Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
sta se to desilo Sandri? :shok:
Korisnikov avatar
By *deni*
Probudio sam se baš kad je Meril Strip zaprimila svog novog Oskara. :oskar:
Svaka joj čast.
Velika je to umetnica i svaki put kad je vidim popravi mi se raspoloženje.
:yes:
Korisnikov avatar
By Mars
Kažem ja dećku: ne oblači se zlatna 'aljina ako ne misliš na nosiš Oskara kući...

:B

Ceremonija jedna od najbeživotnijih i najbezidejnijih sa evidentnim odsustvom reditelja iste.

Moj Woodiša dobio za scenario...hip hip hurej.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa i zaslužila je, jeb'o je otac, jako je dobra glumica.
A primetio sam i da Tom Kruz izvanredno izgleda, iako je zašao u godine.
Šta su ti Holivud, lova i slava....
:)
Korisnikov avatar
By Mars
I meko svetlo u prvim redovima.

Pre neki dan, u Berlinu i Londonu, neobavezna slikanja...nije tako zategnuto izgledala, ama uopšte.
Korisnikov avatar
By Mars
Zaboravih da pomenem dve opštepoznate činjenice: da je Sacha Baron Cohen genije, a da je Ryan Seacrest tužno glup.

Ono...TUŽNO glup. Ne ni glup ko kurac, nego - tužno glup. Tužno.
Korisnikov avatar
By deran
Mars napisao:
Ceremonija jedna od najbeživotnijih i najbezidejnijih sa evidentnim odsustvom reditelja iste.
meni ne jedna od,već najgora... :povez:
*deni* napisao:Probudio sam se baš kad je Meril Strip zaprimila svog novog Oskara. :oskar:
Svaka joj čast.
Velika je to umetnica i svaki put kad je vidim popravi mi se raspoloženje.
:yes:
...i jedina svetla tačka celog prenosa-E TAKO SE TO RADI-KRATKO,ALI JEBITAČNO :yes:
*deni* napisao: A primetio sam i da Tom Kruz izvanredno izgleda, iako je zašao u godine.
taj ima botoksa u sebi koliko ceca i jeca zajedno-sav šljašti... :botox:

i da ne budem velov klon,reći ću samo još da mi se francuski glumac jako dopadao-po izgledu se videlo da je "van amer'ke"-al kad je uhvatio da se ponaša ko debil na stejĐu,svaka simpatija je nestala... :smug:

(i da,viktore,bravo za prognoze...)
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359231#p2359231]deran napisao:[/url]
Mars napisao:
meni ne jedna od,već najgora... :povez:
Vrlo moguće, ja odma ionako zaboravim.

Mada pamtim onu koju je vodio David Letterman, kad je slepac drkao Opru, Umu Turman i Kijanua zbog (za njega slepca slepačkog) čudnih imena, mislim da je ta meni bila ubedljivo najgora.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359231#p2359231]deran napisao:[/url]
i da ne budem velov klon,reći ću samo još da mi se francuski glumac jako dopadao-po izgledu se videlo da je "van amer'ke"-al kad je uhvatio da se ponaša ko debil na stejĐu,svaka simpatija je nestala... :smug:
Meni je tu najneprijatnija MRŽNJA iz publike, od strane Holivuđana koju možeš da sečeš na KOCKE u vazduhu kad neko takav osvoji neku od bitnih nagrada. Tako je i sa Beninijem bilo. Slatko s smejali i simpatisali ga dok je skakutao po sedistima dok je osvajao oskara za najbolji strani film...al kad dobio za glavnu musku ulogu...muk i neverica.
Korisnikov avatar
By deran
sad smo sasvim u stilu popajeve nepodnošljiva madone postojanja... :smeh:

pa kad smo već tu,što da stanemo... :D

kako je dž/žoli (kako se već izgovara,ovi ovde lupaju kako koji oće?) mršava,jbt...scary skroz... :kesa:

inače,ja nisam primetio mržnju,mislim da su bili (iskreno) pristojni,a evropljani nepristojni sa svojim cirkusima...možda samo dž/žolijeva imala kiseli izgled zbog svog pitona... :srbin:

a u poslednjih par godina ih jebu što britanci,što francuzi u vezi tih glavnih oskara... :colorado:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni palo u oci kako joj je (desna) noga bleda.

Slika
Korisnikov avatar
By deran
Slika

List of the 84th Annual Academy Award winners announced Sunday:

1. Best Picture: "The Artist."
2. Actor: Jean Dujardin, "The Artist."
3. Actress: Meryl Streep, "The Iron Lady."
4. Supporting Actor: Christopher Plummer, "Beginners."
5. Supporting Actress: Octavia Spencer, "The Help."
6. Directing: Michel Hazanavicius, "The Artist."
7. Foreign Language Film: "A Separation," Iran.
8. Adapted Screenplay: Alexander Payne, Nat Faxon and Jim Rash, "The Descendants."
9. Original Screenplay: Woody Allen, "Midnight in Paris."
10. Animated Feature Film: "Rango."
11. Art Direction: "Hugo."
12. Cinematography: "Hugo."
13. Sound Mixing: "Hugo."
14. Sound Editing: "Hugo."
15. Original Score: "The Artist."
16. Original Song: "Man or Muppet" from "The Muppets."
17. Costume Design: "The Artist."
18. Documentary Feature: "Undefeated."
19. Documentary Short: "Saving Face."
20. Film Editing: "The Girl With the Dragon Tattoo."
21. Makeup: "The Iron Lady."
22. Animated Short Film: "The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore."
23. Live Action Short Film: "The Shore."
24. Visual Effects: "Hugo."
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ulix napisao:U kom univerzumu pretenciozni Tree of Life i pretenciozni Terrence Malick treba da dobiju bilo šta? :)
:lol: Potpisujem. :cheer: Taj film je toliko očajan. Zaboga. (Sean Penn je sam izjavio da nije imao pojma koja je svrha njegove uloge :lol: ).

OT: Nisam gledao Oscare. Slika Samo sam danas pogledao na wikiju tko je osvojio Oscara i većina liste me niti ne zanima. :cheer: Jedino me zanimalo jel je Meryl nešto dobila. Ajde konačno je ona nešto osvojila nakon tri tisuće godina. :cheer:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359272#p2359272]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2359207#p2359207]Tungi napisao:[/url]Nadam se da će Glenn Close dobiti Oscara za najbolju glumicu.
ti onda nisi gledao film - to zaista nije bila gluma za nagradu, kamoli oskara :jbg:
Ja mislim da ce ona za par godina da odigra neku epizodnu ulogu od 10 minuta u nekom filmu...da ce da je nominuju za to - a onda i nagrade.

Ta kategorija cesto bude sredstvo za ispravljanje nekih ranijih nepravdi.
Korisnikov avatar
By Mars
:smeh:

Ali mukica kako zna napamet monologe iz filma :lol:

long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!