Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By olga_diktator
Da, Marble Ass je klasik vec.
Od ostalih filmova gledala sam samo Love Sick, bojazljivi prosek.

Licno me najvise zanima tribina o Queeru u domacem filmu jer mi je to uza strucna specijalnost. Pitanje za organizaciju - ko ce od reditelja i glumaca govoriti?

PS Jesu ovi sto su radili Beyond the Pink Curtain nekako povezani sa istoimenom knjigom ili je u pitanju obicno preklapanje nametljivog naslova?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni je čudno što Olgu nisu zvali da govori na toj tribini.

Žena je napisala čitavo poglavlje o tome u jednoj knjizi i to prilično "friškoj".
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Btw, ja se nadam da će se od filmadžija pojaviti Milan Jelić. :)
By ...Sitnicava...
Ja bih došla, ali ne znam da li će mama saznati šta znači "queer".
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Pa mozda ne znaju za knjigu ;)

Nego mani mene, al to bez Jelica ne bi smelo da prodje. Taj covek je fakat kamen temeljac za kvir u nasoj kinematografiji. I plus Zilnik, kapiram da ce on svakako biti tu. Ja ne mogu trenutno da se setim drugog imena koje se pozabavilo kvirom na neki pristojan nacin osim da zasmeju narod il isprovociraju sistem.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Sitničava

Pa, reci joj da ni ti nisi znala šta znači i da si vikala "iju! iju! c, c, c..." kad je počelo.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by olga_diktator
Pa mozda ne znaju za knjigu ;)
E pa, sram ih bilo. :)

Možda bi trebalo da im dojavimo.
Još ima vremena. :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja bih došla, ali ne znam da li će mama saznati šta znači "queer".
E, a ovo je divno, moja nije saznala il nije htela da sazna. Kada je ta famozna knjiga koju je Dzelajza pomenula izasla, bio je objavljen i tekst u Politici gde je stajalo moje ime i ime teksta, sve sa tim "queer". I zvoni nama telefon u kuci, zove kuma koja cita Politiku i sva ushicena kaze majci da se pise po novinama o meni kao strucnjaku za "queer". I njih dve su tako bile ushicene i obasjane dva cela dana jer ja eto objavljujem bitne tekstove, a u znacenje reci nisu ni htele da diraju. A to je bilo negde u vreme frke oko Queer Beograda i rec queer je bila na sve strane po medijima u vrlo jasnom kontekstu. Tako da slobodno idi na festival, majka ako nece da zna, nece se ni raspitati oko toga "queer". :D
By ...Sitnicava...
Hoćete voditi i mene ako mamu ubedim da je queer sinonim za domaći?
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ma reci joj samo da je to nesto alternativno - neces puno da slazes a ona ce biti srecna :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
naravski....

inace, gledala sam od tih filmova mramorno dupe i les chansons d’amour (to mi pokazao Superstar!)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Sitna

Naravski. :)

Posle možemo da nastavimo da queerujemo (za tvoju mamu - da se odomaćujemo). :D
By ...Sitnicava...
:lol:

Šalim se ja malo.

U pravu si ti, Olga, oni sami saznaju samo kad to i požele.

Ne brinem ja o tome. ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
znaci, vidjamo se tematski u taj petak i subotu. odlicno!
By ...Sitnicava...
Biće nevolje ako i mama poželi da pogleda Festival domaćeg filma. :smeh:

U to ime mi naručite neku koja je fan 50+, mršavih teta.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja samo ne verujem da ću sva tri dana biti tu,
jer se potrefilo da je u isto vreme Trash Film Festival u Varaždinu. :colorado:

A bezveze...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nisam bila prethodnih godina, ali sam obećala sebi da ću nekako otići sad, makar na jedan dan.

A imam njihov bedž sa siluetom Ledrfejsa. :lol:

Dodeljuju "Zlatnu motorku" najboljim filmovima.
By жњ
upravo skidam marlble ass... ne znam kako sam ga propustila odgledati nakon procitane merlinkine autobiografije od koje sam pala na dupe :zid:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Originally posted by olga_diktator
PS Jesu ovi sto su radili Beyond the Pink Curtain nekako povezani sa istoimenom knjigom ili je u pitanju obicno preklapanje nametljivog naslova?
Dokumentarac je motivisan knjigom i naslovom knjige, ali nema velike povezanosti, osim što se bavi gej pravima u istočnom bloku.
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by жњ
nakon procitane merlinkine autobiografije od koje sam pala na dupe :zid:
Na šta to liči?
Korisnikov avatar
By ns.happy
terezin sin? imas tu knjigu? you lucky bitch...
By polarlicht4.1
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ja samo ne verujem da ću sva tri dana biti tu,
jer se potrefilo da je u isto vreme Trash Film Festival u Varaždinu. :colorado:
Ja idem u Inđiju drugog dana. Try to top that! :lol: No dobro ne žalim se, ionako mi ne zvuče ti filmovi kao nešto posebno. Ali se zato naslikavam prvog i drugog obavezno, što zbog tribine, što zbog ovih dokumentaraca (Žilnika već gledao, hvala lepo).

Nego šta prozbori kenozoik grdna...
Originally posted by kenozoik
Mozda,ali cim procitam spojler u kome imamo gej zombija sa sve slikom rascerecenog zeca, ja nemam snage niti motivacije da trazim neki 'dublji smisao' filma.
Bruce LaBruce je nezaobilazan za kvir film! (izvinjavam se na uzvičniku)

A dubljeg smisla ima. Baš sam skoro čituckao jedan članak Patricie MacCormak o nekroseksualnosti iz jednog zbornika, mogu da ti prosledim link do knjige ako želiš ali zombiji (pa još gej) nisu baš tako treš kao što se čini. Uostalom, treba samo malo pogledati teorijsku psihoanalizu (koje se gadim) pa videti da "kvirovanje erogenih zona" tj. njihovo izmeštanje kao u "Ottu" ima, bar donekle, potencijala za kvir kao teoriju (za praksu malo teže, ne).
Korisnikov avatar
By kenozoik
Ja sam ti totalni laik sto se tice Queer(teorije). Posto sam primetila jos ranije da se ti veoma razumes u istu, i interesuje te(istrazivacki,cini mi se) moraces za jedno mesec dana, kad budem imala vise vremena da mi posaljes osnove kvir teorije :)
Malo pre sam citala Aktivizam i vidim da su pored LGBT ubacili i IQ
a tek 'I' ne znam sta znaci..bas sam neobavestena i neobrazovana :sigh:
By polarlicht4.1
Mila majko, sve gledam i ovo 'I' čitam kao 'l' tj. kao malo 'L' pa se sve pitam da l' me zezaš ili šta...Tri sata brmbanja busom čuda čini za percepciju. :lol: Na stranu slepilo indukovano truckanjem, 'I' stoji za interseksualno.

Šaljem ti šta god hoćeš kad god hoćeš. Mogu ti dati i diskove sa knjigama i člancima ukoliko želiš. A tu su i kružoci koje povremeno održimo po lokalnim kafićima sve raspredajući o kviru na hiljadu i jedan način pa možeš i tu da uskočiš. :cheer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!