored njega... obozavam Janeway-icu, 7 of 9 i Tuvoc-a (njegov hladnokrvni sarm mi nikada nece dosaditi).
Najvise me iritiraju Archer i Trip iz ENT-a...

Omilljena vrsta: Borg :rock: :borg:... a najiritantnija... pa nemam pojma... maybe Klingonci... mada se i ne secam nesto...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by reveal
nego, ne znam da li se iko seca kako je on sebe nazvao? ?
Mislim da je bilo doktor Švarcer ili tako nešto, pa je virtuelna devojka rekla "Švarcer, kako to muževno zvuči, kao pravi junak"
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by reveal
Originally posted by Mahnitu
Meni su pre dve sezone bile super. Svidja mi se sto je sad Arcer ispizdeo i postao suroviji, cak je i razvalio Durasa kad mu se popeo na kurac :smeh:

Ova fora sa pet Xindi rasa mi se uopste ne svidja. Prvo je u onoj epizodi "Dear doctor" Phlox rekao da je cudno da dve vrste humanoida mogu da evoluiraju zajedno a da ne pokusaju da se medjusobno istrebe. Insekti i reptili su upadljivo odbojniji i agresivniji dok primati predstavljaju glas razuma... right. I kako je uopste moguce da delfini, koji ne izlaze iz vode, naprave ratni brod :serlok:
meni se apsolutno ne dopada sto je Arcer postao neki taf gaj koji donosi odluke kao sto je ona kada je morao da otme worp... ne znam da li se secate... xindi, oruzje... bla bla bla... i zadesio se onaj mali jadni svemirski brodic ciji je worp jedina stvar koja ih vraca kuci na vreme, jer im isticu zalihe hrane, naravno... I Arcer im je na prevaru oteo worp da bi na vreme stigao na sastanak sa Degrom. katastrofa. mnogo sam se smorila, jer nije u redu otimati tudje. a uostalom, takve stvari nikada nisam videla u Voyager-u. :durenje:

Vatreni fan Voyager-a :goJaneway:
Pa Voyager je isao vorp 10, savrsentvo Federacije 24. veka (doduse nisam nikad gledao), NX-01 nije mogao da se juri sa svim nevaljalcima, ekspans je bio divlji zapad galaksije a i sudbina Zemlje je bila u pitanju :) Arcerove moralne dileme su bile dobro pokrivene u seriji :up: Trip je super, bas dobro definisan karakter. T'Pol nije vise bitchy kao na pocetku, sve mi se manje svidja :(
Korisnikov avatar
By Mortis
Vrhunska ironija je poslednja epizoda Vojadzera, Doca se zeni stvarnom zenom (plavusa od krvi i mesa... hmm... i silikona), i pominje da je odabrao ime Dzo.
Korisnikov avatar
By reveal
sa konstatacijom o T'Pol se vise nego slazem... "narkomanka" je pocela da ima osecaje :lol: ... salim se... vise mi se svidja kada je hladnokrvna kuchkinss.... (fenomenalan mi je taj trip da u svakoj seriji mora da postoji neki vulkanac/ka... :surfer: )

a sto se tice Tripa... previse je nezreo za nekoga ko treba da predstavlja sjajnog inzenjera itd... njegovi tripovi kada je kenjao Degri su me izludeli.. jbt, co'ece zar ne vidis da hoce da pomogne.... totalno je nezreo...
a sto se tice moralnih dilemi Archera.... hm... pretpostavljam da Janeway nikada nije ni morala da dolazi u dilemme te vrste jer imaju savrsen brod, koji se sam od sebe popravlja u vecini slucajeva... imali su ekcesa vise nego u jednoj borbi ali nista slicno Enterprajzu... i zato kazem da nije morala da dolazi u dileme te vrste... a i na ENT-u je umrlo tipa 18 clanova posade... a u VOY-u ako je i tri... kapirate me?

nego, nisam gledala poslednje epizode Voyagera... (hvala na obavijesti o doktoru :durenje: ) ... planiram da uzmem svih sedam serijala pa lepo natanane ispocetka... :vegi:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kako to uzmes?

E bas super sto si se ukljucila :)

Bas zato sto je sjajan inzenjer, Trip je pomalo nerd. Nekoliko puta je pomenuo da je imao probleme sa zenama a i "prvi kontakt" sa tastom je iskoristio da joj popravi hladnjak :lol: Btw, odlicna epizoda "Home". Mislim da bi Trip i Malkolm bili idealan par, bas se dobro razumeju ;)

Arcer me izludjivao prve dve sezone kad sretne druge vrste i iskezi se da karminom umaze usi "mi smo istrazivaci sa Zemlje, ajde da se druzimo". Sad je bas kul.
Korisnikov avatar
By Mortis
Epska scena, Enterprajz leti nisko iznad Njujorka, sa sve Empajer Stejtom iza, a na isti nalecu STUKE, opremljene nekim plazma cudima, jel. I onda useru sa fotonskim torpedima koje raznesu gnezdo negativaca, jer sam vidjao vece eksplozije u kaubojcima! Fotonsko torpedo je jace od atomske bombe, ljudi! Trebalo je da sravni ceo Njujork sa zemljom!
Korisnikov avatar
By reveal
:lol: :lol: :lol: :lol:
stvarno je scena za pamcenje..... :lol:

al dobro, sta sad... bilo je vise takvih bisera... ipAk je to fikcija, za sada. ent je polako poceo da smara... sada ce da obavljaju zadatke u neposrednoj blizini sucevog sistema i ono... nije to to.
a sto se tice epizode "Home", bila je do jaja.... zao mi je jedino sto se T'Pol udala :no: .... smuvace se ona i Trip... moraju! :go:

Voyager cu da uzmem od nekog lika... veze veze vezice i to.... :napitak: (ako je jos neko zainteresovan... u2u)
Korisnikov avatar
By Mortis
Ako bi da uzivas u Borgu, uzmi od 4. sezone. Ja imam prve dve na cdima i jbt, gde je borg? Ujedno, tad Jeri Ryan ima svoj veliki ulazak na scenu.
By Çâðê_DUP
Ma Vojadžer je super i sve to, možda mi je čak i najjači serijal, ne mogu da odlučim a nije ni bitno, no dve su stvari sigurne:
1. Koliko sam Borgova očekivao, video sam neki prcvoljak....al` kapiram da su Borgovi toliko jaki da nisu ni sami znali kako da ih čupaju iz nekih eventualnih situacija, da ih je bilo više.
2. Ima definitivno najviše treša, a moj omiljeni je kada Paris, negde u prvoj ili drugoj sezoni, testira nekakav trans-warp, koji su smislili na svoju ruku, pa se po povratku na Vojadžer nešto u njemu promenilo, te je kidnapovao kapetanicu i nju takođe izložio tom trans-sranju. Elem, do kraja epizode su njih dvoje mutirali u nekakve guštere i imali su bebu na nekoj planeti! :lol: O koliko sam se samo smejao uz ovu epizodu. :)
Korisnikov avatar
By reveal
Borg :love:

volela bih da me asimiliraju... :love:

btw, Janeway i Paris.... :smeh: :smeh: :smeh:

Ne znam, ja sam ih nekako uvek sparivala u glavi... kombinacija, Janeway i Chakotay, pa Paris i Bellana, Nelix i Kes, Tuvok i Kim :lol: , a 70f9... nju cuvam za sebe :mljac:

Jeste li vi imali takve tripove?
Korisnikov avatar
By Mortis
Gang bang in engineering, so hot the warp core overheats?

(ovo je neprevodivo...)

:smeh:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da su bili vodozemci a ne gušteri...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
"The creatures into which Paris and Janeway "evolve" were based on salamanders. According to members of the writing staff, they thought it might be more interesting to have the cycle of evolution go "full circle" and back to Humans' primitive roots rather than a "large-brained, glowing human" as one might expect."

Epizoda se zvala "Threshold", po fanovima i producentima, ubedljivo najgora u poslednjih nekoliko serijala. Kasnije su namerno ignorisali te dogadjaje.

Ne kazem da nije imala umetnicku vrednost :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Mortis
Epska scena, Enterprajz leti nisko iznad Njujorka, sa sve Empajer Stejtom iza, a na isti nalecu STUKE, opremljene nekim plazma cudima, jel. I onda useru sa fotonskim torpedima koje raznesu gnezdo negativaca, jer sam vidjao vece eksplozije u kaubojcima! Fotonsko torpedo je jace od atomske bombe, ljudi! Trebalo je da sravni ceo Njujork sa zemljom!
T'Pol je ranije koristila "uzan snop" ili nesto slicno da ne bi previse ostetila onaj brodic kad su otimali vorp jezgro . Mozda je to i ovde bio slucaj.
By Çâðê_DUP
Originally posted by jukie
Ja mislim da su bili vodozemci a ne gušteri...

Tačno!
Ovoga sam se setio pre 2-3 sata i pomislio kako ćeš me ispraviti. :D
Korisnikov avatar
By Mortis
Zasto ovog vikenda nije bilo bloka enterprajza na Avali?
Korisnikov avatar
By gorilica
‚‚ Razmišljao sam. Možda nije moguće usavršiti ljude.
Kibernetika.
Umetni oblici života.
Sumnjam da ću sam završiti posao. Možda potraje naraštaj ili dva...*

i tako je nastao Data. :D
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Da bi Bret imao sta da glumi ;)

Ne znam za reprize, prespavao sam vikend

Shran ponovo :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Jel neko zna šta je u planu da se pusti nakon Enterprise-a, budući da ide poslednja sezona?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kada sam svojevremeno stavio avatar 7of9 u Borg fazi ljudi osuse drvlje i kamenje po meni :shocked: . Nije odgovarao njihovim estetskim kriterijumima :hand: .
Elem, od 3 serijala koje sam komplet odgledao (VOY, TNG, ENT) Voyager je ubedljivo najbolji :hail: :hail: :hail: . Meni se upravo ta hronoloska povezanost izmedju epizoda, koju je neko pominjao kao manu, svidja. Pored toga Borg mi je omiljena rasa :love: , tako da imam par dobrih razloga da izdvojim VOY.
"Scorpion" (1. i 2. deo) ubedljivo najbolje epizode.
Doktor i 7of9 and Borg rules:yes: :hail: :love: !!!
NOX
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Mracni odraz :wow: Pravo osvezenje, veceras drugi deo.

Floks: "Would you kindly die?" :lol:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Sutra uvece poslednja epizoda :(
Korisnikov avatar
By Mortis
Dobro, mozda cemo krenuti da snimamo epizode sa torrenta i diskutujemo o istim ne po redosledu prikazivanja vec po onome sto nam se dopalo/nije dopalo kod njih.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Ova poslednja mi se uopste ne svidja. I skroz je bezveze sto su otkazali seriju i preskocili rat sa Romulancima.

Epizoda sa bebom je bas bila dirljiva :placko:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Nocturnal
Kada sam svojevremeno stavio avatar 7of9 u Borg fazi ljudi osuse drvlje i kamenje po meni :shocked: . Nije odgovarao njihovim estetskim kriterijumima :hand: .
Elem, od 3 serijala koje sam komplet odgledao (VOY, TNG, ENT) Voyager je ubedljivo najbolji :hail: :hail: :hail: . Meni se upravo ta hronoloska povezanost izmedju epizoda, koju je neko pominjao kao manu, svidja. Pored toga Borg mi je omiljena rasa :love: , tako da imam par dobrih razloga da izdvojim VOY.
"Scorpion" (1. i 2. deo) ubedljivo najbolje epizode.
Doktor i 7of9 and Borg rules:yes: :hail: :love: !!!
NOX
ti si moj covek... :lizalica:
By жњ
i dalje mi nedostaje.. :sigh:

mada sam se ugojila dve-tri kile grickajuci svake veceri za vreme serije.. ne mere bez cokolade :njam:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!