Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
AHAHAHAHAHHAHA

Paz kad mi u milion godina ne bi palo na pamet!

Kakav *kretenizam.

* unapred se izvinjavam lizačima i lizačicama pičke otpozadi, to je po mom mišljenju potpuni kretenizam.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa kazem ti. maybe it's a cultural difference. or the french have significantly longer tongues than the rest.
ili je jednostavno scenarista/reziser muskarac koji nema veze sa lezbejskim seksom.
btw, i autorka originalnog graphic novel je rekla da je uzasno nezadovoljna tim scenama.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa što onda onoliko lezbejki priča o tim scenama ko da je best ting sins slajs bred?

Mozda je onaj momenat ko sto soker mamz čitaju 50 shades of grey i mnogo im dojajno a ja sam imala transfer neprijatnosti i momenat zavisti što se ja nisam setila da napišem takvo đubre i zaradim miliJone.
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa i ja sam se to pitala dok sam gledala i zakljucila da onoliko lezbejki nema pojma kako se tuca i da sam ja, u stvari, the best thing since sliced bread.

isto :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Teši me to što bi to moralo da bude đubre da bi bilo čitano i što bi me bilo sramota od ljudi koji me znaju i odbilo bi potencijalne partnere koji znaju da se ne liže otpozadi.

Al bi me bilo sramota iz neke vile u Toskani :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Devojka koja žvaće sa otvorenim ustima se zaljubljuje u Doris Bizetić, odjednom žive zajedno i obe počinju da se ponašaju kretenski (Doris prednjači) i onda mi kao čekamo da vidimo šta će biti na kraju i ne bude ništa.
Korisnikov avatar
By mOwbid
gledati lezbejski film sa pederima. neprocenjivo.

a ova balavi pa balavi

e da, smeće.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mlak francuski ljubić

1. Zasto jebeno njaka non stop tu kosu!!? Nije ni cudo da je stalno masna i cupava, slinava i balava..jadnica i bednica

2. Kul su vozili razvijanje karaktera obe cure, od klinackog smesnog muvanja i glupih prica do odraslih otvorenih razgovora i otvorenog odnosa. Kul je i sto su vremenski okviri slabo definisani pa ne znamo koliko vremena prodje od poslednje scene seksa/vidjanja/svadje/cega god

SPOILER!!

3. da je radjen u reziji nekog Italijana ili da ga je radio Lagerfild, kao prvo, bile bi high-fashion.. drugo, scena u galeriji pri kraju filma bila bi mnogo dramaticnija - razbila bi neku nadrkanu kristalnu casu o zid, pocepala koju sliku, izvristala se, napravila dramu..ubila se mozda skokom sa nekog balkona.. Ovako, ostala je jadnica do kraja filma, odsetala i to je to..

Kraj bi me zadovoljio da se na kraju ubila.

Jos jedna pozitivna stvar sem razvijanja likova i vremenskih okvira je sto se jebu kao foke..dobro rnju po pički
Korisnikov avatar
By badu
(prepoznaj to) sranje (kao proširene vene svoje babe)

ps
ni mojsije ne bi spojio taj razmak a vala ni ta usta
ps2
dođavola devojko, zatvori usta makar dok žvaćeš.
ps 3
zašto sma ja ovo gledala?
Korisnikov avatar
By Timothy
Evo sad čitam neki intervju i glumice kažu kako je bila noćna mora snimati film :lol:
Imao sam visoka očekivanja i stvarno sam bio hyped(+ Léa Seydoux je izvrsna glumica, znam od ranije), al na kraju je ispalo razvlačenje žvake skoro tri madafakin sata. I što je najcrnje...stalno očekuješ da se nešto spektakularno desi, a naravno ne desi se. Pozitivna strana filma je što je veza baš fino i u detalje prikazana :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Vremenski okviri su jasni, pocinje sa 15, slavi 18. Da bi postala vaspitacica morala je da zavrsi fax, sa napredovanjem posle mastera.. Vidjaju se rekle su koliko posle raskida I vidjanje na izlozbi posle nekoliko godina. Ne secam se sad tacno svih faza, ali mi se film jaako svideo. ^^
Korisnikov avatar
By afraid
hmm meni je ovo toliko los film da ne mogu opisati .....film ima dijelova u kojima te kao zakaci pa ajde bice nesto i onda opet padne u neki ocaj....
pocinjem sumnjati u kvalitet kanskog filmskog festivala..
ali s obzirom da je tad u francuskoj bila ona zbraka oko braka koja jos traje,nije ni cudno sto je pobjedio.
Gay lobi odradio svoje :D
Korisnikov avatar
By IriS
neopisivo iritantan glavni lik. neopisivo.

al mi se dopalo kako su odradili ceo njihov odnos.
sve u svemu, preterano razvučeno, al gledljivo.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595758#p2595758]EnMademoiselle napisao:[/url]ima i na tpb dobar workprint

odgledala sinoć baš. adele je :drama: prelepa
i sad ne znam da ocenim film možda mi se samo ona svidela. ali aj, dobar je
jedini sa gej tematikom da mi nije bio smor da ga odgledam do kraja
Jbte ti kao da si samo gledala u glumicu.

Ot - Za mene predugacak film, mislim ej 3 sata.
Gledala sam ga iz dva puta, ili tri.. jer nisam stizala.

Sto se tice price, i sve sto su ubacili u ta tri sata je ok.
Cini mi se da je vreme malo zbrckano, jer ne mogu toliko da pohvatam kada ima koliko godina.
Nisam cak ni skontala koliko su njih dve bile zajedno i kada se od umetnice zavrsila prethodna veza.

Svidja mi se film, scene su bas hc, ima nekih bzvze scena.. ali sve u svemu ok.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:lol:

pa 3 sata traje film, a maltene svaka scena je fokusirana na nju, ne mogu da je ne gledam

a inače ljubavni filmovi su mi uglavnom smor jer se ponavljaju priče, tako da me je mrzelo da film nešto posebno komentarišem jer je i ovo ponovljena priča.
Korisnikov avatar
By acid drop
ma
kaže grdana, ae sad sa mnom gledaj

a meni zanimljivo da čitam njene komentare i reakcije dok gleda nešto što joj se ne dopada :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!