- 25 Jan 2012, 22:03
Ne znam jesi li gledao šta od Philippea Grandrieuxa, npr. Sombre ili Un Lac? Retko snima filmove ali zato kad ih napravi meni pamet stane. Još jedan iz škole 'francuskog novog ekstremizma' na koga bi trebalo obratiti pažnju je Vincent Dieutre (Leçons de Ténèbres, recimo).
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2348716#p2348716]Laerem napisao:[/url]Imam ih ali ih još nisam pogledao. Dobro je da si me podsetio.
Inace, ako ikada budes imao prilike, pogledaj kratke filmove Matthiasa Mullera. Covjek je Kubrick kratkog filma. Na zalost, ja sam ga pogledao davno na jednom festivalu u Zagrebu i nigdje kasnije nisam mogao naci nista njegovo online. Ali vjeruj me, he's worth it, atmosfere koje stvara su fascinantno unikatne. Pensão Globo mi je omiljen, i jako dirljiv.
Ne znam jesi li gledao šta od Philippea Grandrieuxa, npr. Sombre ili Un Lac? Retko snima filmove ali zato kad ih napravi meni pamet stane. Još jedan iz škole 'francuskog novog ekstremizma' na koga bi trebalo obratiti pažnju je Vincent Dieutre (Leçons de Ténèbres, recimo).