Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by olga_diktatorE pa, sram ih bilo.
Pa mozda ne znaju za knjigu
Originally posted by ...Sitnicava...E, a ovo je divno, moja nije saznala il nije htela da sazna. Kada je ta famozna knjiga koju je Dzelajza pomenula izasla, bio je objavljen i tekst u Politici gde je stajalo moje ime i ime teksta, sve sa tim "queer". I zvoni nama telefon u kuci, zove kuma koja cita Politiku i sva ushicena kaze majci da se pise po novinama o meni kao strucnjaku za "queer". I njih dve su tako bile ushicene i obasjane dva cela dana jer ja eto objavljujem bitne tekstove, a u znacenje reci nisu ni htele da diraju. A to je bilo negde u vreme frke oko Queer Beograda i rec queer je bila na sve strane po medijima u vrlo jasnom kontekstu. Tako da slobodno idi na festival, majka ako nece da zna, nece se ni raspitati oko toga "queer".
Ja bih došla, ali ne znam da li će mama saznati šta znači "queer".
Originally posted by olga_diktatorDokumentarac je motivisan knjigom i naslovom knjige, ali nema velike povezanosti, osim što se bavi gej pravima u istočnom bloku.
PS Jesu ovi sto su radili Beyond the Pink Curtain nekako povezani sa istoimenom knjigom ili je u pitanju obicno preklapanje nametljivog naslova?
Originally posted by Dzelajza RouzJa idem u Inđiju drugog dana. Try to top that! No dobro ne žalim se, ionako mi ne zvuče ti filmovi kao nešto posebno. Ali se zato naslikavam prvog i drugog obavezno, što zbog tribine, što zbog ovih dokumentaraca (Žilnika već gledao, hvala lepo).
Ja samo ne verujem da ću sva tri dana biti tu,
jer se potrefilo da je u isto vreme Trash Film Festival u Varaždinu.
Originally posted by kenozoikBruce LaBruce je nezaobilazan za kvir film! (izvinjavam se na uzvičniku)
Mozda,ali cim procitam spojler u kome imamo gej zombija sa sve slikom rascerecenog zeca, ja nemam snage niti motivacije da trazim neki 'dublji smisao' filma.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!