Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Black Swan

Da
32
67%
Ne
16
33%
Korisnikov avatar
By Kittrie
ne ne, extra je kako se i setila svih tih ljudi, i kako je full emotional,
ali se prilicno lose verbalizovala (hocu reci da smatram da moze dosta bolje) u smislu da je dosta ponavljala iste izraze, i to zaredom.. ali razumljivo, simpa :)

a angelina mi je smesna vise, sto UVEK nju snimaju nije mi jasno, mozda sto pravi naizrazajnije face i sva je empaticna. :radosnice:
a ne mogu da je hejtam sta cu. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Uhvatili je jednom kad je stavljala neko mazalo sebi na usta.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Popeye

ma jebes sve to, kako vam se svidio ricky gervais? :D

ja sam plakao od smijeha. plakao! :pucaodsmeha:
ikskuizit!
nisam baš suzu pustila, al' odličan je bio.
a bilo je zabavno i gledati selebritiz kako se meškolje i upinju da izgledaju kao da su above uncomfortable.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^koji rickey sad? :rida:
moracu da istrazim YT sutra.

Originally posted by Mars

Uhvatili je jednom kad je stavljala neko mazalo sebi na usta.
pa jel oni snimaju nju na random ili hvataju TE NEKE moumente? i sto je nisu uFatili kad namesta sise? :jerry:

edit: mislim da sam strahovito pocela da ridam, pustam suze radosnice etc. na ovoj temi. vaj, ou vaj?? :rida:
Korisnikov avatar
By Mars
To ti je bio voditelj programa.

Meni čovek nepoznat.

:povez:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Kittrie

dobro ajde, o natalie.
and don't say i never did u any favors !! :P

ajde ovako:
natalie je meni uber dobra, zgodna, lepa, suptilna, dama u svakom pogledu.. i veoma mila i slatka. bas zraci nekom blagoshcu i stabilnoscu (to volEm, aham). a sigurno se i lepo ljubi i mazi.
znaci idealna za zenu. za zenu u koju se zaljubis i volis je above all.
ali ne zraci mi sexualno, ne zraci mi. mozda zato sto ja u filmu volim da vidim te droce.
kad bih je upoznala, sigurno da bi me nesto preseklo dole, u nekom momentu, pogotovo ako nesto poijemo ili mi ona sipa shpansku musicu u picje.. zato forsiram milu, jer ona zna KVIK PREKIDAC ZA MOJE DUGME. ;)

ali, hajde, natalie.
sad vi !!

(da, dogadja se, i ja i dalje cekam nove eroCkem nazive za.. medjunozje.. dok se ti (da ne bude zabune) DZELAJZA istim bavis manuelno :wundy: )
ako pričate o Nataliji u labudu, onda pak dobro.
ali Natalija u filmu The Closer je neoprostivo jebozovna... molim lepo :smug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by IriS

ako pričate o Nataliji u labudu, onda pak dobro.
ali Natalija u filmu The Closer je neoprostivo jebozovna... molim lepo :smug:
naravno u labudu.
jok u the closer je bas suptilna, dama, i sva zraci blagoscu i stabilnoscu (striptizete). :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ma otkud znam bre više o čemu pričate... ovde svako vodi neku svoju politiku...
kad bih se potrudila da pohvatam bilo kakvu nit, završila bih ko Natalija... raščešane plećke :cut:
Korisnikov avatar
By Kittrie
if u don't read to much to it, indeed yes. :)
Korisnikov avatar
By poison
Klittrie, ti bas zalabudjala....
Korisnikov avatar
By sofia
nije dosadan, ali nista spektakularno
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
crni labud via crne lokve:

Slika

lepo ja rekoh.
preskordiciju odnosno predosećanje budućih događaja zaista jesam imala.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Koliko price oko ovog filma.. Prosto sam se razocarala. Takav je "utisak" ostavio da sam ga zaboravila u roku od 10min. Nista perverzno sto su pricali da ima u filmu ja videla nisam... Nedovrsen, isprazan, sve je smotano nekako na brzinu, sa gomilom nabacanih detalja koji bi trebalo nesto da nam znace. Onaj sex o kome vi pricate? :wtf: Ja sam se samo nadala da ce pasti jos neki sex, da nije to taj wooooooow sex o koje zene pricaju i balave, smehoteka, spustila se ribi na 3sec i to je sex... :shok:
Natali mi je tunjava, takva joj je i uloga, ali mi se ne dopada, nije mi prelepa i nece mi biti objekt fantazija.. :nerd:
Sve u svemu, film je veliko razocaranje, pa makar dobio 16 Oskara.. :sveca:
By STRIPPED
Kao neko ko je u baletskom svetu,mislim da je film SHIT!Sto i sve moje kolege(njih stotinak iz oko 40 razlicitih zemalja sveta)misli isto!

Prikazan je totalno nerealan nacin zivot igraca i funkcija jedne baletske kompanije!Totalni staromodni cliche!Ja sam se smejao skoro tokom celog filma!

No,verujem da je film ostalima verovatno zanimljiv,sto je i bila poenta,a i drugaciji je!Ali od baletskog sveta jedna velika NULA!!!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Šta vam je sve (ili posebno) bilo smešno?
By STRIPPED
svakakvi detalji!
Na pocetku filma direktor ulazi u salu dok traje trening i svi odjednom skidaju grejace sa nogu(vec pri vezbama na stapu gde se telo jos nije zagrejalo),kako bi pokazali da su vredni i da gledaju dali pravilno rade vezbe.To vise izgleda kao staromodna komunisticka ruska baletska skola nego profesionalna baletska kompanija 21 veka!!
Usput im se dere u facu....:"Ovu sezonu pocinjemo labudovim jezerom"...hahaha...(kao oni to ne znaju,a program predstava u svetu izlazi i po 8 meseci ranije.)...i usput im prica o cemu se radi!!!!To ti je isto kao da je boss neke banke usao u kod zaposlenih i rekao sutra dobijamo nove racunare i kaze im:"Treba da pritisnete neko dugme da bi ih startovali"!!!ahahahahah
e mrzi me da pisem vise,ali mogli su da se malo dublje pozabave i udju u detalje da bi i nama film bio dobar!
By Ulix
Originally posted by STRIPPED

svakakvi detalji!
Na pocetku filma direktor ulazi u salu dok traje trening i svi odjednom skidaju grejace sa nogu(vec pri vezbama na stapu gde se telo jos nije zagrejalo),kako bi pokazali da su vredni i da gledaju dali pravilno rade vezbe.To vise izgleda kao staromodna komunisticka ruska baletska skola nego profesionalna baletska kompanija 21 veka!!
Usput im se dere u facu....:"Ovu sezonu pocinjemo labudovim jezerom"...hahaha...(kao oni to ne znaju,a program predstava u svetu izlazi i po 8 meseci ranije.)...i usput im prica o cemu se radi!!!!To ti je isto kao da je boss neke banke usao u kod zaposlenih i rekao sutra dobijamo nove racunare i kaze im:"Treba da pritisnete neko dugme da bi ih startovali"!!!ahahahahah
e mrzi me da pisem vise,ali mogli su da se malo dublje pozabave i udju u detalje da bi i nama film bio dobar!
I ovo ti je glavna zamerika na film? :hypno:
By Hans
Jao, sad svi kao moramo da se pretvaramo kako je taj film neznamkakva umetnost, jer eto, živimo u veku gde smo oguglali na sve lepo pa će jedan 'Black Swan' da nas povrati. Meni je 'Profesorka klavira' mnogo jači film, sa pritom sličnom tematikom i dobrim pristupom obradi odnosa majke i ćerke, ostavlja jači utisak od balerine u delirijumu... :hand:
By Ulix
Originally posted by Hans

Jao, sad svi kao moramo da se pretvaramo kako je taj film neznamkakva umetnost, jer eto, živimo u veku gde smo oguglali na sve lepo pa će jedan 'Black Swan' da nas povrati. Meni je 'Profesorka klavira' mnogo jači film, sa pritom sličnom tematikom i dobrim pristupom obradi odnosa majke i ćerke, ostavlja jači utisak od balerine u delirijumu... :hand:
Profesorka klavira i ovaj filmić ne spadaju u isti filmski univerzum, što se mene tiče, kao što Aronofski naspram Hanekea nije ni za režiranje Hallmarkovih limunadica.

Prosto mi se čini da je glupo reći da je Black Swan sranje zato što u jednom trenutku koreograf objašnjava balerinama o čemu se avaj radi u Labudovom jezeru. Na taj način (sitničarenjem) bismo mogli da diskvalifikujemo manje-više svaki film ikad snimljen. Postoji bar desetak krupnih problema sa tim filmom. Počevši od scenarija.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ulix
Na taj način (sitničarenjem) bismo mogli da diskvalifikujemo manje-više svaki film ikad snimljen.
a uglavnom su takvi komentari ovde bili :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by STRIPPED

Usput im se dere u facu....:"Ovu sezonu pocinjemo labudovim jezerom"...hahaha...(kao oni to ne znaju,a program predstava u svetu izlazi i po 8 meseci ranije.)...i usput im prica o cemu se radi!!!!
Ali to je za drage gledaoce...

Ne može to filmski da se odradi "...8 months earlier" pa kako su tada radili na repertoaru.

Mislim - može, al...

Ja sam mislio na neke druge detalje, NE manjkavosti scenarija koji su prisutni u skoro svakom američkom filmu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Zwezdica

Koliko price oko ovog filma.. Prosto sam se razocarala. Takav je "utisak" ostavio da sam ga zaboravila u roku od 10min. Nista perverzno sto su pricali da ima u filmu ja videla nisam... Nedovrsen, isprazan, sve je smotano nekako na brzinu, sa gomilom nabacanih detalja koji bi trebalo nesto da nam znace. Onaj sex o kome vi pricate? :wtf: Ja sam se samo nadala da ce pasti jos neki sex, da nije to taj wooooooow sex o koje zene pricaju i balave, smehoteka, spustila se ribi na 3sec i to je sex... :shok:
Natali mi je tunjava, takva joj je i uloga, ali mi se ne dopada, nije mi prelepa i nece mi biti objekt fantazija.. :nerd:
Sve u svemu, film je veliko razocaranje, pa makar dobio 16 Oskara.. :sveca:
svaka ti ko u njegosa,
ja sam ga odgledao preko neta jedno vece, nezajuci da se film najavljivao, pa bio u konkurenciji za oskara dza bu, mislio to neki film od pre 5 godina :smeh: posle sam video na tv-u toliko halabuke ni oko cega. nije sranje, al toliko boljih filmova ima, ne znam kako se zove onaj decko sto zeli da postane baletan, a cale ga zajebava da je feget, cini mi se da je u irskoj radnja. taj mi je super.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!